Ole Kristian Selnæs (Hebei FC) slår en corner fra venstre side.
    Frispark for Hebei FC på egen banehalvdel.
    18'
    Jingyuan Jin signaliserer et frispark til Hebei FC på egen banehalvdel.
    22'
    Ricardo Lopes
    Sjanse til Shanghai Port FC! Ricardo Lopes er nær ved å score, men keeper redder.
    25'
    Hebei China Fortune, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Ricardo Lopes ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    25'
    Inn: Abraham Halik
    Ut: Ricardo Lopes
    Shanghai Port FC gjør sitt andre bytte. Ricardo Lopes erstattes av Abraham Halik.
    30'
    Mirahmetjan Muzepper
    Målsjanse til Shanghai Port FC! Mirahmetjan Muzepper treffer mål, men keeper redder.
    31'
    31'
    Wenjun Lu
    Shanghai Port FC angriper, og Lu Wenjun sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    31'
    Skudd på mål, Shanghai Port FC
    31'
    31'
    Hebei FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Mål for Hebei China Fortune!
    Hebei China Fortune 1 - 0 Shanghai Port FC
    Mål: Yin Hongbo
    Målgivende: Leonardo
    Mål! Hebei FC tar ledelsen 1-0 ved Yin Hongbo. Leonardo sto for den målgivende pasningen.
    34'
    Ole Kristian Selnæs
    Sjanse til Hebei FC! Ole Kristian Selnæs er nær ved å score, men keeper redder.
    39'
    39'
    40'
    Hebei FC angriper, men blir avblåst for offside.
    41'
    Jingyuan Jin signaliserer et frispark til Shanghai Port FC.
    42'
    Frispark for Shanghai Port FC på egen banehalvdel.
    45'
    Oscar
    Shanghai Port FC angriper. Oscar får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+2
    45'+2
    Offside! Xuchen Yao (Hebei FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    46'
    Frispark i en god posisjon for Shanghai Port FC!
    47'
    Wenjun Lu
    Shanghai Port FC angriper i Kunshan. Lu Wenjun fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Jingyuan Jin signaliserer et frispark til Shanghai Port FC på egen banehalvdel.
    49'
    Rødt kort til Shanghai Port FC
    Hai Yu
    Yu Hai (Shanghai Port FC) må forlate banen etter at dommer Jingyuan Jin trekker fram det røde kortet!
    50'
    Frispark Hebei FC.
    50'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    52'
    Rødt kort!
    Spilleren på Shanghai Port FC får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    54'
    55'
    56'
    Frispark til Hebei FC på halvdelen til Shanghai Port FC.
    57'
    Gult kort til Shanghai Port FC
    Shenglong Li
    Li Shenglong (Shanghai Port FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    57'
    Shanghai Port FC angriper på Kunshan Sports Centre, men Li Shenglong header utenfor.
    58'
    Ole Kristian Selnæs (Hebei FC) slår en corner fra høyre side på Kunshan Sports Centre.
    59'
    Cui Lin
    Hebei FC angriper i Kunshan. Cui Lin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    60'
    60'
    Jingyuan Jin tildeler Hebei FC en corner. Ole Kristian Selnæs sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Det blir farlig! Frispark for Hebei FC er nær straffområde.
    62'
    VAR sjekker om det er straffe til Hebei China Fortune
    65'
    Dommeren dømmer straffe til Hebei China Fortune
    67'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Hebei FC får straffe av Jingyuan Jin på Kunshan Sports Centre.
    67'
    Hebei FC får straffe på Kunshan Sports Centre. Samir Memisevic mislykkes med å sette den i mål!
    68'
    Ole Kristian Selnæs (Hebei FC) løfter inn en corner fra høyre på Kunshan Sports Centre.
    68'
    Spillerbytte - Hebei China Fortune
    Inn: Hu Rentian
    Ut: Xuchen Yao
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hebei FC. Inn kommer Hu Rentian, mens Xuchen Yao tar plass på benken.
    70'
    Inn: Joao Silva
    Ut: Hui Zhang
    Jong-bu Kim gjør dagens andre bytte i Kunshan, når han tar ut Hui Zhang og setter inn Joao Silva.
    70'
    Offside! Joao Silva (Hebei FC) er alene igjennom, men dommer Jingyuan Jin ser at linjemannen er oppe med flagget.
    72'
    Inn: Ang Li
    Ut: Mirahmetjan Muzepper
    Mirahmetjan Muzepper (Shanghai Port FC) erstattes av Li Ang.
    74'
    Inn: Guan He
    Ut: Abraham Halik
    Shanghai Port FC bytter ut Abraham Halik med He Guan. Dette er det fjerde byttet som Ivan Leko gjør i dagens kamp.
    75'
    I Kunshan slår Oscar en corner fra venstre.
    75'
    I Kunshan har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    76'
    Oscar
    Målsjanse til Shanghai Port FC! Oscar treffer mål, men keeper redder.
    77'
    77'
    Jingyuan Jin tildeler Shanghai Port FC en corner. Oscar sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Shanghai Port FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    I Kunshan header Li Shenglong (Shanghai Port FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    80'
    Ole Kristian Selnæs (Hebei FC) slår en corner fra venstre side på Kunshan Sports Centre.
    82'
    Li Shenglong (Shanghai Port FC) kommer til en målsjanse på Kunshan Sports Centre, men klarer ikke å score.
    83'
    Cui Lin
    Sjanse i Kunshan! Cui Lin (Hebei FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    84'
    84'
    84'
    Wei Zhang ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    86'
    Wei Zhang er på beina igjen og fortsetter kampen.
    86'
    Yaxiong Bao vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    87'
    Yaxiong Bao er tilbake i kampen igjen.
    88'
    Jingyuan Jin signaliserer et frispark til Hebei FC.
    90'
    I Kunshan slår Oscar en corner fra høyre.
    90'+1
    90'+2
    Oscar (Shanghai Port FC) løfter inn en corner fra venstre på Kunshan Sports Centre.