Cesar Pinares (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) slår en corner fra venstre side på Arena do Gremio.
    Aldemir dos Santos Ferreira (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) kommer til en målsjanse på Arena do Gremio, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    Augusto Bergelio Aragon Bautista tildeler Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS en corner. Cesar Pinares sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    Mål for Grêmio!
    Grêmio 1 - 0 Ayacucho FC
    Mål: David Braz
    Målgivende: Cesar Pinares
    I Porto Alegre tar Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS ledelsen 1-0 etter et mål av David Braz. Cesar Pinares var nest sist på ballen.
    4'
    Vanderson
    Sjanse til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS! Vanderson er nær ved å score, men keeper redder.
    7'
    Ayacucho FC, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    I Porto Alegre slår Cesar Pinares en corner fra høyre.
    7'
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS angriper, men blir avblåst for offside.
    8'
    Diego Souza
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS fosser forover og Diego Souza fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    11'
    Gult kort til Ayacucho FC
    Aldair Salazar
    Dommeren gir Aldair Salazar (Ayacucho FC) et gult kort.
    14'
    Augusto Bergelio Aragon Bautista signaliserer et frispark til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS.
    14'
    Augusto Bergelio Aragon Bautista tildeler Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS en corner. Cesar Pinares sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Diego Souza
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS angriper. Diego Souza får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    16'
    Frispark Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS.
    18'
    Diego Souza
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS angriper i Porto Alegre. Diego Souza avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    19'
    Robert Ardiles (Ayacucho FC) løfter inn en corner fra venstre på Arena do Gremio.
    21'
    En av Gremio FB Porto Alegrense RS RSRSs spillere blir avblåst for offside.
    22'
    Janio Carlo Posito Olazabal
    Janio Posito (Ayacucho FC) kommer til en målsjanse på Arena do Gremio, men klarer ikke å score.
    23'
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Ayacucho FC.
    24'
    En av Gremio FB Porto Alegrense RS RSRSs spillere går i offside.
    27'
    Grêmio 2 - 0 Ayacucho FC
    Mål: Aldemir dos Santos Ferreira
    Aldemir dos Santos Ferreira setter ballen i mål og øker Gremio FB Porto Alegrense RS RSRSs ledelse til 2-0 i Porto Alegre. Det er en fin assist fra Cesar Pinares.
    28'
    Frisparket tildelt Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS er farlig nær Ayacucho FCs målområde.
    29'
    I Porto Alegre har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Jesus Mendieta
    Jesus Mendieta (Ayacucho FC) pådrar seg et gult kort.
    32'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS...
    32'
    Grêmio scorer på straffe!
    Grêmio 3 - 0 Ayacucho FC
    Mål: Diego Souza
    Mål! Diego Souza scorer på straffe. Gremio FB Porto Alegrense RS RSRSs ledelse øker dermed til 3-0.
    33'
    Frispark til Ayacucho FC på halvdelen til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS.
    36'
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Grêmio 4 - 0 Ayacucho FC
    Mål! Diego Souza øker Gremio FB Porto Alegrense RS RSRSs ledelse til 4-0 på Arena do Gremio.
    41'
    Det blir farlig! Frispark for Ayacucho FC er nær straffområde.
    42'
    Målsjanse til Ayacucho FC! Jesus Mendieta treffer mål, men keeper redder.
    44'
    Grêmio, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Robert Ardiles (Ayacucho FC) slår en corner fra høyre side på Arena do Gremio.
    44'
    Spillerbytte - Ayacucho FC
    Inn: Italo Regalado
    Ut: Janio Carlo Posito Olazabal
    Ayacucho FC bytter ut Janio Posito med Italo Regalado. Dette er det første byttet som Walter Fiori gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Tadashi Aoki
    Ut: Enmanuel Paucar
    Walter Fiori gjør dagens andre bytte i Porto Alegre, når han tar ut Enmanuel Paucar og setter inn Tadashi Aoki.
    46'
    Spillerbytte - Grêmio
    Inn: Bruno Cortez
    Ut: Diogo Barbosa
    Diogo Barbosa (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) erstattes av Bruno Cortez.
    46'
    Ayacucho FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    46'
    Cesar Pinares
    Målsjanse til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS! Cesar Pinares treffer mål, men keeper redder.
    53'
    53'
    55'
    Cesar Pinares (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) slår en corner fra høyre side på Arena do Gremio.
    55'
    Frispark for Ayacucho FC på egen banehalvdel.
    56'
    57'
    58'
    Sjanse! Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS avanserer forover, men Aldemir dos Santos Ferreira avslutter utenfor.
    59'
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS avanserer forover på Arena do Gremio og Aldemir dos Santos Ferreira kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Ayacucho FC.
    60'
    60'
    61'
    Leandro Sosa Toranza
    Leandro Sosa (Ayacucho FC) prøver å heade ballen i mål på Arena do Gremio, men mislykkes.
    62'
    62'
    Inn: Isaque
    Ut: Maicon
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS bytter ut Maicon med Isaque.
    63'
    Inn: Guilherme Azevedo
    Ut: Alisson
    Renato Gaucho (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) gjør sitt tredje bytte for dagen. Guilherme Azevedo erstatter Alisson.
    63'
    Guilherme Azevedo
    Guilherme Azevedo (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) avanserer forover på Arena do Gremio. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    65'
    Sjanse til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS! Guilherme Azevedo er nær ved å score, men keeper redder.
    70'
    70'
    I Porto Alegre har et frispark blitt tildelt bortelag.
    71'
    I Porto Alegre slår Robert Ardiles en corner fra venstre.
    72'
    Augusto Bergelio Aragon Bautista tildeler Ayacucho FC en corner. Robert Ardiles sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    Mål for Ayacucho FC!
    Grêmio 4 - 1 Ayacucho FC
    Mål: Minzun Quina
    Ayacucho FC reduserer til 4-1 etter et mål av Minzun Quina.
    73'
    Inn: Roberto Daniel Villamarin Mora
    Ut: Robert Ardiles
    Bytte for Ayacucho FC. Roberto Villamarin kommer inn for Robert Ardiles på Arena do Gremio.
    73'
    Inn: Thaciano
    Ut: Cesar Pinares
    Renato Gaucho gjør dagens fjerde bytte i Porto Alegre, når han tar ut Cesar Pinares og setter inn Thaciano.
    74'
    Augusto Bergelio Aragon Bautista signaliserer et frispark til Ayacucho FC på egen banehalvdel.
    75'
    Gult kort til Grêmio
    Matheus Henrique
    Matheus Henrique (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    Augusto Bergelio Aragon Bautista signaliserer et frispark til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS på egen banehalvdel.
    76'
    77'
    Guillermo Firpo
    Guillermo Firpo (Ayacucho FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    77'
    Thaciano
    I Porto Alegre header Thaciano (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) mot mål, men ballen går utenfor.
    77'
    Inn: Lucas Silva
    Ut: Matheus Henrique
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS. Inn kommer Lucas Silva, mens Matheus Henrique tar plass på benken.
    78'
    Grêmio 5 - 1 Ayacucho FC
    Mål: Guilherme Azevedo
    Målgivende: Diego Souza
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS går opp i en 5-1 ledelse etter et mål av Guilherme Azevedo. Flott spill fra Diego Souza før målet.
    79'
    Inn: Pablo Lavandeira
    Ut: Aldair Salazar
    Walter Fiori (Ayacucho FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Pablo Lavandeira erstatter Aldair Salazar.
    80'
    Frispark til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS på halvdelen til Ayacucho FC.
    80'
    81'
    81'
    83'
    Thaciano
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS avanserer forover og Thaciano får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    84'
    Grêmio 6 - 1 Ayacucho FC
    Målgivende: Isaque
    Diego Souza øker Gremio FB Porto Alegrense RS RSRSs ledelse til 6-1! Isaque sto for den målgivende pasningen.