Dagens dommer, Haixin Li, blåser i gang kampen.
    Ole Kristian Selnæs
    Hebei FC avanserer forover i Jiangyin. Ole Kristian Selnæs avslutter, men treffer ikke mål.
    1'
    Joao Silva
    Målsjanse til Hebei FC! Joao Silva treffer mål, men keeper redder.
    2'
    Beijing Guoan FC, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Hebei FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Liao Wei
    Hebei FC angriper og Wei Liao får avsluttet. Headingen treffer ikke Beijing Guoan FC-målet.
    5'
    Haixin Li signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    7'
    I Jiangyin har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Frisparket tildelt Hebei FC er farlig nær Beijing Guoan FCs målområde.
    11'
    Zhang Chengdong
    Hebei FC angriper i Jiangyin. Zhang Chengdong avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    12'
    Frispark for Hebei FC på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark Beijing Guoan FC.
    18'
    Hjørnespark til Beijing Guoan FC
    19'
    Hui Zhang
    Hui Zhang (Hebei FC) avanserer forover på Jiangyin Sports Park Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    21'
    21'
    Frispark til Hebei FC på halvdelen til Beijing Guoan FC.
    21'
    23'
    Tianyi Gao
    Tianyi Gao (Beijing Guoan FC) kommer til en målsjanse på Jiangyin Sports Park Stadium, men klarer ikke å score.
    24'
    25'
    Liao Wei
    Sjanse! Hebei FC avanserer forover, men Wei Liao avslutter utenfor.
    27'
    Joao Silva
    Hebei FC angriper på Jiangyin Sports Park Stadium, men Joao Silva header utenfor.
    28'
    Haixin Li signaliserer et frispark til Hebei FC på egen banehalvdel.
    29'
    Haixin Li signaliserer et frispark til Hebei FC.
    30'
    Yin Hongbo
    Yin Hongbo (Hebei FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Haixin Li signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC.
    39'
    Zhang Yuning
    Beijing Guoan FC angriper. Yuning Zhang får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    Hebei China Fortune, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Frispark til Beijing Guoan FC på halvdelen til Hebei FC.
    41'
    Gult kort til Hebei China Fortune
    Samir Memisevic
    Dommeren gir Samir Memisevic (Hebei FC) et gult kort.
    41'
    42'
    Gult kort til Beijing Guoan FC
    Tianyi Gao
    Tianyi Gao (Beijing Guoan FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    42'
    Beijing Guoan FC angriper, men avslutningen til Yuning Zhang går utenfor.
    44'
    45'+1
    Spillerbytte - Hebei China Fortune
    Inn: Xuchen Yao
    Ut: Liao Wei
    Hebei FC bytter ut Wei Liao med Xuchen Yao.
    46'
    Inn: Leonardo
    Ut: Hui Zhang
    Jong-bu Kim (Hebei FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Leonardo erstatter Hui Zhang.
    46'
    47'
    Gang Wang
    Sjanse i Jiangyin! Gang Wang (Beijing Guoan FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    48'
    I Jiangyin slår Lei Li en corner fra høyre.
    49'
    49'
    51'
    Frispark i en god posisjon for Hebei FC!
    52'
    Skudd på mål, Beijing Guoan FC
    54'
    54'
    Hjørnespark til Hebei China Fortune
    55'
    Hebei FC angriper og Samir Memisevic header ballen i stolpen!
    55'
    Xuchen Yao
    Xuchen Yao (Hebei FC) avanserer forover på Jiangyin Sports Park Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    56'
    57'
    Lei Li (Beijing Guoan FC) slår en corner fra høyre side på Jiangyin Sports Park Stadium.
    60'
    61'
    62'
    Frispark for Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    62'
    Spillerbytte - Beijing Guoan FC
    Inn: Zhang Xizhe
    Ut: Yu Dabao
    Beijing Guoan FC gjør sitt første bytte. Dabao Yu erstattes av Xizhe Zhang.
    63'
    Haixin Li tildeler Beijing Guoan FC en corner. Xizhe Zhang sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    Tianyi Gao
    Tianyi Gao (Beijing Guoan FC) kommer seg fri på Jiangyin Sports Park Stadium, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Xizhe Zhang (Beijing Guoan FC) slår en corner fra høyre side på Jiangyin Sports Park Stadium.
    65'
    66'
    66'
    Xuchen Yao
    Sjanse til Hebei FC! Xuchen Yao er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    67'
    Yongjing Cao ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    69'
    Inn: Piao Cheng
    Ut: Yongjing Cao
    Bytte for Beijing Guoan FC. Cheng Piao kommer inn for Yongjing Cao på Jiangyin Sports Park Stadium.
    71'
    71'
    74'
    74'
    Beijing Guoan FC angriper i Jiangyin. Yuning Zhang fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    76'
    76'
    I Jiangyin har et frispark blitt tildelt bortelag.
    76'
    Xuchen Yao
    Xuchen Yao (Hebei FC) pådrar seg et gult kort.
    77'
    Leonardo
    Hebei FC fosser forover og Leonardo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    80'
    80'
    En av Beijing Guoan FCs spillere blir avblåst for offside.
    81'
    Inn: Tao Jiang
    Ut: Gang Wang
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Beijing Guoan FC. Inn kommer Jiang Tao, mens Gang Wang tar plass på benken.
    81'
    Inn: Liu Huan
    Ut: Lei Li
    Slaven Bilic gjør dagens fjerde bytte i Jiangyin, når han tar ut Lei Li og setter inn Huan Liu.
    81'
    Tianyi Gao
    Sjanse til Beijing Guoan FC! Tianyi Gao er nær ved å score, men keeper redder.
    85'
    85'
    Leonardo
    Hebei FC angriper i Jiangyin. Leonardo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    86'
    86'
    Inn: Zhang Wei
    Ut: Xuchen Yao
    Xuchen Yao (Hebei FC) erstattes av Wei Zhang.
    86'
    Cedric Bakambu
    Målsjanse! Cedric Bakambu (Beijing Guoan FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Xizhe Zhang (Beijing Guoan FC) slår en corner fra venstre side på Jiangyin Sports Park Stadium.