Dagens kamp på Sportpark Ronhof Thomas Sommer i Furth er i gang.
    En av Greuther Furths spillere blir avblåst for offside på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    2'
    Leon Goretzka
    Bayern München avanserer forover i Furth. Leon Goretzka avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Frispark til Bayern München på halvdelen til Greuther Furth.
    5'
    I Furth har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Robert Schroder tildeler Greuther Furth en corner. Jeremy Dudziak sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Greuther Furth angriper, men Robert Schroder blåser for offside.
    10'
    Mål for Bayern München!
    Greuther Furth 0 - 1 Bayern München
    Mål: Thomas Müller
    Thomas Müller dundrer ballen i mål og Bayern München tar ledelsen 0-1 på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    10'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Greuther Furth.
    11'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark Bayern München.
    17'
    Thomas Müller
    Thomas Müller (Bayern München) kommer til en målsjanse på Sportpark Ronhof Thomas Sommer, men klarer ikke å score.
    20'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Gult kort til Greuther Furth
    Branimir Hrgota
    Branimir Hrgota (Greuther Furth) pådrar seg et gult kort.
    20'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Greuther Furth på egen banehalvdel.
    21'
    Jeremy Dudziak (Greuther Furth) slår en corner fra høyre side på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    24'
    I Furth slår Jeremy Dudziak en corner fra høyre.
    25'
    Bayern München må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Greuther Furth.
    25'
    Julian Green
    Sjanse til Greuther Furth! Julian Green er nær ved å score, men keeper redder.
    26'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Greuther Furth fosser fremover, men Robert Schroder blåser for offside på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    26'
    Leon Goretzka (Bayern München) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    30'
    Greuther Furth 0 - 2 Bayern München
    Mål: Joshua Kimmich
    Målgivende: Leroy Sane
    I Furth øker Bayern München ledelsen til 0-2 takket være et mål av Joshua Kimmich. Det er en fin assist fra Leroy Sane.
    31'
    Frispark Greuther Furth.
    32'
    Jeremy Dudziak (Greuther Furth) løfter inn en corner fra høyre på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    33'
    En av Greuther Furths spillere går i offside.
    36'
    Robert Schroder tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    I Furth slår Joshua Kimmich en corner fra venstre.
    40'
    Robert Lewandowski
    Robert Lewandowski header i tverrliggeren i Furth! Stor målsjanse for Bayern München.
    40'
    Frispark for Greuther Furth på egen banehalvdel.
    44'
    Gult kort til Bayern München
    Leroy Sane
    Leroy Sane (Bayern München) får et gult kort av dommer Robert Schroder.
    44'
    Greuther Furth tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    45'+1
    Bayern München fosser fremover, men Leroy Sane går rett i offsidefella.
    46'
    47'
    48'
    Rødt kort til Bayern München
    Benjamin Pavard
    Utvisning! Bayern München må klare seg uten Benjamin Pavard resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    48'
    Branimir Hrgota (Greuther Furth) avanserer forover på Sportpark Ronhof Thomas Sommer. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    50'
    50'
    51'
    52'
    Nick Viergever
    Dommeren gir Nick Viergever (Greuther Furth) et gult kort.
    53'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra venstre på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    58'
    61'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Marcel Sabitzer
    Ut: Leroy Sane
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayern München. Inn kommer Marcel Sabitzer, mens Leroy Sane tar plass på benken.
    61'
    63'
    Frispark til Greuther Furth på halvdelen til Bayern München.
    66'
    Spillerbytte - Greuther Furth
    Inn: Dickson Abiama
    Ut: Håvard Nielsen
    Greuther Furth bytter ut Håvard Nielsen med Dickson Abiama.
    67'
    67'
    Dickson Abiama
    Dickson Abiama (Greuther Furth) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    67'
    Greuther Furth scorer selvmål!
    Greuther Furth 0 - 3 Bayern München
    Mål: Sebastian Griesbeck
    68'
    70'
    71'
    72'
    73'
    Sebastian Griesbeck
    Sjanse i Furth! Sebastian Griesbeck (Greuther Furth) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    74'
    74'
    Inn: Serge Gnabry
    Ut: Thomas Müller
    Thomas Müller (Bayern München) erstattes av Serge Gnabry.
    76'
    Inn: Timothy Tillmann
    Ut: Sebastian Griesbeck
    Greuther Furth bytter ut Sebastian Griesbeck med Timothy Tillmann. Dette er det andre byttet som Stefan Leitl gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Cedric Itten
    Ut: Branimir Hrgota
    Bytte for Greuther Furth. Cedric Itten kommer inn for Branimir Hrgota på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    76'
    Inn: Abdourahmane Barry
    Ut: Jetro Willems
    Stefan Leitl gjør dagens fjerde bytte i Furth, når han tar ut Jetro Willems og setter inn Abdourahmane Barry.
    77'
    Robert Schroder tildeler Greuther Furth en corner. Dickson Abiama sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    79'
    Sjanse! Greuther Furth avanserer forover, men Julian Green avslutter utenfor.
    80'
    Spillet på Sportpark Ronhof Thomas Sommer er stoppet midlertidig fordi Niklas Süle ligger nede.
    80'
    82'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Bayern München.
    83'
    Abdourahmane Barry
    Abdourahmane Barry (Greuther Furth) mottar sitt første gule kort for dagen på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    83'
    Bayern München slipper å klare seg uten Niklas Süle som kommer tilbake på banen i Furth.
    84'
    85'
    Inn: Jamie Leweling
    Ut: Julian Green
    Stefan Leitl (Greuther Furth) gjør sitt femte bytte for dagen. Jamie Leweling erstatter Julian Green.
    86'
    86'
    Inn: Josip Stanisic
    Ut: Niklas Süle
    Niklas Süle (Bayern München) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Josip Stanisic.
    87'
    Inn: Jamal Musiala
    Ut: Leon Goretzka
    Bayern München bytter ut Leon Goretzka med Jamal Musiala. Dette er det fjerde byttet som Julian Nagelsmann gjør i dagens kamp.
    87'
    Mål for Greuther Furth!
    Greuther Furth 1 - 3 Bayern München
    Mål: Cedric Itten
    Målgivende: Timothy Tillmann
    Mål! Cedric Itten (Greuther Furth) header inn 1-3 og reduserer på Sportpark Ronhof Thomas Sommer. Timothy Tillmann sto for den målgivende pasningen.