0-2
Thy57'
1-2
    Jeroen Manschot tildeler Sparta Rotterdam en corner. Vito Van Crooij sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    FC Groningen, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Hjørnespark til Sparta Rotterdam
    13'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Aaron Meijers (Sparta Rotterdam) vrir seg av smerte i gresset.
    13'
    Sparta Rotterdam slipper å klare seg uten Aaron Meijers som kommer tilbake på banen igjen.
    16'
    Neraysho Kasanwirjo
    FC Groningen angriper. Neraysho Kasanwirjo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    17'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Hjørnespark til FC Groningen
    17'
    Mål for Sparta Rotterdam!
    FC Groningen 0 - 1 Sparta Rotterdam
    Mål: Arno Verschueren
    Målgivende: Younes Namli
    Arno Verschueren setter ballen i nettet og Sparta Rotterdam leder nå 0-1. Younes Namli var nest sist på ballen.
    20'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam.
    25'
    En av FC Groningens spillere blir avblåst for offside.
    29'
    31'
    Mo El Hankouri
    FC Groningen fosser forover og Mo El Hankouri fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    32'
    Sparta Rotterdam må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Groningen.
    36'
    Tomas Suslov
    Tomas Suslov (FC Groningen) kommer seg fri på Hitachi Capital Mobility Stadium, men avslutningen går utenfor.
    37'
    39'
    Jeroen Manschot tildeler FC Groningen en corner. Tomas Suslov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Frispark til FC Groningen på halvdelen til Sparta Rotterdam.
    42'
    45'+2
    Spillerbytte - FC Groningen
    Inn: Daniel Van Kaam
    Ut: Bart van Hintum
    FC Groningen bytter ut Bart van Hintum med Daniel Van Kaam. Dette er det første byttet som Danny Buijs gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Cyril Ngonge
    Ut: Tomas Suslov
    Bytte for FC Groningen. Cyril Ngonge kommer inn for Tomas Suslov på Hitachi Capital Mobility Stadium.
    46'
    Inn: Romano Postema
    Ut: Paulos Abraham
    FC Groningen gjør sitt tredje bytte. Paulos Abraham erstattes av Romano Postema.
    46'
    Sparta Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    I Groningen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til FC Groningen på egen banehalvdel.
    50'
    Frispark for FC Groningen på egen banehalvdel.
    50'
    Lennart Thy
    Sparta Rotterdam angriper, men avslutningen til Lennart Thy går utenfor.
    51'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam på egen banehalvdel.
    52'
    Gult kort til FC Groningen
    Jørgen Strand Larsen
    Dommeren gir Jørgen Strand Larsen (FC Groningen) et gult kort.
    52'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Groningen fordi Vito Van Crooij får behandling for en skade på banen.
    53'
    Vito Van Crooij er tilbake i kampen igjen.
    54'
    FC Groningen 0 - 2 Sparta Rotterdam
    Mål: Lennart Thy
    Mål! Lennart Thy gir Sparta Rotterdam en komfortabel 0-2 ledelse. Younes Namli sto for den målgivende pasningen.
    57'
    Aaron Meijers
    Aaron Meijers (Sparta Rotterdam) kommer til en målsjanse på Hitachi Capital Mobility Stadium, men klarer ikke å score.
    60'
    62'
    64'
    Romano Postema
    FC Groningen avanserer forover på Hitachi Capital Mobility Stadium og Romano Postema kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Sparta Rotterdam.
    65'
    65'
    Inn: Michael De Leeuw
    Ut: Daleho Irandust
    Danny Buijs (FC Groningen) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Michael De Leeuw erstatter Daleho Irandust.
    66'
    Laros Duarte (FC Groningen) slår en corner fra høyre side på Hitachi Capital Mobility Stadium.
    68'
    69'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Tom Beugelsdijk
    Ut: Younes Namli
    Henk Fraser gjør dagens første bytte i Groningen, når han tar ut Younes Namli og setter inn Tom Beugelsdijk.
    69'
    70'
    Frispark FC Groningen.
    74'
    Michael De Leeuw
    FC Groningen angriper på Hitachi Capital Mobility Stadium. Michael De Leeuw header utenfor.
    74'
    Mål for FC Groningen!
    FC Groningen 1 - 2 Sparta Rotterdam
    Mål: Bjorn Meijer
    Målgivende: Mo El Hankouri
    Bjorn Meijer (FC Groningen) reduserer til 1-2 etter en heading. Flott spill fra Mo El Hankouri før målet.
    77'
    Målet til FC Groningen sjekkes av VAR
    77'
    Målet til FC Groningen blir stående
    77'
    79'
    Sjanse til FC Groningen! Jørgen Strand Larsen er nær ved å score, men keeper redder.
    82'
    82'
    Frispark for Sparta Rotterdam på egen banehalvdel.
    82'
    Spillet på Hitachi Capital Mobility Stadium er stoppet midlertidig fordi Aaron Meijers ligger nede.
    83'
    Inn: Riza Durmisi
    Ut: Aaron Meijers
    Aaron Meijers (Sparta Rotterdam) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Riza Durmisi.
    84'
    Skudd utenfor mål, FC Groningen
    86'
    Inn: Marin Sverko
    Ut: Mo El Hankouri
    FC Groningen bytter ut Mo El Hankouri med Marin Sverko.
    87'
    88'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Vito Van Crooij
    Vito Van Crooij (Sparta Rotterdam) mottar sitt første gule kort for dagen på Hitachi Capital Mobility Stadium.
    88'
    FC Groningen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'
    Laros Duarte (FC Groningen) løfter inn en corner fra høyre på Hitachi Capital Mobility Stadium.
    90'+1
    Inn: Michael Heylen
    Ut: Sven Mijnans
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sparta Rotterdam. Inn kommer Michael Heylen, mens Sven Mijnans tar plass på benken.