Frispark for Fatih Karagumruk Istanbul på egen banehalvdel.
    Giresunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Giresun har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Fatih Karagumruk Istanbul fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    15'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Fatih Karagumruk Istanbul på egen banehalvdel.
    19'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Giresunspor på egen banehalvdel.
    20'
    Fousseni Diabate
    Giresunspor angriper. Fousseni Diabate får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    20'
    Fatih Karagumruk, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Zeki Yavru (Giresunspor) slår en corner fra venstre side på Giresun Atatürk Stadium.
    21'
    Shapi Suleymanov (Giresunspor) løfter inn en corner fra høyre på Giresun Atatürk Stadium.
    22'
    Frispark i en god posisjon for Fatih Karagumruk Istanbul!
    27'
    Mål for Fatih Karagumruk!
    Giresunspor 0 - 1 Fatih Karagumruk
    Mål: Aleksandar Pesic
    Målgivende: Caner Erkin
    Aleksandar Pesic dundrer ballen i mål og Fatih Karagumruk Istanbul tar ledelsen 0-1 på Giresun Atatürk Stadium. Caner Erkin sto for den målgivende pasningen.
    28'
    En av Giresunspors spillere blir avblåst for offside.
    30'
    Arda Kardesler tildeler Giresunspor en corner. Zeki Yavru sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Giresunspor fosser fremover, men Arda Kardesler blåser for offside på Giresun Atatürk Stadium.
    36'
    Frispark Giresunspor.
    40'
    Aziz Behich
    Målsjanse på Giresun Atatürk Stadium! Aziz Behich fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    43'
    Fatih Karagumruk Istanbul tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Frispark for Giresunspor på egen banehalvdel.
    45'+1
    Ibrahima Balde
    Sjanse i Giresun! Ibrahima Balde (Giresunspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    47'
    Flavio
    Flavio (Giresunspor) kommer til en målsjanse på Giresun Atatürk Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    49'
    49'
    Gult kort til Giresunspor
    Flavio
    Flavio (Giresunspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Giresun Atatürk Stadium.
    50'
    I Giresun slår Shapi Suleymanov en corner fra høyre.
    54'
    Flavio
    Giresunspor avanserer forover i Giresun. Flavio avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    Caner Erkin (Fatih Karagumruk Istanbul) løfter inn en corner fra venstre på Giresun Atatürk Stadium.
    59'
    Giresunspor angriper, men blir avblåst for offside.
    63'
    Emre Mor
    Emre Mor (Fatih Karagumruk Istanbul) fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Arda Kardesler tildeler Giresunspor en corner. Shapi Suleymanov sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    Mål for Giresunspor!
    Giresunspor 1 - 1 Fatih Karagumruk
    Mål: Ibrahima Balde
    Målgivende: Shapi Suleymanov
    Utligning! Ibrahima Balde setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Shapi Suleymanov.
    69'
    Spillerbytte - Giresunspor
    Inn: Joe Champness
    Ut: Serginho
    Hakan Keles (Giresunspor) gjør sitt første bytte for dagen. Joe Champness erstatter Serginho.
    70'
    Inn: Souleymane Doukara
    Ut: Ibrahima Balde
    Ibrahima Balde (Giresunspor) erstattes av Souleymane Doukara.
    71'
    Spillerbytte - Fatih Karagumruk
    Inn: Ahmed Musa
    Ut: Yann Karamoh
    Fatih Karagumruk Istanbul gjør sitt første bytte. Yann Karamoh erstattes av Ahmed Musa.
    71'
    Inn: Adnan Ugur
    Ut: Andrea Bertolacci
    Fatih Karagumruk Istanbul bytter ut Andrea Bertolacci med Adnan Ugur. Dette er det andre byttet som Francesco Farioli gjør i dagens kamp.
    72'
    Frispark til Fatih Karagumruk Istanbul på halvdelen til Giresunspor.
    75'
    Aleksandar Pesic
    Fatih Karagumruk Istanbul angriper i Giresun. Aleksandar Pesic fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Souleymane Doukara
    Souleymane Doukara (Giresunspor) avanserer forover på Giresun Atatürk Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    77'
    77'
    Inn: Joey Pelupessy
    Ut: Hamidou Traore
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Giresunspor. Inn kommer Joey Pelupessy, mens Hamidou Traore tar plass på benken.
    78'
    Zeki Yavru (Giresunspor) slår en corner fra høyre side på Giresun Atatürk Stadium.
    78'
    Inn: Tunay Torun
    Ut: Emre Mor
    Fatih Karagumruk Istanbul bytter ut Emre Mor med Tunay Torun.
    80'
    Inn: Jure Balkovec
    Ut: Caner Erkin
    Fatih Karagumruk Istanbul gjør sitt fjerde bytte. Caner Erkin erstattes av Jure Balkovec.
    80'
    Offside! Joe Champness (Giresunspor) er alene igjennom, men dommer Arda Kardesler ser at linjemannen er oppe med flagget.
    82'
    Giresunspor 2 - 1 Fatih Karagumruk
    Mål: Souleymane Doukara
    Mål! Souleymane Doukara gir Giresunspor ledelsen 2-1 i Giresun.
    83'
    Inn: Erhun Oztumer
    Ut: Jimmy Durmaz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fatih Karagumruk Istanbul. Inn kommer Erhun Oztumer, mens Jimmy Durmaz tar plass på benken.
    85'
    Gult kort til Fatih Karagumruk
    Tunay Torun
    Dommeren gir Tunay Torun (Fatih Karagumruk Istanbul) et gult kort.
    87'
    Giresunspor har fått straffespark på Giresun Atatürk Stadium!
    87'
    Giresunspor scorer på straffe!
    Giresunspor 3 - 1 Fatih Karagumruk
    Mål! Giresunspor øker ledelsen til 3-1 etter et straffespark av Souleymane Doukara.
    88'
    90'
    Inn: Hayrullah Bilazer
    Ut: Shapi Suleymanov
    Giresunspor bytter ut Shapi Suleymanov med Hayrullah Bilazer.
    90'
    Inn: Emre Tasdemir
    Ut: Aziz Behich
    Aziz Behich (Giresunspor) erstattes av Emre Tasdemir.
    90'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Giresunspor.
    90'+2
    Ahmed Musa
    Fatih Karagumruk Istanbul angriper i Giresun. Ahmed Musa avslutter på mål, men greier ikke å score.