Legia Warszawa angriper i Gliwice. Mahir Emreli fyrer av et skudd som går utenfor.
    Det blir farlig! Frispark for Legia Warszawa er nær straffområde.
    Bartosz Slisz (Legia Warszawa) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    6'
    Frispark GKS Piast Gliwice.
    7'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til GKS Piast Gliwice på egen banehalvdel.
    8'
    Mål for GKS Piast Gliwice!
    GKS Piast Gliwice 1 - 0 Legia Warszawa
    Mål: Alberto Toril Domingo
    Målgivende: Arkadiusz Pyrka
    Alberto Toril setter ballen i nettet og GKS Piast Gliwice leder nå 1-0. Arkadiusz Pyrka var nest sist på ballen.
    10'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til Legia Warszawa.
    12'
    Luquinhas
    Legia Warszawa angriper, men avslutningen til Luquinhas går utenfor.
    13'
    GKS Piast Gliwice 2 - 0 Legia Warszawa
    Målgivende: Damian Kadzior
    Mål! GKS Piast Gliwice øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Alberto Toril på Stadion Miejski W Gliwicach. Damian Kadzior sto for den målgivende pasningen.
    14'
    Frispark til Legia Warszawa på halvdelen til GKS Piast Gliwice.
    16'
    Josue (Legia Warszawa) slår en corner fra høyre side på Stadion Miejski W Gliwicach.
    18'
    Filip Mladenovic
    Legia Warszawa angriper i Gliwice. Filip Mladenovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    18'
    GKS Piast Gliwice, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Jaroslaw Przybyl tildeler Legia Warszawa en corner. Ernest Muci sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Josue (Legia Warszawa) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Miejski W Gliwicach.
    18'
    I Gliwice slår Josue en corner fra høyre.
    20'
    Frispark for Legia Warszawa på egen banehalvdel.
    20'
    Mål for Legia Warszawa!
    GKS Piast Gliwice 2 - 1 Legia Warszawa
    Mål: Ernest Muci
    Målgivende: Andre Martins
    Ernest Muci setter inn en redusering på Stadion Miejski W Gliwicach. Stillingen er nå 2-1. Det er en fin assist fra Andre Martins.
    21'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Gliwice fordi Maik Nawrocki får behandling for en skade på banen.
    24'
    Damian Kadzior (GKS Piast Gliwice) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Miejski W Gliwicach.
    25'
    Legia Warszawa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Spillerbytte - Legia Warszawa
    Inn: Igor Kharatin
    Ut: Maik Nawrocki
    Maik Nawrocki (Legia Warszawa) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Igor Kharatin.
    25'
    I Gliwice har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Gult kort til Legia Warszawa
    Filip Mladenovic (Legia Warszawa) får et gult kort av dommer Jaroslaw Przybyl.
    26'
    Sjanse til GKS Piast Gliwice! Damian Kadzior er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    Legia Warszawa, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    29'
    I Gliwice slår Ernest Muci en corner fra høyre.
    29'
    Jaroslaw Przybyl tildeler Legia Warszawa en corner. Filip Mladenovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Luquinhas
    Luquinhas (Legia Warszawa) kommer seg fri på Stadion Miejski W Gliwicach, men avslutningen går utenfor.
    30'
    GKS Piast Gliwice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til Legia Warszawa på egen banehalvdel.
    32'
    Patryk Sokolowski
    GKS Piast Gliwice avanserer forover i Gliwice. Patryk Sokolowski avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Frispark for GKS Piast Gliwice på egen banehalvdel.
    33'
    GKS Piast Gliwice fosser fremover, men Damian Kadzior går rett i offsidefella.
    34'
    36'
    Josue
    Sjanse i Gliwice! Josue (Legia Warszawa) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    37'
    37'
    Hjørnespark til Legia Warszawa
    37'
    Spillet på Stadion Miejski W Gliwicach er stoppet midlertidig fordi Damian Kadzior ligger nede.
    38'
    39'
    39'
    Damian Kadzior er tilbake i kampen igjen.
    40'
    41'
    42'
    Filip Mladenovic (Legia Warszawa) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Miejski W Gliwicach.
    43'
    45'+2
    45'+3
    Michal Chrapek
    Michal Chrapek (GKS Piast Gliwice) avanserer forover på Stadion Miejski W Gliwicach. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+4
    45'+4
    50'
    51'
    52'
    Offside! Alberto Toril blir vinket av og GKS Piast Gliwice må dermed bygge opp et nytt angrep.
    55'
    57'
    58'
    GKS Piast Gliwice 3 - 1 Legia Warszawa
    Målgivende: Michal Chrapek
    Mål! Alberto Toril (GKS Piast Gliwice) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 3-1 på Stadion Miejski W Gliwicach. Flott spill fra Michal Chrapek før målet.
    59'
    61'
    Inn: Kacper Kostorz
    Ut: Andre Martins
    Legia Warszawa bytter ut Andre Martins med Kacper Kostorz. Dette er det andre byttet som Czeslaw Michniewicz gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Rafael Lopes
    Ut: Luquinhas
    Czeslaw Michniewicz (Legia Warszawa) gjør sitt tredje bytte for dagen. Rafael Lopes erstatter Luquinhas.
    63'
    64'
    Gult kort til GKS Piast Gliwice
    Dommer Jaroslaw Przybyl gir Patryk Sokolowski (GKS Piast Gliwice) et gult kort.
    65'
    Skudd på mål, Legia Warszawa
    66'
    66'
    Frispark Legia Warszawa.
    67'
    Jaroslaw Przybyl tildeler Legia Warszawa en corner. Josue sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    68'
    Kacper Kostorz (Legia Warszawa) vinkes av for offside i Gliwice.
    70'
    Damian Kadzior (GKS Piast Gliwice) avanserer forover på Stadion Miejski W Gliwicach. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    71'
    71'
    Rafael Lopes
    Legia Warszawa angriper på Stadion Miejski W Gliwicach og Rafael Lopes skyter i stolpen!
    71'
    73'
    Frispark til GKS Piast Gliwice på halvdelen til Legia Warszawa.
    73'
    Alberto Toril Domingo
    GKS Piast Gliwice avanserer forover i Gliwice. Alberto Toril avslutter, men treffer ikke mål.
    74'
    Josue
    Sjanse! Legia Warszawa avanserer forover, men Josue avslutter utenfor.
    75'
    Spillerbytte - GKS Piast Gliwice
    Inn: Michael Ameyaw
    Ut: Arkadiusz Pyrka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for GKS Piast Gliwice. Inn kommer Michael Ameyaw, mens Arkadiusz Pyrka tar plass på benken.
    75'
    Inn: Kristopher Vida
    Ut: Damian Kadzior
    GKS Piast Gliwice gjør sitt andre bytte. Damian Kadzior erstattes av Kristopher Vida.
    75'
    78'
    79'
    80'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til GKS Piast Gliwice.
    81'
    Alberto Toril (GKS Piast Gliwice) kommer til en målsjanse på Stadion Miejski W Gliwicach, men klarer ikke å score.
    81'
    Inn: Nikola Stojiljkovic
    Ut: Alberto Toril Domingo
    Alberto Toril (GKS Piast Gliwice) erstattes av Nikola Stojiljkovic.
    83'
    GKS Piast Gliwice 4 - 1 Legia Warszawa
    Mål: Nikola Stojiljkovic
    Mål! Nikola Stojiljkovic øker GKS Piast Gliwices ledelse til 4-1 på Stadion Miejski W Gliwicach.
    86'
    89'
    Jaroslaw Przybyl signaliserer et frispark til Legia Warszawa like utenfor GKS Piast Gliwice-området.
    89'
    Miguel Munoz Fernandez
    Dommer Jaroslaw Przybyl viser Miguel Munoz (GKS Piast Gliwice) det gule kortet.
    89'
    90'+2
    Bartosz Slisz må stå over en kamp for Legia Warszawa etter å ha fått gult kort av dommer Jaroslaw Przybyl.