Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Yeni Malatyaspor på egen banehalvdel.
    Giresunspor angriper, men blir avblåst for offside.
    4'
    Frispark for Giresunspor på egen banehalvdel.
    4'
    Stevie Mallan (Yeni Malatyaspor) løfter inn en corner fra høyre på Giresun Atatürk Stadium.
    6'
    Yeni Malatyaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Adem Buyuk
    Yeni Malatyaspor angriper i Giresun. Adem Buyuk avslutter på mål, men greier ikke å score.
    8'
    Giresunspor, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Zeki Yavru (Giresunspor) slår en corner fra venstre side på Giresun Atatürk Stadium.
    10'
    Shapi Suleymanov
    Shapi Suleymanov (Giresunspor) kommer til en målsjanse på Giresun Atatürk Stadium, men klarer ikke å score.
    10'
    I Giresun slår Shapi Suleymanov en corner fra høyre.
    13'
    Offside! Souleymane Doukara (Giresunspor) er alene igjennom, men dommer Cuneyt Cakir ser at linjemannen er oppe med flagget.
    15'
    Frispark for Yeni Malatyaspor på egen banehalvdel.
    20'
    Sadik Ciftpinar vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    22'
    Spillerbytte - Yeni Malatyaspor
    Inn: Philip Gameli Awuku
    Ut: Sadik Ciftpinar
    Sadik Ciftpinar (Yeni Malatyaspor) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Philip Gameli Awuku.
    24'
    I Giresun har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Kan Giresunspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    34'
    Giresunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Frisparket tildelt Giresunspor er farlig nær Yeni Malatyaspors målområde.
    36'
    Det blir farlig! Frispark for Giresunspor er nær straffområde.
    37'
    En av Giresunspors spillere går i offside.
    38'
    Cuneyt Cakir tildeler Yeni Malatyaspor en corner. Stevie Mallan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    Semih Kaya ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    43'
    Semih Kaya er tilbake på banen igjen.
    45'
    Shapi Suleymanov (Giresunspor) løfter inn en corner fra høyre på Giresun Atatürk Stadium.
    45'+1
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Giresunspor like utenfor Yeni Malatyaspor-området.
    45'+1
    Sjanse i Giresun! Shapi Suleymanov (Giresunspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+2
    Yeni Malatyaspor, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Giresunspor på egen banehalvdel.
    45'+3
    Spillerbytte - Giresunspor
    Inn: Ibrahima Balde
    Ut: Souleymane Doukara
    Hakan Keles (Giresunspor) gjør sitt første bytte for dagen. Ibrahima Balde erstatter Souleymane Doukara.
    46'
    47'
    Frispark til Yeni Malatyaspor på halvdelen til Giresunspor.
    48'
    49'
    Frispark Giresunspor.
    52'
    Giresunspor angriper i Giresun, men blir avblåst for offside.
    54'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Giresun fordi Ertac Ozbir får behandling for en skade på banen.
    55'
    Ertac Ozbir kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Giresun Atatürk Stadium.
    55'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Giresunspor.
    56'
    Ibrahima Balde
    Giresunspor avanserer forover i Giresun. Ibrahima Balde avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mounir Chouiar (Yeni Malatyaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    58'
    Mounir Chouiar ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Giresun.
    59'
    59'
    60'
    Serginho
    Serginho (Giresunspor) kommer seg fri på Giresun Atatürk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    61'
    Inn: Joe Champness
    Ut: Shapi Suleymanov
    Bytte for Giresunspor. Joe Champness kommer inn for Shapi Suleymanov på Giresun Atatürk Stadium.
    61'
    63'
    Mounir Chouiar
    Målsjanse på Giresun Atatürk Stadium! Mounir Chouiar fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    64'
    64'
    Serginho
    Serginho (Giresunspor) avanserer forover på Giresun Atatürk Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    Inn: Mert Mirac Altintas
    Ut: Kubilay Kanatsizkus
    Yeni Malatyaspor bytter ut Kubilay Kanatsizkus med Mert Mirac Altintas. Dette er det andre byttet som Marius Sumudica gjør i dagens kamp.
    68'
    Straffe! Dommer Cuneyt Cakir plasserer ballen på krittmerket for Giresunspor...
    69'
    Gult kort til Yeni Malatyaspor
    Karim Hafez
    Karim Hafez (Yeni Malatyaspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    Giresunspor scorer på straffe!
    Giresunspor 1 - 0 Yeni Malatyaspor
    Mål: Fousseni Diabate
    Giresunspor går opp i en 1-0 ledelse etter at Fousseni Diabate setter straffesparket sikkert i mål på Giresun Atatürk Stadium.
    70'
    72'
    Inn: Erol Can Akdag
    Ut: Serginho
    Hakan Keles gjør dagens tredje bytte i Giresun, når han tar ut Serginho og setter inn Erol Can Akdag.
    73'
    77'
    77'
    Ertac Ozbir (Yeni Malatyaspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Giresun Atatürk Stadium.
    81'
    Målet til Yeni Malatyaspor sjekkes av VAR
    82'
    Målet til Yeni Malatyaspor blir annullert
    82'
    Yeni Malatyaspor angriper, men Cuneyt Cakir blåser for offside.
    82'
    Yeni Malatyaspor slipper å klare seg uten Ertac Ozbir som kommer tilbake på banen i Giresun.
    83'
    Giresunspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Yeni Malatyaspor.
    83'
    Stevie Mallan
    Sjanse til Yeni Malatyaspor! Stevie Mallan er nær ved å score, men keeper redder.
    83'
    83'
    Mounir Chouiar (Yeni Malatyaspor) slår en corner fra venstre side på Giresun Atatürk Stadium.
    84'
    Cuneyt Cakir tildeler Yeni Malatyaspor en corner. Stevie Mallan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    Inn: Sergen Picinciol
    Ut: Joey Pelupessy
    Giresunspor gjør sitt fjerde bytte. Joey Pelupessy erstattes av Sergen Picinciol.
    88'
    Inn: Emre Tasdemir
    Ut: Aziz Behich
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Giresunspor. Inn kommer Emre Tasdemir, mens Aziz Behich tar plass på benken.
    88'
    I Giresun slår Karim Hafez en corner fra venstre.
    88'
    Spillet på Giresun Atatürk Stadium er stoppet midlertidig fordi Philip Gameli Awuku ligger nede.
    90'
    90'+1
    Cuneyt Cakir tildeler Yeni Malatyaspor en corner. Mounir Chouiar sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+2
    Mert Mirac Altintas ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    90'+2
    Joe Champness ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+3
    Karim Hafez
    Karim Hafez skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Yeni Malatyaspor.
    90'+4
    90'+5
    90'+6
    Frispark Yeni Malatyaspor.
    90'+7
    Rayane Aabid
    Rayane Aabid (Yeni Malatyaspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.