Bastian Dankert signaliserer et frispark til Hoffenheim på egen banehalvdel.
    Frispark for Hoffenheim på egen banehalvdel.
    Greuther Furth angriper, men blir avblåst for offside.
    1'
    En av Greuther Furths spillere blir avblåst for offside på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    3'
    Dennis Geiger (Hoffenheim) slår en corner fra venstre side på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    3'
    Skudd på mål, Hoffenheim
    4'
    Greuther Furth, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Bastian Dankert tildeler Hoffenheim en corner. David Raum sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Det blir farlig! Frispark for Greuther Furth er nær straffområde.
    5'
    Timothy Tillmann
    Greuther Furth fosser forover og Timothy Tillmann fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    7'
    Hoffenheim, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    I Furth slår Timothy Tillmann en corner fra venstre.
    7'
    Skudd utenfor mål, Greuther Furth
    10'
    Branimir Hrgota
    Sjanse i Furth! Branimir Hrgota (Greuther Furth) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    10'
    Timothy Tillmann (Greuther Furth) løfter inn en corner fra venstre på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    10'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til Hoffenheim.
    13'
    Munas Dabbur
    Sjanse til Hoffenheim! Munas Dabbur er nær ved å score, men keeper redder.
    14'
    14'
    Hoffenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark Greuther Furth.
    16'
    Frispark til Hoffenheim på halvdelen til Greuther Furth.
    17'
    I Furth har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    19'
    20'
    20'
    21'
    21'
    21'
    Mål for Greuther Furth!
    Greuther Furth 1 - 0 Hoffenheim
    Mål: Jamie Leweling
    Målgivende: Branimir Hrgota
    Mål! Jamie Leweling gir Greuther Furth en 1-0 ledelse. Branimir Hrgota var nest sist på ballen.
    22'
    Greuther Furth fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    23'
    23'
    Dennis Geiger (Hoffenheim) løfter inn en corner fra venstre på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    24'
    Greuther Furth tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    26'
    Frispark for Greuther Furth på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark til Greuther Furth på halvdelen til Hoffenheim.
    29'
    Dickson Abiama
    Dickson Abiama skyter i stolpen! Nære på for Greuther Furth.
    32'
    Mål for Hoffenheim!
    Greuther Furth 1 - 1 Hoffenheim
    Mål: Ihlas Bebou
    Målgivende: Georginio Rutter
    Mål! Hoffenheim utligner på Sportpark Ronhof Thomas Sommer. Målscorer: Ihlas Bebou. Det er en fin assist fra Georginio Rutter.
    32'
    En av Greuther Furths spillere går i offside.
    33'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til Greuther Furth på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark Hoffenheim.
    37'
    Greuther Furth angriper, men Bastian Dankert blåser for offside.
    38'
    38'
    Hjørnespark til Hoffenheim
    40'
    Greuther Furth 1 - 2 Hoffenheim
    Mål: Georginio Rutter
    Målgivende: David Raum
    Mål! Hoffenheim tar ledelsen med 1-2 etter en heading fra Georginio Rutter. David Raum sto for den målgivende pasningen.
    40'
    41'
    42'
    Skudd utenfor mål, Hoffenheim
    44'
    45'
    45'+1
    45'+1
    Greuther Furth 2 - 2 Hoffenheim
    Mål: Timothy Tillmann
    Mål! Timothy Tillmann utligner for Greuther Furth. Stillingen er dermed 2-2 i Furth. Flott spill fra Branimir Hrgota før målet.
    46'
    Gult kort til Greuther Furth
    Max Christiansen
    Max Christiansen (Greuther Furth) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    49'
    49'
    Hoffenheim fosser fremover, men Bastian Dankert blåser for offside på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    50'
    Greuther Furth angriper, men Jamie Leweling vinkes av for offside.
    53'
    53'
    Skudd på mål, Greuther Furth
    54'
    54'
    54'
    54'
    Timothy Tillmann (Greuther Furth) slår en corner fra venstre side på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    54'
    55'
    56'
    Spillerbytte - Hoffenheim
    Inn: Angelo Stiller
    Ut: Diadie Samassekou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hoffenheim. Inn kommer Angelo Stiller, mens Diadie Samassekou tar plass på benken.
    57'
    Inn: Andrej Kramaric
    Ut: Kevin Akpoguma
    Kevin Akpoguma (Hoffenheim) erstattes av Andrej Kramaric.
    57'
    Greuther Furth 2 - 3 Hoffenheim
    Mål! Georginio Rutter gir Hoffenheim ledelsen 2-3 i Furth. Flott spill fra David Raum før målet.
    57'
    59'
    60'
    Greuther Furth 2 - 4 Hoffenheim
    Ihlas Bebou setter ballen i mål og øker Hoffenheims ledelse til 2-4 i Furth.
    62'
    Inn: Chris Richards
    Ut: Munas Dabbur
    Hoffenheim bytter ut Munas Dabbur med Chris Richards. Dette er det tredje byttet som Sebastian Hoeness gjør i dagens kamp.
    63'
    63'
    66'
    Greuther Furth scorer selvmål!
    Greuther Furth 2 - 5 Hoffenheim
    Mål: Marco Meyerhofer
    Marco Meyerhofer setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 2-5 på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    66'
    Greuther Furth 3 - 5 Hoffenheim
    Mål: Branimir Hrgota
    Målgivende: Jamie Leweling
    Branimir Hrgota setter inn en redusering på Sportpark Ronhof Thomas Sommer. Stillingen er nå 3-5. Jamie Leweling sto for den målgivende pasningen.
    67'
    Spillerbytte - Greuther Furth
    Inn: Cedric Itten
    Ut: Dickson Abiama
    Greuther Furth gjør sitt første bytte. Dickson Abiama erstattes av Cedric Itten.
    70'
    Inn: Abdourahmane Barry
    Ut: Simon Asta
    Stefan Leitl (Greuther Furth) gjør sitt andre bytte for dagen. Abdourahmane Barry erstatter Simon Asta.
    70'
    72'
    Bastian Dankert tildeler Hoffenheim en corner. Dennis Geiger sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    Marco Meyerhofer ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    73'
    Marco Meyerhofer er på beina igjen og fortsetter kampen.
    74'
    Georginio Rutter
    Sjanse i Furth! Georginio Rutter (Hoffenheim) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    Inn: Jeremy Dudziak
    Ut: Timothy Tillmann
    Greuther Furth bytter ut Timothy Tillmann med Jeremy Dudziak.
    79'
    Greuther Furth 3 - 6 Hoffenheim
    Målgivende: Andrej Kramaric
    Mål! Hoffenheim øker ledelsen til 3-6 etter en scoring av Ihlas Bebou på Sportpark Ronhof Thomas Sommer. Det er en fin assist fra Andrej Kramaric.
    80'
    82'
    Inn: Sargis Adamyan
    Ut: Ihlas Bebou
    Sebastian Hoeness gjør dagens fjerde bytte i Furth, når han tar ut Ihlas Bebou og setter inn Sargis Adamyan.
    83'
    Inn: Håvard Nordtveit
    Ut: Georginio Rutter
    Georginio Rutter (Hoffenheim) erstattes av Håvard Nordtveit.
    84'
    Inn: Sebastian Griesbeck
    Ut: Håvard Nielsen
    Stefan Leitl (Greuther Furth) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Sebastian Griesbeck erstatter Håvard Nielsen.
    87'
    90'
    90'+1
    Branimir Hrgota (Greuther Furth) løfter inn en corner fra venstre på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.