2-1
    Den første omgangen er nå i gang.
    Frispark for Hebei FC på egen banehalvdel.
    2'
    Jiang Zhe (FC Changchun Yatai) slår en corner fra venstre side på Langfang Stadium.
    5'
    Jiang Zhe (FC Changchun Yatai) løfter inn en corner fra venstre på Langfang Stadium.
    7'
    Mål for FC Changchun Yatai!
    Hebei China Fortune 0 - 1 FC Changchun Yatai
    Mål: Junior Negrao
    Målgivende: Peng Wang I
    Mål! Junior Negrao gir FC Changchun Yatai ledelsen 0-1 i Langfang. Peng Wang I var nest sist på ballen.
    8'
    Målet til FC Changchun Yatai sjekkes av VAR
    10'
    Målet til FC Changchun Yatai blir stående
    10'
    Yufeng Zhang
    FC Changchun Yatai avanserer forover i Langfang. Yufeng Zhang avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Frispark Hebei FC.
    14'
    Long Zhang tildeler Hebei FC en corner. Ole Kristian Selnæs sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    FC Changchun Yatai tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Long Zhang signaliserer et frispark til Hebei FC på egen banehalvdel.
    17'
    I Langfang slår Ole Kristian Selnæs en corner fra venstre.
    22'
    I Langfang slår Ole Kristian Selnæs en corner fra høyre.
    22'
    Long Zhang signaliserer et frispark til Hebei FC.
    24'
    Mål for Hebei China Fortune!
    Hebei China Fortune 1 - 1 FC Changchun Yatai
    Mål: Xuchen Yao
    Målgivende: Cui Lin
    Xuchen Yao header ballen i mål og utligner til 1-1. Cui Lin sto for den målgivende pasningen.
    25'
    I Langfang har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Skudd utenfor mål, FC Changchun Yatai
    28'
    Hebei China Fortune 2 - 1 FC Changchun Yatai
    Mål: Wang Qiuming
    Målgivende: Ding Haifeng
    Hebei FC leder 2-1 etter en scoring av Wang Qiuming. Flott spill fra Ding Haifeng før målet.
    31'
    36'
    38'
    Xuchen Yao
    Hebei FC angriper i Langfang. Xuchen Yao avslutter på mål, men greier ikke å score.
    44'
    FC Changchun Yatai, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Hjørnespark til FC Changchun Yatai
    45'+1
    45'+2
    FC Changchun Yatai angriper, men Long Zhang blåser for offside.
    45'+2
    Paulinho
    Hebei FC fosser forover og Paulinho fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    46'
    46'
    49'
    Chi Wenyi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    52'
    Serginho (FC Changchun Yatai) slår en corner fra høyre side på Langfang Stadium.
    54'
    Hebei FC slipper å klare seg uten Chi Wenyi som kommer tilbake på banen igjen.
    54'
    55'
    58'
    Erik
    Målsjanse! Erik (FC Changchun Yatai) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Yin Hongbo
    Hebei FC angriper, men avslutningen til Yin Hongbo går utenfor.
    60'
    62'
    Spillerbytte - Hebei China Fortune
    Inn: Jin Qiang
    Ut: Hui Zhang
    Bytte for Hebei FC. Jin Qiang kommer inn for Hui Zhang på Langfang Stadium.
    66'
    Hjørnespark til Hebei China Fortune
    67'
    Spillerbytte - FC Changchun Yatai
    Inn: Cheng Changcheng
    Ut: Junior Negrao
    FC Changchun Yatai gjør sitt første bytte. Junior Negrao erstattes av Cheng Changcheng.
    67'
    Inn: Weihui Rao
    Ut: Yan Zhiyu
    FC Changchun Yatai bytter ut Yan Zhiyu med Weihui Rao. Dette er det andre byttet som Chen Yang gjør i dagens kamp.
    67'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Langfang fordi Cui Lin får behandling for en skade på banen.
    73'
    Gult kort til Hebei China Fortune
    Cui Lin
    Cui Lin (Hebei FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    Frispark til FC Changchun Yatai på halvdelen til Hebei FC.
    74'
    Inn: Hu Rentian
    Ut: Cui Lin
    Cui Lin (Hebei FC) erstattes av Hu Rentian.
    75'
    Peng Wang I
    Peng Wang I (FC Changchun Yatai) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Wenyi Chi
    Dommer Long Zhang gir Chi Wenyi (Hebei FC) et gult kort.
    76'
    77'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ding Haifeng (Hebei FC) vrir seg av smerte i gresset.
    77'
    Inn: Yunhua Chen
    Ut: Ding Haifeng
    Yunhua Chen (Hebei FC) erstatter Ding Haifeng som muligens er skadet.
    79'
    Skudd på mål, Hebei China Fortune
    80'
    80'
    80'
    I Langfang har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    81'
    84'
    85'
    Målet til FC Changchun Yatai blir annullert
    85'
    Dommer Long Zhang ser at linjemannen løfter flagget, og FC Changchun Yatais Cheng Changcheng blåses av for offside.
    85'
    Inn: Yang Chaosheng
    Ut: Peng Wang I
    Chen Yang (FC Changchun Yatai) gjør sitt tredje bytte for dagen. Yang Chaosheng erstatter Peng Wang I.
    87'
    88'
    Frispark i en god posisjon for FC Changchun Yatai!
    88'
    Yin Hongbo
    Yin Hongbo (Hebei FC) får et gult kort av dommer Long Zhang.
    88'
    Dommer Long Zhang venter med å sette i gang spillet fordi Samir Memisevic ligger nede.