I Furth har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Frispark for VfL Bochum på egen banehalvdel.
    5'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til VfL Bochum.
    13'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til Greuther Furth på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark VfL Bochum.
    16'
    Greuther Furth tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Bastian Dankert tildeler Greuther Furth en corner. Jetro Willems sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Jetro Willems (Greuther Furth) løfter inn en corner fra høyre på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    18'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til VfL Bochum på egen banehalvdel.
    20'
    Offside! Gerrit Holtmann (VfL Bochum) er alene igjennom, men dommer Bastian Dankert ser at linjemannen er oppe med flagget.
    21'
    Frispark for Greuther Furth på egen banehalvdel.
    23'
    Sebastian Polter
    Sebastian Polter (VfL Bochum) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Frispark til VfL Bochum på halvdelen til Greuther Furth.
    30'
    Gult kort til Greuther Furth
    Paul Seguin
    Dommeren gir Paul Seguin (Greuther Furth) et gult kort.
    30'
    Timothy Tillmann
    Sjanse i Furth! Timothy Tillmann (Greuther Furth) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    Bochum, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    34'
    VfL Bochum tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    39'
    40'
    Skudd utenfor mål, Bochum
    41'
    Eduard Lowen (VfL Bochum) slår en corner fra venstre side på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    43'
    44'
    Eduard Lowen
    VfL Bochum avanserer forover i Furth. Eduard Lowen avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+1
    46'
    48'
    Marco Meyerhofer
    Greuther Furth fosser forover og Marco Meyerhofer fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    49'
    Cedric Itten
    Cedric Itten (Greuther Furth) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Skudd utenfor mål, Greuther Furth
    50'
    53'
    Gult kort til Bochum
    Manuel Riemann
    Manuel Riemann (VfL Bochum) pådrar seg et gult kort.
    54'
    Frisparket tildelt Greuther Furth er farlig nær VfL Bochums målområde.
    55'
    Branimir Hrgota
    Branimir Hrgota (Greuther Furth) kommer til en målsjanse på Sportpark Ronhof Thomas Sommer, men klarer ikke å score.
    58'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til Greuther Furth.
    60'
    Anthony Losilla
    Anthony Losilla (VfL Bochum) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    Spillerbytte - Bochum
    Inn: Takuma Asano
    Ut: Milos Pantovic
    Thomas Reis (VfL Bochum) gjør sitt første bytte for dagen. Takuma Asano erstatter Milos Pantovic.
    62'
    Inn: Danny Blum
    Ut: Gerrit Holtmann
    Thomas Reis gjør dagens andre bytte i Furth, når han tar ut Gerrit Holtmann og setter inn Danny Blum.
    62'
    Greuther Furth angriper, men avslutningen til Timothy Tillmann går utenfor.
    63'
    Frispark Greuther Furth.
    63'
    Erhan Erhan Masovic
    Erhan Erhan Masovic (VfL Bochum) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    64'
    Paul Seguin ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    65'
    I Furth slår Jetro Willems en corner fra høyre.
    66'
    67'
    Dommer Bastian Dankert viser Cedric Itten (Greuther Furth) det gule kortet.
    67'
    Spillerbytte - Greuther Furth
    Inn: Julian Green
    Ut: Jeremy Dudziak
    Greuther Furth gjør sitt første bytte. Jeremy Dudziak erstattes av Julian Green.
    67'
    Takuma Asano
    VfL Bochum angriper i Furth. Takuma Asano fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Paul Seguin er tilbake på banen igjen.
    69'
    I Furth har et frispark blitt tildelt bortelag.
    69'
    Cedric Itten (Greuther Furth) kommer til avslutning på Sportpark Ronhof Thomas Sommer, men headingen blir reddet.
    71'
    71'
    Inn: Jamie Leweling
    Ut: Timothy Tillmann
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Greuther Furth. Inn kommer Jamie Leweling, mens Timothy Tillmann tar plass på benken.
    72'
    Inn: Dickson Abiama
    Ut: Cedric Itten
    Greuther Furth bytter ut Cedric Itten med Dickson Abiama. Dette er det tredje byttet som Stefan Leitl gjør i dagens kamp.
    72'
    73'
    74'
    75'
    Vasilis Lampropoulos
    Vasilis Lampropoulos (VfL Bochum) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    75'
    Danny Blum (VfL Bochum) slår en corner fra venstre side på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    77'
    Målsjanse! Anthony Losilla (VfL Bochum) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    I Furth slår Julian Green en corner fra venstre.
    78'
    Det blir farlig! Frispark for VfL Bochum er nær straffområde.
    79'
    Mål for Bochum!
    Greuther Furth 0 - 1 Bochum
    Mål: Anthony Losilla
    Målgivende: Eduard Lowen
    Mål! Anthony Losilla gir VfL Bochum ledelsen 0-1 etter en velplassert heading. Eduard Lowen var nest sist på ballen.
    80'
    Inn: Gian-Luca Itter
    Ut: Jetro Willems
    Jetro Willems (Greuther Furth) erstattes av Gian-Luca Itter.
    83'
    Eduard Lowen (VfL Bochum) løfter inn en corner fra høyre på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    84'
    85'
    Inn: Kostas Stafylidis
    Ut: Eduard Lowen
    Bytte for VfL Bochum. Kostas Stafylidis kommer inn for Eduard Lowen på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    88'
    VfL Bochum angriper i Furth. Sebastian Polter avslutter på mål, men greier ikke å score.