En deilig serieåpning i Groruddalen, med nykommerne Grorud, og storfavoritten Lillestrøm.
    GRORUD (4-5-1) Ødegaard - Cornic, Harviken, Meyer, Murray - Hristov, Høyland, Hagen, Mankowitz, Skåttun - Aga.
    LILLESTRØM (4-3-3): Hedenstad Christiansen - Melgalvis, Amundsen, Salquist, Kind Mikalsen - Krogstad, Mathew, Kairinen - Gustafsson, Lehne Olsen, Moses.
    Der er vi i gang!
    1'
    Lillestrøm tar tak i ballen her i starten.
    3'
    Stor sjanse! Lehne Olsen får ballen servert av Grorud inne i feltet, og fyrer umiddelbart, men keeper redder.
    3'
    Gult kort til Grorud
    Leo Cornic
    Cornic kliner til i dagens første takling. Meier ned Kind Mikalsen som blir liggende.
    4'
    Lehne Olsen utfordrer inn i feltet, men stoppes av Meyer.
    6'
    Cornic spiller Aga gjennom, men han løpes opp av Amundsen.
    9'
    Moses jager i bakrom, men Cornic header den hjem til keeper.
    10'
    Veldig lite som skjer nå
    13'
    Lillestrøm triller ball, Grorud ligger lavt.
    15'
    Stor sjanse for LSK! Krogstad får ballen inne i feltet, skyter, men over. Svakt av midtbanespilleren.
    17'
    Kairinen slår et frispark inn i feltet, keeper plukker.
    18'
    Mange trekk i laget fra Lillestrøm, men får ikke noe ut av det.
    20'
    Grorud med veldig lite eget spill de første 20 minuttene her.
    21'
    Amundsen slår en ball i bakrom, men over alle og ut til fem-meter for Grorud, mens regnet bøtter ned.
    24'
    Moses skyter fra distanse, rett på keeper.
    24'
    Kairinen med nytt frispark inn i feltet, treffer hodet på Moses, men flagget kommer for offisde.
    26'
    Gult kort til Lillestrøm
    Thomas Lehne Olsen
    Altfor sent inne i en duell, Lehne Olsen får kortet.
    27'
    Cornic får plutselig masse rom på høyre, men Lillestrøm får frispark etter at Aga brukte ulovlige midler mot Salquist i situasjonen i forkant.
    29'
    Kairinen dribler av to Grprud-spillere og får frispark midt på banen.
    31'
    Hristov blir spilt gjennom, men stopper opp, ballen havner til slutt hos Hagen, som fyrer fra 20 meter, en meter over.
    32'
    Hagen med nytt distanseskudd, høyt over denne gangen.
    34'
    Høyland nære å bli spilt gjennom, men Salquist leser pasningen.
    34'
    Grorud ypper seg nå.
    35'
    Lehne Olsen lager frispark i duell med Harviken, må være forsiktig nå, har gult kort.
    35'
    Lehne Olsen med et skuff fra drøyt 20 meter, noen meter utenfor fra LSK-kapteinen.
    37'
    Så er det en situasjon. Kairinen holder igjen Murray, så slenger sistnevnte med albuen og treffer Kairinen, som blir liggende nede og holder seg til ansiktet.
    38'
    Trace Akino Murray
    Dommeren tar seg god tid til å tenke seg om, og gir Murray gult kort.
    39'
    Kairinen ligger fortsatt nede.
    39'
    Kaan Kairinen
    Kairinen får gult for det han gjorde før slaget.
    40'
    Merkelig av dommer å kun gi gult til Murray der, om han mener det var et slag.
    40'
    Kairinen tilbake på banen nå.
    41'
    Sjanse for Grorud! Hristov dribler seg nydelig inn i feltet og slår inn, men keeper får slått unna rett foran Grorud-spillere som står på åpent mål.
    41'
    Ny mulighet! Grorud får skyte fritt fra 11 meter, men rett i en LSK-forsvarer.
    42'
    En Grorud-spiller ligger nede, vrir seg i smerte.
    43'
    Det er Skattun som ligger nede, han må gi seg.
    44'
    Kind Mikalsen med et farlig innlegg, centimeter fra at Lehne Olsen får pannen på den.
    45'+1
    Spillerbytte - Grorud
    Inn: Kevin Mankovitz
    Ut: Vetle Skattun
    45'+1
    Fire minutter er lagt til.
    45'+2
    Hristov får ballen ute til venstre, prøver skuddet, men rett i Melgalvis.
    45'+4
    Moses får skutt inne i feltet, men skyter over.
    45'+4
    Pause på Grorud. Det står 0-0, på ingen måte en imponerende omgang av Lillestrø, mot slutten har også Grorud yppet seg.
    Regnet har avtatt, og vi er i gang igjen!
    46'
    Hristov skal slå inn fra venstre, men bak mål.
    48'
    Mathew med en strålende gjennombruddsball til Moses, men touchet er for hardt, ballen triller inn til keeper.
    49'
    Nesten så Aga kommer alene med keeper, men LSK-keeperen kommer ut og plukker gjennomspillet.
    50'
    Hristov får heade fra skrått hold, enkelt for Christiansen å redde.
    52'
    Gustafsson kommer gjennom på høyre, men blokkeres av keeper, og det ender i corner. Strålende flikk av Lehne Olsen først.
    52'
    Stor Grorud-sjanse! Mathew mister ball, Aga spilles gjennom, men vinkelen blir dårlig, og Aga stresser, skyter i nettveggen.
    53'
    Grorud med to tunellpasninger med hælen, leker seg litt nå.
    55'
    Lehne Olsen drar seg inn i banen og skyter fra 20 meter, over.
    56'
    Mer åpen kamp etter pause.
    58'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Torbjørn Kallevåg
    Ut: Ebiye Moses
    61'
    Inn: Kristoffer Ødemarksbakken
    Ut: Kaan Kairinen
    61'
    Inn: Magnus Lankhof-Dahlby
    Ut: Nikolai Jakobsen Hristov
    62'
    Aga jager ball i bakrom, men Salquist er iskald, header ballen hjem til egen keeper.
    63'
    TVERRLIGGER! Lehne Olsen får hodet på Kallevågs corner, tverrligger og over.
    64'
    Mål for Lillestrøm!
    Grorud 0 - 1 Lillestrøm
    Mål: Fredrik Krogstad
    Målgivende: Daniel Gustafsson
    LILLESTRØM TAR LEDELSEN!Gustafsson slår inn langs bakken, i feltet kommer Krogstad og sklir Lillestrøm i ledelsen.