VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Greuther Furth på egen banehalvdel.
    Frispark til Greuther Furth på halvdelen til VfL Wolfsburg.
    5'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    6'
    Cedric Itten
    Greuther Furth angriper. Cedric Itten får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Mål for Wolfsburg!
    Greuther Furth 0 - 1 Wolfsburg
    Mål: Lukas Nmecha
    Målgivende: Wout Weghorst
    Lukas Nmecha setter ballen i nettet og VfL Wolfsburg leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Wout Weghorst.
    10'
    Gult kort til Wolfsburg
    Wout Weghorst
    Dommer Robert Hartmann gir Wout Weghorst (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    14'
    Spillet på Sportpark Ronhof Thomas Sommer er stoppet midlertidig fordi Wout Weghorst ligger nede.
    14'
    Wout Weghorst kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    16'
    I Furth slår Julian Green en corner fra venstre.
    20'
    21'
    I Furth har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg.
    26'
    27'
    30'
    Ridle Baku
    Ridle Baku (VfL Wolfsburg) mottar sitt første gule kort for dagen på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    30'
    Greuther Furth tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    34'
    Sebastiaan Bornauw ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    36'
    Sebastiaan Bornauw er på beina igjen og fortsetter kampen.
    37'
    Frispark Greuther Furth.
    38'
    39'
    I Furth har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    41'
    Gult kort til Greuther Furth
    Paul Seguin
    Paul Seguin (Greuther Furth) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    41'
    Kan Greuther Furth utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    43'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) slår en corner fra høyre side på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    45'+1
    46'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til Greuther Furth.
    47'
    Branimir Hrgota
    Branimir Hrgota (Greuther Furth) kommer seg fri på Sportpark Ronhof Thomas Sommer, men avslutningen går utenfor.
    49'
    50'
    50'
    54'
    Maximilian Philipp (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra venstre på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    55'
    Robert Hartmann tildeler VfL Wolfsburg en corner. Maximilian Philipp sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    56'
    Paul Seguin (Greuther Furth) løfter inn en corner fra høyre på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    57'
    Målsjanse til Greuther Furth! Branimir Hrgota treffer mål, men keeper redder.
    59'
    59'
    Spillerbytte - Greuther Furth
    Inn: Max Christiansen
    Ut: Julian Green
    Stefan Leitl (Greuther Furth) gjør sitt første bytte for dagen. Max Christiansen erstatter Julian Green.
    60'
    62'
    I Furth slår Maximilian Philipp en corner fra venstre.
    66'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Kevin Mbabu
    Ut: Ridle Baku
    Ridle Baku (VfL Wolfsburg) erstattes av Kevin Mbabu.
    67'
    Inn: Dodi Lukebakio
    Ut: Maximilian Philipp
    VfL Wolfsburg bytter ut Maximilian Philipp med Dodi Lukebakio. Dette er det andre byttet som Mark van Bommel gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Dickson Abiama
    Ut: Branimir Hrgota
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Greuther Furth. Inn kommer Dickson Abiama, mens Branimir Hrgota tar plass på benken.
    68'
    Inn: Abdourahmane Barry
    Ut: Jetro Willems
    Bytte for Greuther Furth. Abdourahmane Barry kommer inn for Jetro Willems på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    69'
    Inn: John Anthony Brooks
    Ut: Maxence Lacroix
    VfL Wolfsburg bytter ut Maxence Lacroix med John Anthony Brooks.
    73'
    Frispark i en god posisjon for Greuther Furth!
    75'
    77'
    Frispark til VfL Wolfsburg på halvdelen til Greuther Furth.
    77'
    78'
    Inn: Jamie Leweling
    Ut: Håvard Nielsen
    Stefan Leitl gjør dagens fjerde bytte i Furth, når han tar ut Håvard Nielsen og setter inn Jamie Leweling.
    79'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til Greuther Furth på egen banehalvdel.
    80'
    Dodi Lukebakio
    Dodi Lukebakio (VfL Wolfsburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    80'
    Inn: Renato Steffen
    Ut: Lukas Nmecha
    Mark van Bommel gjør dagens fjerde bytte i Furth, når han tar ut Lukas Nmecha og setter inn Renato Steffen.
    81'
    Abdourahmane Barry
    Målsjanse på Sportpark Ronhof Thomas Sommer! Abdourahmane Barry fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    86'
    86'
    Nick Viergever (Greuther Furth) slår en corner fra høyre side på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    86'
    Straffe! Dommer Robert Hartmann plasserer ballen på krittmerket for VfL Wolfsburg...
    90'
    Sebastian Griesbeck
    Sebastian Griesbeck (Greuther Furth) får et gult kort av dommer Robert Hartmann.
    90'
    Wolfsburg scorer på straffe!
    Greuther Furth 0 - 2 Wolfsburg
    Mål: Wout Weghorst
    Mål! VfL Wolfsburg øker ledelsen til 0-2 etter et straffespark av Wout Weghorst.