Dagens dommer, Kevin Blom, blåser i gang kampen.
    I Groningen slår Michiel Kramer en corner fra høyre.
    Frispark for FC Groningen på egen banehalvdel.
    Frispark til FC Groningen på halvdelen til RKC Waalwijk.
    7'
    Det blir farlig! Frispark for FC Groningen er nær straffområde.
    11'
    Daleho Irandust (FC Groningen) slår en corner fra høyre side på Hitachi Capital Mobility Stadium.
    12'
    I Groningen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Bart van Hintum
    FC Groningen angriper. Bart van Hintum får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    13'
    RKC Waalwijk, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Mål for RKC Waalwijk!
    FC Groningen 0 - 1 RKC Waalwijk
    Mål: Michiel Kramer
    Målgivende: Jens Odgaard
    Mål! Michiel Kramer gir RKC Waalwijk en 0-1 ledelse. Flott spill fra Jens Odgaard før målet.
    14'
    Kevin Blom signaliserer et frispark til FC Groningen på egen banehalvdel.
    15'
    En av RKC Waalwijks spillere blir avblåst for offside.
    16'
    En av FC Groningens spillere blir avblåst for offside på Hitachi Capital Mobility Stadium.
    18'
    FC Groningen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    FC Groningen fosser fremover, men Kevin Blom blåser for offside på Hitachi Capital Mobility Stadium.
    20'
    Frispark FC Groningen.
    22'
    Skudd utenfor mål, FC Groningen
    22'
    RKC Waalwijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    24'
    26'
    Kevin Blom signaliserer et frispark til FC Groningen.
    27'
    Kevin Blom signaliserer et frispark til RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    29'
    Kevin Blom signaliserer et frispark til RKC Waalwijk.
    30'
    31'
    Gult kort til RKC Waalwijk
    Ahmed Touba
    Ahmed Touba (RKC Waalwijk) pådrar seg et gult kort.
    34'
    Dommer Kevin Blom venter med å sette i gang spillet fordi Daleho Irandust ligger nede.
    35'
    Hjørnespark til FC Groningen
    36'
    Daleho Irandust kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Hitachi Capital Mobility Stadium.
    36'
    Frispark for RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    36'
    I Groningen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    Said Bakari
    Målsjanse på Hitachi Capital Mobility Stadium! Said Bakari fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    FC Groningen, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    39'
    FC Groningen angriper, men blir avblåst for offside.
    40'
    Daleho Irandust (FC Groningen) løfter inn en corner fra høyre på Hitachi Capital Mobility Stadium.
    42'
    42'
    I Groningen slår Said Bakari en corner fra venstre.
    45'
    45'+1
    Bart van Hintum (FC Groningen) avanserer forover på Hitachi Capital Mobility Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - FC Groningen
    Inn: Romano Postema
    Ut: Cyril Ngonge
    Cyril Ngonge (FC Groningen) erstattes av Romano Postema.
    46'
    Tomas Suslov
    Sjanse til FC Groningen! Tomas Suslov er nær ved å score, men keeper redder.
    46'
    46'
    46'
    47'
    47'
    Michael De Leeuw
    Michael De Leeuw (FC Groningen) header ballen mot mål, men RKC Waalwijk klarerer.
    48'
    48'
    49'
    50'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ahmed Touba (RKC Waalwijk) vrir seg av smerte i gresset.
    51'
    Ahmed Touba er på beina igjen og fortsetter kampen på Hitachi Capital Mobility Stadium.
    53'
    FC Groningen angriper i Groningen. Tomas Suslov fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    58'
    Neraysho Kasanwirjo
    FC Groningen fosser forover og Neraysho Kasanwirjo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    RKC Waalwijk fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    Spillerbytte - RKC Waalwijk
    Inn: Luuk Wouters
    Ut: Yassin Oukili
    Joseph Oosting gjør dagens første bytte i Groningen, når han tar ut Yassin Oukili og setter inn Luuk Wouters.
    63'
    Inn: Finn Stokkers
    Ut: Michiel Kramer
    RKC Waalwijk bytter ut Michiel Kramer med Finn Stokkers. Dette er det andre byttet som Joseph Oosting gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Ayman Azhil
    Ut: Jurien Gaari
    Joseph Oosting (RKC Waalwijk) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ayman Azhil erstatter Jurien Gaari.
    63'
    Frispark RKC Waalwijk.
    64'
    66'
    Inn: Jørgen Strand Larsen
    Ut: Daleho Irandust
    Bytte for FC Groningen. Jørgen Strand Larsen kommer inn for Daleho Irandust på Hitachi Capital Mobility Stadium.
    66'
    Inn: Laros Duarte
    Ut: Michael De Leeuw
    Danny Buijs gjør dagens tredje bytte i Groningen, når han tar ut Michael De Leeuw og setter inn Laros Duarte.
    66'
    Inn: Paulos Abraham
    Ut: Damil Dankerlui
    FC Groningen gjør sitt fjerde bytte. Damil Dankerlui erstattes av Paulos Abraham.
    67'
    68'
    69'
    Inn: Lennerd Daneels
    Ut: Alex Buttner
    Bytte for RKC Waalwijk. Lennerd Daneels kommer inn for Alex Buttner på Hitachi Capital Mobility Stadium.
    71'
    Spillet på Hitachi Capital Mobility Stadium er stoppet midlertidig fordi Romano Postema ligger nede.
    72'
    Romano Postema ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Groningen.
    73'
    73'
    Romano Postema vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    75'
    Inn: Patrick Joosten
    Ut: Romano Postema
    Danny Buijs (FC Groningen) gjør sitt femte bytte for dagen. Patrick Joosten erstatter Romano Postema.
    75'
    Inn: Sebbe Augustijns
    Ut: Jens Odgaard
    RKC Waalwijk bytter ut Jens Odgaard med Sebbe Augustijns. Dette er det femte byttet som Joseph Oosting gjør i dagens kamp.
    80'
    Laros Duarte
    Sjanse! FC Groningen avanserer forover, men Laros Duarte avslutter utenfor.
    80'
    Hjørnespark til RKC Waalwijk
    83'
    84'
    Mål for FC Groningen!
    FC Groningen 1 - 1 RKC Waalwijk
    Mål: Jørgen Strand Larsen
    Målgivende: Mo El Hankouri
    Jørgen Strand Larsen utligner til 1-1 på Hitachi Capital Mobility Stadium. Mo El Hankouri sto for den målgivende pasningen.