1. FC Heidenheim 1846 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for 1. FC Heidenheim 1846 på egen banehalvdel.
    4'
    Bentley Baxter Bahn
    Bentley Baxter Bahn (FC Hansa Rostock) kommer til en målsjanse på Ostseestadion, men klarer ikke å score.
    5'
    Tobias Mohr (1. FC Heidenheim 1846) slår en corner fra høyre side på Ostseestadion.
    7'
    Calogero Rizzuto
    Calogero Rizzuto (FC Hansa Rostock) kommer seg fri på Ostseestadion, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Arne Aarnink signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim 1846 på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark for FC Hansa Rostock på egen banehalvdel.
    11'
    12'
    Frispark 1. FC Heidenheim 1846.
    14'
    En av 1. FC Heidenheim 1846s spillere blir avblåst for offside.
    16'
    17'
    Arne Aarnink signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim 1846.
    18'
    FC Hansa Rostock tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    En av FC Hansa Rostocks spillere blir avblåst for offside på Ostseestadion.
    19'
    Frispark til 1. FC Heidenheim 1846 på halvdelen til FC Hansa Rostock.
    20'
    Oliver Husing
    Oliver Husing (1. FC Heidenheim 1846) header utenfor.
    21'
    23'
    I Rostock har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Arne Aarnink tildeler 1. FC Heidenheim 1846 en corner. Tobias Mohr sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Mål for FC Heidenheim!
    FC Hansa Rostock 0 - 1 FC Heidenheim
    Mål: Patrick Mainka
    Målgivende: Tobias Mohr
    Patrick Mainka header ballen i mål og 1. FC Heidenheim 1846 leder dermed 0-1. Tobias Mohr var nest sist på ballen.
    25'
    27'
    Arne Aarnink signaliserer et frispark til FC Hansa Rostock på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark til FC Hansa Rostock på halvdelen til 1. FC Heidenheim 1846.
    32'
    Patrick Schmidt
    1. FC Heidenheim 1846 angriper. Patrick Schmidt får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    FC Hansa Rostock, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Tobias Mohr (1. FC Heidenheim 1846) løfter inn en corner fra høyre på Ostseestadion.
    38'
    1. FC Heidenheim 1846s Patrick Schmidt blåses av for offside på Ostseestadion.
    39'
    Streli Mamba
    FC Hansa Rostock angriper i Rostock. Streli Mamba fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    1. FC Heidenheim 1846 angriper, men blir avblåst for offside.
    48'
    FC Hansa Rostock fosser fremover, men Arne Aarnink blåser for offside på Ostseestadion.
    49'
    51'
    52'
    Gult kort til FC Hansa Rostock
    Damian Rossbach
    Damian Rossbach (FC Hansa Rostock) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    55'
    Kan FC Hansa Rostock utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    57'
    FC Heidenheim scorer selvmål!
    FC Hansa Rostock 1 - 1 FC Heidenheim
    Målgivende: Lukas Scherff
    Patrick Mainka header ballen i mål og utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Lukas Scherff.
    57'
    Bentley Baxter Bahn (FC Hansa Rostock) header ballen mot mål, men 1. FC Heidenheim 1846 klarerer.
    61'
    FC Heidenheim, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Tobias Mohr
    Sjanse! 1. FC Heidenheim 1846 avanserer forover, men Tobias Mohr avslutter utenfor.
    63'
    Spillerbytte - FC Heidenheim
    Inn: Christian Kuhlwetter
    Ut: Robert Leipertz
    1. FC Heidenheim 1846 bytter ut Robert Leipertz med Christian Kuhlwetter. Dette er det første byttet som Frank Schmidt gjør i dagens kamp.
    64'
    68'
    I Rostock slår Bentley Baxter Bahn en corner fra venstre.
    72'
    74'
    Gult kort til FC Heidenheim
    Tim Kleindienst
    Tim Kleindienst (1. FC Heidenheim 1846) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Inn: Jan Schoppner
    Ut: Dzenis Burnic
    Bytte for 1. FC Heidenheim 1846. Jan Schoppner kommer inn for Dzenis Burnic på Ostseestadion.
    75'
    Inn: Florian Pick
    Ut: Patrick Schmidt
    Frank Schmidt gjør dagens tredje bytte i Rostock, når han tar ut Patrick Schmidt og setter inn Florian Pick.
    75'
    Jan Schoppner
    Jan Schoppner (1. FC Heidenheim 1846) avanserer forover på Ostseestadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    77'
    77'
    Spillerbytte - FC Hansa Rostock
    Inn: Kevin Schumacher
    Ut: Streli Mamba
    FC Hansa Rostock bytter ut Streli Mamba med Kevin Schumacher.
    78'
    Inn: Jan Lohmannsroben
    Ut: Hanno Behrens
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Hansa Rostock. Inn kommer Jan Lohmannsroben, mens Hanno Behrens tar plass på benken.
    78'
    79'
    Spillet på Ostseestadion er stoppet midlertidig fordi Lukas Scherff ligger nede.
    79'
    FC Hansa Rostock slipper å klare seg uten Lukas Scherff som kommer tilbake på banen i Rostock.
    80'
    Florian Pick
    Målsjanse til 1. FC Heidenheim 1846! Florian Pick treffer mål, men keeper redder.
    82'
    82'
    84'
    Tobias Mohr
    Målsjanse på Ostseestadion! Tobias Mohr fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    85'
    85'
    86'
    Inn: Ridge Munsy
    Ut: John Verhoek
    FC Hansa Rostock gjør sitt tredje bytte. John Verhoek erstattes av Ridge Munsy.
    88'
    Inn: Nik Omladic
    Ut: Svante Ingelsson
    Jens Hartel (FC Hansa Rostock) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Nik Omladic erstatter Svante Ingelsson.
    89'
    Sjanse i Rostock! Florian Pick (1. FC Heidenheim 1846) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    90'+3
    1. ekstraomgang
    91'
    Kevin Schumacher
    FC Hansa Rostock angriper, men avslutningen til Kevin Schumacher går utenfor.
    93'
    FC Hansa Rostock avanserer forover i Rostock. Kevin Schumacher avslutter, men treffer ikke mål.
    94'
    Mål for FC Hansa Rostock!
    FC Hansa Rostock 2 - 1 FC Heidenheim
    Mål: Calogero Rizzuto
    Mål! FC Hansa Rostock tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Calogero Rizzuto på Ostseestadion.
    94'
    I Rostock har et frispark blitt tildelt bortelag.
    97'
    I Rostock slår Florian Pick en corner fra høyre.
    99'
    99'
    Inn: Stefan Schimmer
    Ut: Tobias Mohr
    Tobias Mohr (1. FC Heidenheim 1846) erstattes av Stefan Schimmer.
    100'
    FC Hansa Rostock avanserer forover på Ostseestadion og Kevin Schumacher kommer til avslutning. Headingen blir klarert av 1. FC Heidenheim 1846.
    101'
    101'
    103'
    Norman Theuerkauf
    Norman Theuerkauf (1. FC Heidenheim 1846) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    103'
    Inn: Julian Riedel
    Ut: Nico Neidhart
    FC Hansa Rostock gjør sitt femte bytte. Nico Neidhart erstattes av Julian Riedel.
    105'+1
    Ridge Munsy
    Ridge Munsy (FC Hansa Rostock) kommer til en målsjanse på Ostseestadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    105'+2
    2. ekstraomgang
    106'
    Dommeren gir Calogero Rizzuto (FC Hansa Rostock) et gult kort.
    106'
    107'
    Christian Kuhlwetter
    1. FC Heidenheim 1846 angriper i Rostock. Christian Kuhlwetter avslutter på mål, men greier ikke å score.
    108'
    108'
    FC Hansa Rostock 2 - 2 FC Heidenheim
    Mål: Stefan Schimmer
    Stefan Schimmer scorer og utligningen er et faktum på Ostseestadion. 2-2.
    108'
    110'
    112'
    Sjanse til FC Hansa Rostock! Kevin Schumacher er nær ved å score, men keeper redder.
    114'
    114'
    Målsjanse! Tim Kleindienst (1. FC Heidenheim 1846) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    115'
    Jan Lohmannsroben
    Jan Lohmannsroben (FC Hansa Rostock) kommer til en målsjanse på Ostseestadion, men klarer ikke å score.
    116'
    FC Hansa Rostock 3 - 2 FC Heidenheim
    Mål: Ridge Munsy
    Målgivende: Julian Riedel
    Mål! Ridge Munsy header ballen i mål og gir FC Hansa Rostock ledelsen 3-2 på Ostseestadion. Julian Riedel sto for den målgivende pasningen.