I Giresun har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Giresunspor på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for Kayserispor på egen banehalvdel.
    5'
    Flavio
    Giresunspor avanserer forover i Giresun. Flavio avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Kayserispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    En av Giresunspors spillere blir avblåst for offside.
    14'
    Frispark til Giresunspor på halvdelen til Kayserispor.
    14'
    Souleymane Doukara
    På Giresun Atatürk Stadium header Souleymane Doukara (Giresunspor) ballen i stolpen!
    14'
    Ibrahim Akdag
    Sjanse i Giresun! Ibrahim Akdag (Kayserispor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    Giresunspor, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Bernard Mensah (Kayserispor) slår en corner fra venstre side på Giresun Atatürk Stadium.
    17'
    Mål for Kayserispor!
    Giresunspor 0 - 1 Kayserispor
    Mål: Joseph Attamah
    Målgivende: Bernard Mensah
    Kayserispor tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Joseph Attamah. Bernard Mensah sto for den målgivende pasningen.
    17'
    I Giresun slår Emrah Bassan en corner fra høyre.
    19'
    Mål for Giresunspor!
    Giresunspor 1 - 1 Kayserispor
    Mål: Fousseni Diabate
    Målgivende: Zeki Yavru
    Fousseni Diabate scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Zeki Yavru før målet.
    21'
    Shapi Suleymanov (Giresunspor) løfter inn en corner fra høyre på Giresun Atatürk Stadium.
    23'
    Mamadou Diarra
    Målsjanse! Mamadou Diarra (Giresunspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    En av Giresunspors spillere blir avblåst for offside på Giresun Atatürk Stadium.
    26'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Kayserispor.
    28'
    Spillet på Giresun Atatürk Stadium er stoppet midlertidig fordi Souleymane Doukara ligger nede.
    28'
    Spillerbytte - Giresunspor
    Inn: Ibrahima Balde
    Ut: Souleymane Doukara
    Souleymane Doukara, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Ibrahima Balde kommer inn for Giresunspor.
    29'
    Frispark Kayserispor.
    31'
    Gult kort til Giresunspor
    Zeki Yavru
    Dommer Atilla Karaoglan viser Zeki Yavru (Giresunspor) det gule kortet.
    31'
    39'
    Aziz Behich
    Aziz Behich (Giresunspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    39'
    Atilla Karaoglan tildeler Kayserispor en corner. Bernard Mensah sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    Frispark for Giresunspor på egen banehalvdel.
    44'
    Hamidou Traore
    Hamidou Traore (Giresunspor) avanserer forover på Giresun Atatürk Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    Kayserispor, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Zeki Yavru (Giresunspor) slår en corner fra venstre side på Giresun Atatürk Stadium.
    45'+1
    Zeki Yavru (Giresunspor) løfter inn en corner fra venstre på Giresun Atatürk Stadium.
    45'+2
    Atilla Karaoglan tildeler Giresunspor en corner. Shapi Suleymanov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Spillerbytte - Kayserispor
    Inn: Manuel Fernandes
    Ut: Joseph Attamah
    Joseph Attamah (Kayserispor) erstattes av Manuel Fernandes.
    46'
    Shapi Suleymanov
    Shapi Suleymanov (Giresunspor) kommer seg fri på Giresun Atatürk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    46'
    Giresunspor fosser forover og Hamidou Traore fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    47'
    47'
    48'
    Giresunspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    49'
    Målet til Giresunspor sjekkes av VAR
    50'
    Målet til Giresunspor blir annullert
    50'
    52'
    Giresunspor angriper, men avslutningen til Shapi Suleymanov går utenfor.
    53'
    Inn: Ugur Demirok
    Ut: Miguel Cardoso
    Kayserispor bytter ut Miguel Cardoso med Ugur Demirok.
    54'
    57'
    Bernard Mensah
    Bernard Mensah (Kayserispor) kommer til en målsjanse på Giresun Atatürk Stadium, men klarer ikke å score.
    58'
    Serginho
    Giresunspor angriper i Giresun. Serginho fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Fousseni Diabate
    I Giresun header Fousseni Diabate (Giresunspor) mot mål, men ballen går utenfor.
    60'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Kayserispor på egen banehalvdel.
    62'
    Shapi Suleymanov (Giresunspor) kommer til en målsjanse på Giresun Atatürk Stadium, men klarer ikke å score.
    68'
    69'
    70'
    71'
    Serginho
    Målsjanse på Giresun Atatürk Stadium! Serginho fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    73'
    I Giresun slår Zeki Yavru en corner fra høyre.
    73'
    Inn: Emre Tasdemir
    Ut: Aziz Behich
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Giresunspor. Inn kommer Emre Tasdemir, mens Aziz Behich tar plass på benken.
    75'
    Inn: Umut Nayir
    Ut: Shapi Suleymanov
    Hakan Keles (Giresunspor) gjør sitt tredje bytte for dagen. Umut Nayir erstatter Shapi Suleymanov.
    75'
    Inn: Carlos Mane
    Ut: Emrah Bassan
    Hikmet Karaman gjør dagens tredje bytte i Giresun, når han tar ut Emrah Bassan og setter inn Carlos Mane.
    75'
    Inn: Yasir Subasi
    Ut: Majid Hosseini
    Bytte for Kayserispor. Yasir Subasi kommer inn for Majid Hosseini på Giresun Atatürk Stadium.
    75'
    Zeki Yavru (Giresunspor) løfter inn en corner fra høyre på Giresun Atatürk Stadium.
    76'
    78'
    Giresunspor angriper, men blir avblåst for offside.
    79'
    81'
    Manuel Fernandes
    Kayserispor angriper i Giresun. Manuel Fernandes fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Giresunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    83'
    Gult kort til Kayserispor
    Mame Thiam
    Dommer Atilla Karaoglan gir Mame Thiam (Kayserispor) et gult kort.
    83'
    Inn: Younousse Sankhare
    Ut: Hamidou Traore
    Giresunspor gjør sitt fjerde bytte. Hamidou Traore erstattes av Younousse Sankhare.
    84'
    Inn: Hayrullah Bilazer
    Ut: Zeki Yavru
    Giresunspor bytter ut Zeki Yavru med Hayrullah Bilazer. Dette er det femte byttet som Hakan Keles gjør i dagens kamp.
    84'
    Frisparket tildelt Kayserispor er farlig nær Giresunspors målområde.
    85'
    Hayrullah Bilazer
    Hayrullah Bilazer (Giresunspor) får et gult kort av dommer Atilla Karaoglan.
    85'
    Younousse Sankhare
    Giresunspor angriper i Giresun. Younousse Sankhare avslutter på mål, men greier ikke å score.