Daniel Siebert signaliserer et frispark til Greuther Furth på egen banehalvdel.
    Frispark til Greuther Furth på halvdelen til Eintracht Frankfurt.
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Greuther Furth.
    3'
    Frispark Greuther Furth.
    8'
    Julian Green (Greuther Furth) slår en corner fra høyre side på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    9'
    Frispark for Greuther Furth på egen banehalvdel.
    10'
    Eintracht Frankfurt fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    11'
    Eintracht Frankfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Martin Hinteregger vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    13'
    Filip Kostic
    Filip Kostic (Eintracht Frankfurt) avanserer forover på Sportpark Ronhof Thomas Sommer. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    14'
    Greuther Furth, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    I Furth slår Julian Green en corner fra venstre.
    16'
    Branimir Hrgota
    Greuther Furth angriper og Branimir Hrgota får avsluttet. Headingen treffer ikke Eintracht Frankfurt-målet.
    16'
    Eintracht Frankfurt slipper å klare seg uten Martin Hinteregger som kommer tilbake på banen igjen.
    16'
    Frispark for Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    18'
    Daniel Siebert tildeler Greuther Furth en corner. Julian Green sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Skudd utenfor mål, Greuther Furth
    24'
    Julian Green (Greuther Furth) løfter inn en corner fra venstre på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    27'
    Det blir farlig! Frispark for Eintracht Frankfurt er nær straffområde.
    28'
    VAR sjekker om det er straffe til Eintracht Frankfurt
    30'
    Ingen straffe til Eintracht Frankfurt
    30'
    Greuther Furth tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    I Furth har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    Gult kort til Greuther Furth
    Hans Nunoo Sarpei
    Hans Nunoo Sarpei (Greuther Furth) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    Cedric Itten
    Cedric Itten (Greuther Furth) kommer til en målsjanse på Sportpark Ronhof Thomas Sommer, men klarer ikke å score.
    41'
    Greuther Furth fosser fremover, men Daniel Siebert blåser for offside på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    42'
    Målsjanse! Branimir Hrgota (Greuther Furth) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    45'+1
    Spillerbytte - Eintracht Frankfurt
    Inn: Almamy Toure
    Ut: Erik Durm
    Bytte for Eintracht Frankfurt. Almamy Toure kommer inn for Erik Durm på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    46'
    46'
    Jamie Leweling
    Jamie Leweling (Greuther Furth) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    49'
    51'
    Skudd på mål, Eintracht Frankfurt
    52'
    52'
    Djibril Sow
    Eintracht Frankfurt angriper, men avslutningen til Djibril Sow går utenfor.
    53'
    Jesper Lindstrom (Eintracht Frankfurt) slår en corner fra venstre side på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    55'
    Julian Green
    Sjanse! Greuther Furth avanserer forover, men Julian Green avslutter utenfor.
    57'
    Eintracht Frankfurt angriper i Furth. Filip Kostic fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    59'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Djibril Sow (Eintracht Frankfurt) vrir seg av smerte i gresset.
    61'
    Djibril Sow er tilbake i kampen igjen.
    62'
    64'
    Kristijan Jakic
    Kristijan Jakic (Eintracht Frankfurt) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Max Christiansen
    Dommer Daniel Siebert gir Max Christiansen (Greuther Furth) et gult kort.
    65'
    65'
    Frispark til Eintracht Frankfurt på halvdelen til Greuther Furth.
    65'
    67'
    68'
    Almamy Toure
    Almamy Toure (Eintracht Frankfurt) kommer seg fri på Sportpark Ronhof Thomas Sommer, men avslutningen går utenfor.
    69'
    71'
    Inn: Sebastian Rode
    Ut: Djibril Sow
    Djibril Sow (Eintracht Frankfurt) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Sebastian Rode.
    71'
    Inn: Ragnar Ache
    Ut: Jesper Lindstrom
    Eintracht Frankfurt bytter ut Jesper Lindstrom med Ragnar Ache.
    72'
    Spillerbytte - Greuther Furth
    Inn: Timothy Tillmann
    Ut: Julian Green
    Stefan Leitl (Greuther Furth) gjør sitt første bytte for dagen. Timothy Tillmann erstatter Julian Green.
    73'
    Ragnar Ache
    Målsjanse! Ragnar Ache (Eintracht Frankfurt) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Mål for Eintracht Frankfurt!
    Greuther Furth 0 - 1 Eintracht Frankfurt
    Mål: Sebastian Rode
    Målgivende: Daichi Kamada
    Mål! Sebastian Rode gir Eintracht Frankfurt en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Daichi Kamada.
    75'
    Inn: Gian-Luca Itter
    Ut: Jetro Willems
    Greuther Furth gjør sitt andre bytte. Jetro Willems erstattes av Gian-Luca Itter.
    77'
    Daniel Siebert tildeler Eintracht Frankfurt en corner. Filip Kostic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    78'
    Gian-Luca Itter
    Gian-Luca Itter (Greuther Furth) kommer seg fri på Sportpark Ronhof Thomas Sommer, men avslutningen går utenfor.
    79'
    I Furth slår Filip Kostic en corner fra venstre.
    80'
    Daichi Kamada
    Daichi Kamada (Eintracht Frankfurt) kommer til en målsjanse på Sportpark Ronhof Thomas Sommer, men klarer ikke å score.
    81'
    82'
    Inn: Adrian Fein
    Ut: Paul Seguin
    Paul Seguin (Greuther Furth) erstattes av Adrian Fein.
    83'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    84'
    84'
    85'
    En av Eintracht Frankfurts spillere blir avblåst for offside på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    86'
    Skudd på mål, Greuther Furth
    87'
    Eintracht Frankfurt, prøver et skudd, men det reddes
    87'
    Dommeren gir Branimir Hrgota (Greuther Furth) et gult kort.
    87'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    88'
    Gult kort til Eintracht Frankfurt
    Kristijan Jakic (Eintracht Frankfurt) får et gult kort av dommer Daniel Siebert.
    88'
    Sebastian Griesbeck
    Dommer Daniel Siebert viser Sebastian Griesbeck (Greuther Furth) det gule kortet.
    88'
    Ikke rødt kort likevel
    89'
    I Furth har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    89'
    Inn: Timothy Chandler
    Ut: Almamy Toure
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Eintracht Frankfurt. Inn kommer Timothy Chandler, mens Almamy Toure tar plass på benken.
    90'
    Inn: Stefan Ilsanker
    Ut: Daichi Kamada
    Eintracht Frankfurt bytter ut Daichi Kamada med Stefan Ilsanker.
    90'
    Hjørnespark til Greuther Furth
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Mål for Greuther Furth!
    Greuther Furth 1 - 1 Eintracht Frankfurt
    Mål: Cedric Itten
    Mål! Greuther Furthutligner til 1-1 etter en heading av Cedric Itten.
    90'+2
    90'+3
    Greuther Furth 1 - 2 Eintracht Frankfurt
    Mål: Rafael Borre
    Målgivende: Filip Kostic
    Mål! Eintracht Frankfurt tar ledelsen 1-2 ved Rafael Borre. Filip Kostic sto for den målgivende pasningen.