Kampen er i gang på Coliseum Alfonso Pérez.
    Atletico Madrid fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    3'
    En av Getafe CFs spillere blir avblåst for offside på Coliseum Alfonso Pérez.
    4'
    Guillermo Cuadra Fernandez tildeler Atletico Madrid en corner. Kieran Trippier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Frispark for Getafe CF på egen banehalvdel.
    6'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Kieran Trippier (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Coliseum Alfonso Pérez.
    8'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Getafe CF på egen banehalvdel.
    10'
    Nemanja Maksimovic
    Nemanja Maksimovic (Getafe CF) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    18'
    Frispark i en god posisjon for Atletico Madrid!
    19'
    Jose Gimenez
    Jose Gimenez (Atletico Madrid) kommer til en målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Luis Suarez
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez gir Luis Suarez (Atletico Madrid) et gult kort.
    22'
    22'
    Jose Macias
    Jose Macias (Getafe CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Jose Macias
    Sjanse! Getafe CF avanserer forover, men Jose Macias avslutter utenfor.
    26'
    Frispark Getafe CF.
    27'
    Frispark til Getafe CF på halvdelen til Atletico Madrid.
    30'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    32'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Getafe CF.
    34'
    Yannick Carrasco (Atletico Madrid) slår en corner fra venstre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    37'
    40'
    I Getafe har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    Mål for Getafe!
    Getafe 1 - 0 Atletico Madrid
    Mål: Stefan Mitrovic
    Målgivende: Nemanja Maksimovic
    Mål! Stefan Mitrovic (Getafe CF) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Coliseum Alfonso Pérez. Det er en fin assist fra Nemanja Maksimovic.
    45'+1
    I Getafe slår Yannick Carrasco en corner fra venstre.
    47'
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) slår en corner fra høyre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    47'
    Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til Getafe CF.
    50'
    Antoine Griezmann
    Målsjanse! Antoine Griezmann (Atletico Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    52'
    Getafe CF fosser fremover, men Guillermo Cuadra Fernandez blåser for offside på Coliseum Alfonso Pérez.
    55'
    Antoine Griezmann (Atletico Madrid) kommer til en målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez, men klarer ikke å score.
    56'
    56'
    I Getafe har et frispark blitt tildelt bortelag.
    58'
    En av Getafe CFs spillere går i offside.
    58'
    60'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Mario Hermoso
    Ut: Kieran Trippier
    Diego Simeone (Atletico Madrid) gjør sitt første bytte for dagen. Mario Hermoso erstatter Kieran Trippier.
    62'
    Inn: Rodrigo De Paul
    Ut: Renan Lodi
    Bytte for Atletico Madrid. Rodrigo De Paul kommer inn for Renan Lodi på Coliseum Alfonso Pérez.
    63'
    Hector Herrera
    Hector Herrera (Atletico Madrid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    64'
    Gult kort til Getafe
    Jaime Mata
    Dommer Guillermo Cuadra Fernandez viser Jaime Mata (Getafe CF) det gule kortet.
    65'
    65'
    Jose Gimenez (Atletico Madrid) får et gult kort av dommer Guillermo Cuadra Fernandez.
    66'
    Carles Alena
    Carles Alena (Getafe CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    66'
    Spillerbytte - Getafe
    Inn: Enes Ünal
    Ut: Jose Macias
    Getafe CF bytter ut Jose Macias med Enes Ünal.
    67'
    Inn: Matheus Cunha
    Ut: Antoine Griezmann
    Atletico Madrid gjør sitt tredje bytte. Antoine Griezmann erstattes av Matheus Cunha.
    67'
    Luis Suarez
    På Coliseum Alfonso Pérez header Luis Suarez (Atletico Madrid) ballen i tverrliggeren!
    68'
    Guillermo Cuadra Fernandez signaliserer et frispark til Atletico Madrid.
    72'
    Stefan Savic
    Stefan Savic (Atletico Madrid) prøver å heade ballen i mål på Coliseum Alfonso Pérez, men mislykkes.
    72'
    Getafe, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    73'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    73'
    Rødt kort!
    Spilleren på Getafe får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    74'
    Rødt kort til Getafe
    Getafe CF må klare seg uten Carles Alena etter at han får et direkte rødt kort!
    74'
    Atletico Madrid angriper, men blir avblåst for offside.
    76'
    Inn: Jonathan Silva
    Ut: Jaime Mata
    Jaime Mata (Getafe CF) erstattes av Jonathan Silva.
    76'
    Sjanse i Getafe! Hector Herrera (Atletico Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    Angel Correa
    Målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez! Angel Correa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    77'
    77'
    Mål for Atletico Madrid!
    Getafe 1 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Luis Suarez
    Målgivende: Mario Hermoso
    Mål! bortelag utligner ved Luis Suarez. Stillingen er nå 1-1. Mario Hermoso sto for den målgivende pasningen.
    78'
    Målet til Atletico Madrid sjekkes av VAR
    79'
    Målet til Atletico Madrid blir stående
    80'
    Inn: Sime Vrsaljko
    Ut: Hector Herrera
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Madrid. Inn kommer Sime Vrsaljko, mens Hector Herrera tar plass på benken.
    84'
    Juan Iglesias (Getafe CF) løfter inn en corner fra venstre på Coliseum Alfonso Pérez.
    85'
    Enes Ünal
    Getafe CF fosser forover og Enes Ünal fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    85'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    85'
    I Getafe slår Juan Iglesias en corner fra høyre.
    86'
    86'
    Dommeren gir Nemanja Maksimovic (Getafe CF) et gult kort.
    90'
    Getafe 1 - 2 Atletico Madrid
    Målgivende: Sime Vrsaljko
    Mål! Atletico Madrid tar ledelsen med 1-2 etter en heading fra Luis Suarez. Sime Vrsaljko var nest sist på ballen.