Kampen er i gang på Giresun Atatürk Stadium.
    En av Antalyaspors spillere blir avblåst for offside.
    1'
    Shapi Suleymanov
    Giresunspor angriper. Shapi Suleymanov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    3'
    Antalyaspor, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Fousseni Diabate
    Fousseni Diabate (Giresunspor) kommer til en målsjanse på Giresun Atatürk Stadium, men klarer ikke å score.
    8'
    Serginho
    Giresunspor angriper i Giresun. Serginho fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Hamidou Traore
    Hamidou Traore (Giresunspor) kommer seg fri på Giresun Atatürk Stadium, men avslutningen går utenfor.
    12'
    Mål for Antalyaspor!
    Giresunspor 0 - 1 Antalyaspor
    Mål: Fredy Kulembe
    Mål! Antalyaspor tar ledelsen 0-1 ved Fredy Kulembe.
    20'
    Giresunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark for Giresunspor på egen banehalvdel.
    25'
    Suat Arslanboga signaliserer et frispark til Giresunspor.
    25'
    Suat Arslanboga signaliserer et frispark til Antalyaspor på egen banehalvdel.
    26'
    Giresunspor avanserer forover i Giresun. Shapi Suleymanov avslutter, men treffer ikke mål.
    28'
    Hjørnespark til Giresunspor
    28'
    Giresunspor avanserer forover i Giresun. Fousseni Diabate avslutter, men treffer ikke mål.
    28'
    Gult kort til Antalyaspor
    Gokdeniz Bayrakdar
    Gokdeniz Bayrakdar (Antalyaspor) pådrar seg et gult kort.
    29'
    Gult kort til Giresunspor
    Dommeren gir Fousseni Diabate (Giresunspor) et gult kort.
    32'
    Antalyaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Dogukan Sinik
    Antalyaspor fosser forover og Dogukan Sinik fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    Giresunspor, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Suat Arslanboga tildeler Antalyaspor en corner. Fredy Kulembe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    37'
    Dommer Suat Arslanboga venter med å sette i gang spillet fordi Houssam Eddine Ghacha ligger nede.
    40'
    Zeki Yavru (Giresunspor) løfter inn en corner fra venstre på Giresun Atatürk Stadium.
    43'
    Gokdeniz Bayrakdar (Antalyaspor) avanserer forover på Giresun Atatürk Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    44'
    44'
    Antalyaspor slipper å klare seg uten Houssam Eddine Ghacha som kommer tilbake på banen i Giresun.
    44'
    Suat Arslanboga signaliserer et frispark til Giresunspor like utenfor Antalyaspor-området.
    45'
    Naldo
    Naldo (Antalyaspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'
    Sjanse! Giresunspor avanserer forover, men Shapi Suleymanov avslutter utenfor.
    45'+1
    Frispark til Giresunspor på halvdelen til Antalyaspor.
    45'+2
    Spillerbytte - Antalyaspor
    Inn: Amilton
    Ut: Houssam Eddine Ghacha
    Alfons Groenendijk (Antalyaspor) gjør sitt første bytte for dagen. Amilton erstatter Houssam Eddine Ghacha.
    46'
    Inn: Haji Wright
    Ut: Gokdeniz Bayrakdar
    Antalyaspor gjør sitt andre bytte. Gokdeniz Bayrakdar erstattes av Haji Wright.
    46'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Giresun fordi Haji Wright får behandling for en skade på banen.
    47'
    Inn: Paul Mukairu
    Ut: Haji Wright
    Det virker som Haji Wright ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Paul Mukairu.
    48'
    Giresunspor 0 - 2 Antalyaspor
    Målgivende: Bunyamin Balci
    Mål! Fredy Kulembe øker ledelsen til 0-2. Det er en fin assist fra Bunyamin Balci.