0-1
0-2
    Tibor Halilovic (SC Heerenveen) slår en corner fra venstre side på Abe Lenstra Stadion.
    1'
    Danny Makkelie tildeler Ajax Amsterdam en corner. Ryan Gravenberch sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Steven Berghuis
    Sjanse! Ajax Amsterdam avanserer forover, men Steven Berghuis avslutter utenfor.
    3'
    En av Ajax Amsterdams spillere går i offside.
    4'
    Joey Veerman
    Målsjanse på Abe Lenstra Stadion! Joey Veerman fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    5'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Frispark Ajax Amsterdam.
    6'
    I Heerenveen slår Dusan Tadic en corner fra høyre.
    11'
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra høyre på Abe Lenstra Stadion.
    11'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    13'
    Mohammed Kudus
    Ajax Amsterdam angriper, men avslutningen til Mohammed Kudus går utenfor.
    15'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Mål for Ajax!
    Heerenveen 0 - 1 Ajax
    Mål: Sebastian Haller
    Målgivende: Dusan Tadic
    Sebastian Haller setter ballen i nettet og Ajax Amsterdam leder nå 0-1. Dusan Tadic var nest sist på ballen.
    24'
    Rami Kaib
    Målsjanse til SC Heerenveen! Rami Kaib treffer mål, men keeper redder.
    25'
    25'
    Danny Makkelie tildeler SC Heerenveen en corner. Tibor Halilovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Ajax Amsterdam angriper i Heerenveen, men blir avblåst for offside.
    26'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    27'
    Tibor Halilovic
    Sjanse i Heerenveen! Tibor Halilovic (SC Heerenveen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    28'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    28'
    Noussair Mazraoui
    Noussair Mazraoui (Ajax Amsterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    32'
    Ajax Amsterdam angriper, men Danny Makkelie blåser for offside.
    34'
    Spillet på Abe Lenstra Stadion er stoppet midlertidig fordi Milan Van Ewijk ligger nede.
    39'
    Milan Van Ewijk ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Heerenveen.
    40'
    40'
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) slår en corner fra høyre side på Abe Lenstra Stadion.
    44'
    45'
    Anthony Musaba
    Målsjanse! Anthony Musaba (SC Heerenveen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    46'
    Tibor Halilovic (SC Heerenveen) slår en corner fra høyre side på Abe Lenstra Stadion.
    47'
    Tibor Halilovic (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra høyre på Abe Lenstra Stadion.
    48'
    SC Heerenveen angriper i Heerenveen. Anthony Musaba avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    52'
    Arjen Van Der Heide
    SC Heerenveen angriper. Arjen Van Der Heide får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    52'
    52'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Frispark til Ajax Amsterdam på halvdelen til SC Heerenveen.
    55'
    Gult kort til Heerenveen
    Nicolas Madsen
    Dommeren gir Nicolas Madsen (SC Heerenveen) et gult kort.
    55'
    I Heerenveen slår Ryan Gravenberch en corner fra venstre.
    58'
    I Heerenveen slår Tibor Halilovic en corner fra venstre.
    60'
    Sven Van Beek
    Sven Van Beek skyter i stolpen! Nesten mål for SC Heerenveen.
    60'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    61'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Benjamin Nygren
    Ut: Arjen Van Der Heide
    SC Heerenveen bytter ut Arjen Van Der Heide med Benjamin Nygren.
    61'
    Rami Kaib
    Dommer Danny Makkelie viser Rami Kaib (SC Heerenveen) det gule kortet.
    62'
    Henk Veerman
    Henk Veerman (SC Heerenveen) kommer til en målsjanse på Abe Lenstra Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    63'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: David Neres
    Ut: Steven Berghuis
    Erik ten Hag gjør dagens første bytte i Heerenveen, når han tar ut Steven Berghuis og setter inn David Neres.
    63'
    Inn: Lisandro Martinez
    Ut: Mohammed Kudus
    Mohammed Kudus (Ajax Amsterdam) erstattes av Lisandro Martinez.
    63'
    Frispark SC Heerenveen.
    64'
    66'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    68'
    SC Heerenveen angriper, men blir avblåst for offside.
    69'
    Ajax Amsterdam fosser fremover, men Danny Makkelie blåser for offside på Abe Lenstra Stadion.
    73'
    Heerenveen 0 - 2 Ajax
    Mål: David Neres
    Mål! David Neres (Ajax Amsterdam) header inn 0-2 på Abe Lenstra Stadion. Dusan Tadic sto for den målgivende pasningen.
    75'
    Inn: Devyne Rensch
    Ut: Noussair Mazraoui
    Ajax Amsterdam gjør sitt tredje bytte. Noussair Mazraoui erstattes av Devyne Rensch.
    76'
    En av SC Heerenveens spillere blir avblåst for offside.
    76'
    79'
    Lisandro Martinez
    Målsjanse! Lisandro Martinez (Ajax Amsterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Inn: Siem De Jong
    Ut: Henk Veerman
    SC Heerenveen bytter ut Henk Veerman med Siem De Jong. Dette er det andre byttet som Johnny Jansen gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Rodney Kongolo
    Ut: Nicolas Madsen
    Bytte for SC Heerenveen. Rodney Kongolo kommer inn for Nicolas Madsen på Abe Lenstra Stadion.
    80'
    SC Heerenveen avanserer forover i Heerenveen. Anthony Musaba avslutter, men treffer ikke mål.
    86'
    Inn: Mohammed Daramy
    Ut: Dusan Tadic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ajax Amsterdam. Inn kommer Mohammed Daramy, mens Dusan Tadic tar plass på benken.
    86'
    Inn: Kenneth Taylor
    Ut: Ryan Gravenberch
    Erik ten Hag (Ajax Amsterdam) gjør sitt femte bytte for dagen. Kenneth Taylor erstatter Ryan Gravenberch.
    86'
    Kenneth Taylor
    Sjanse til Ajax Amsterdam! Kenneth Taylor er nær ved å score, men keeper redder.