Dagens dommer, Max Burda, blåser i gang kampen.
    Mål for Greifswalder FC!
    Greifswalder FC 1 - 0 FC Augsburg
    Mål: Lukas Knechtel
    Målgivende: Velimir Jovanovic
    Lukas Knechtel setter ballen i nettet og Greifswalder FC leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Velimir Jovanovic.
    3'
    I Greifswald slår Fredrik Jensen en corner fra venstre.
    5'
    Fredrik Jensen (FC Augsburg) slår en corner fra venstre side på Volksstadion.
    5'
    Jan Moravek
    FC Augsburg avanserer forover og Jan Moravek kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    5'
    Greifswalder FC, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    En av FC Augsburgs spillere går i offside.
    6'
    I Greifswald har et frispark blitt tildelt bortelag.
    7'
    FC Augsburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    8'
    Greifswalder FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Max Burda signaliserer et frispark til FC Augsburg på egen banehalvdel.
    11'
    Greifswalder FC angriper, men blir avblåst for offside.
    12'
    Max Burda tildeler FC Augsburg en corner. Niklas Dorsch sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Niklas Dorsch (FC Augsburg) løfter inn en corner fra høyre på Volksstadion.
    18'
    Felix Ohis Uduokhai
    Felix Ohis Uduokhai (FC Augsburg) kommer til en målsjanse på Volksstadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Fredrik Jensen
    Fredrik Jensen (FC Augsburg) kommer til en målsjanse på Volksstadion, men klarer ikke å score.
    20'
    Andre Hahn
    FC Augsburg avanserer forover i Greifswald. Andre Hahn avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    Joe-Joe Richardson ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    26'
    Niklas Dorsch (FC Augsburg) slår en corner fra høyre side på Volksstadion.
    27'
    Joe-Joe Richardson er tilbake på banen igjen.
    29'
    Frisparket tildelt FC Augsburg er farlig nær Greifswalder FCs målområde.
    30'
    Max Burda tildeler FC Augsburg en corner. Fredrik Jensen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Andre Hahn
    Andre Hahn (FC Augsburg) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    31'
    31'
    Frispark for FC Augsburg på egen banehalvdel.
    32'
    Max Burda signaliserer et frispark til Greifswalder FC på egen banehalvdel.
    34'
    Offside! Andre Hahn blir vinket av og FC Augsburg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    34'
    Andre Hahn
    Sjanse i Greifswald! Andre Hahn (FC Augsburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    35'
    35'
    36'
    Frispark til FC Augsburg på halvdelen til Greifswalder FC.
    37'
    Alfred Finnbogason
    Alfred Finnbogason (FC Augsburg) header ballen mot mål, men Greifswalder FC klarerer.
    41'
    41'
    I Greifswald slår Niklas Dorsch en corner fra høyre.
    41'
    Felix Ohis Uduokhai (FC Augsburg) kommer til avslutning på Volksstadion, men headingen blir reddet.
    41'
    41'
    Mål for FC Augsburg!
    Greifswalder FC 1 - 1 FC Augsburg
    Mål: Frederik Winther
    Frederik Winther scorer og utligner dermed til 1-1.
    41'
    FC Augsburg fosser forover og Alfred Finnbogason fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    43'
    Frispark for Greifswalder FC på egen banehalvdel.
    44'
    Adam Marczuk ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    44'
    Greifswalder FC slipper å klare seg uten Adam Marczuk som kommer tilbake på banen igjen.
    45'
    Gult kort til Greifswalder FC
    Lukas Knechtel
    Lukas Knechtel (Greifswalder FC) pådrar seg et gult kort.
    45'+1
    FC Augsburg fosser fremover, men Max Burda blåser for offside på Volksstadion.
    45'+2
    Det blir farlig! Frispark for Greifswalder FC er nær straffområde.
    45'+4
    Gult kort til FC Augsburg
    Frederik Winther
    Frederik Winther (FC Augsburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+5
    45'+5
    Spillerbytte - Greifswalder FC
    Inn: Robert Muller
    Ut: Joe-Joe Richardson
    Greifswalder FC bytter ut Joe-Joe Richardson med Robert Muller. Dette er det første byttet som Roland Kroos gjør i dagens kamp.
    46'
    Alfred Finnbogason (FC Augsburg) avanserer forover på Volksstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    46'
    46'
    Inn: Clemens Schroder
    Ut: Bleon Salihu
    Roland Kroos (Greifswalder FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Clemens Schroder erstatter Bleon Salihu.
    47'
    Max Burda signaliserer et frispark til FC Augsburg like utenfor Greifswalder FC-området.
    48'
    FC Augsburg angriper. Fredrik Jensen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    48'
    49'
    Andre Hahn (FC Augsburg) løfter inn en corner fra venstre på Volksstadion.
    50'
    51'
    Niklas Dorsch
    FC Augsburg angriper, og Niklas Dorsch sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    51'
    Andre Hahn
    Andre Hahn (FC Augsburg) kommer seg fri på Volksstadion, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Greifswalder FC 1 - 2 FC Augsburg
    Mål: Florian Niederlechner
    Målgivende: Iago
    FC Augsburg leder 1-2 etter en scoring av Florian Niederlechner. Iago sto for den målgivende pasningen.
    52'
    FC Augsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Frispark i en god posisjon for FC Augsburg!
    54'
    55'
    Florian Niederlechner
    Sjanse til FC Augsburg! Florian Niederlechner er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    55'
    Inn: Lovro Sindik
    Ut: Ronny Garbuschewski
    Bytte for Greifswalder FC. Lovro Sindik kommer inn for Ronny Garbuschewski på Volksstadion.
    57'
    Målsjanse til FC Augsburg! Florian Niederlechner treffer mål, men keeper redder.
    58'
    58'
    58'
    59'
    FC Augsburg angriper i Greifswald. Fredrik Jensen fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Spillerbytte - FC Augsburg
    Inn: Carlos Gruezo
    Ut: Jan Moravek
    FC Augsburg gjør sitt første bytte. Jan Moravek erstattes av Carlos Gruezo.
    60'
    Inn: Michael Gregoritsch
    Ut: Alfred Finnbogason
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Augsburg. Inn kommer Michael Gregoritsch, mens Alfred Finnbogason tar plass på benken.
    61'
    Målsjanse til FC Augsburg! Fredrik Jensen treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    Fredrik Jensen (FC Augsburg) løfter inn en corner fra venstre på Volksstadion.
    66'
    Sjanse! FC Augsburg avanserer forover, men Florian Niederlechner avslutter utenfor.
    66'
    Greifswalder FC 1 - 3 FC Augsburg
    Mål: Fredrik Jensen
    Mål! Fredrik Jensen (FC Augsburg) header inn 1-3 på Volksstadion. Flott spill fra Iago før målet.
    68'
    Greifswalder FC 2 - 3 FC Augsburg
    Mål: Velimir Jovanovic
    Målgivende: Clemens Schroder
    Mål! Velimir Jovanovic holder Greifswalder FCet inne i kampen med en redusering til 2-3. Clemens Schroder sto for den målgivende pasningen.
    69'
    Målsjanse på Volksstadion! Niklas Dorsch fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    Velimir Jovanovic
    Velimir Jovanovic (Greifswalder FC) kommer seg fri på Volksstadion, men avslutningen går utenfor.
    72'
    Inn: Robert Gumny
    Ut: Iago
    FC Augsburg bytter ut Iago med Robert Gumny.
    73'
    Inn: Maurice Malone
    Ut: Fredrik Jensen
    Fredrik Jensen (FC Augsburg) erstattes av Maurice Malone.
    74'
    Andre Hahn
    FC Augsburg fosser forover og Andre Hahn fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    74'
    74'
    Carlos Gruezo
    Målsjanse! Carlos Gruezo (FC Augsburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    74'
    FC Augsburg angriper, men avslutningen til Florian Niederlechner går utenfor.
    79'
    Greifswalder FC 2 - 4 FC Augsburg
    Mål: Andre Hahn
    Målgivende: Niklas Dorsch
    Andre Hahn øker FC Augsburgs ledelse til 2-4! Flott spill fra Niklas Dorsch før målet.
    80'
    Inn: Peterson Appiah
    Ut: Velimir Jovanovic
    Roland Kroos gjør dagens fjerde bytte i Greifswald, når han tar ut Velimir Jovanovic og setter inn Peterson Appiah.
    84'
    Inn: Lasse Gunther
    Ut: Florian Niederlechner
    Markus Weinzierl gjør dagens femte bytte i Greifswald, når han tar ut Florian Niederlechner og setter inn Lasse Gunther.
    84'
    Max Burda signaliserer et frispark til Greifswalder FC.
    86'
    En av Greifswalder FCs spillere blir avblåst for offside.
    86'
    Inn: Marco Kroger
    Ut: Jannis Farr
    Roland Kroos (Greifswalder FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Marco Kroger erstatter Jannis Farr.
    87'
    Kan FC Augsburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    87'
    Peterson Appiah
    Sjanse til Greifswalder FC! Peterson Appiah er nær ved å score, men keeper redder.
    89'
    FC Augsburg, prøver et skudd, men det reddes
    89'
    FC Augsburg angriper. Carlos Gruezo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'
    90'
    Greifswalder FC fosser forover og Peterson Appiah fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.