I Ankara har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Menemen Belediyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Ankara slår Aksel Aktas en corner fra høyre.
    Mål for Genclerbirligi SK!
    Genclerbirligi SK 1 - 0 Menemen Belediyespor
    Mål: Metehan Mert
    Målgivende: Aksel Aktas
    Mål! Genclerbirligi SK tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Metehan Mert. Aksel Aktas var nest sist på ballen.
    6'
    Cihan Aydin signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    7'
    Sandro Lima
    Sjanse til Genclerbirligi SK! Sandro Lima er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    Menemen Belediyespor, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Sandro Lima
    Sandro Lima (Genclerbirligi SK) kommer til avslutning på Eryaman Stadyumu, men headingen blir reddet.
    9'
    9'
    Ahmet Sen vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    10'
    Ahmet Sen er på beina igjen og fortsetter kampen på Eryaman Stadyumu.
    10'
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra høyre på Eryaman Stadyumu.
    17'
    Aaron Tshibola
    Genclerbirligi SK avanserer forover i Ankara. Aaron Tshibola avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Frispark til Genclerbirligi SK på halvdelen til Menemen Belediyespor.
    19'
    Gult kort til Menemen Belediyespor
    Mazlum Demir
    Mazlum Demir (Menemen Belediyespor) mottar sitt første gule kort for dagen på Eryaman Stadyumu.
    19'
    Frispark for Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    20'
    Genclerbirligi SK angriper i Ankara. Aaron Tshibola fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) slår en corner fra venstre side på Eryaman Stadyumu.
    22'
    Metehan Mert
    Metehan Mert (Genclerbirligi SK) header utenfor.
    22'
    Rødt kort til Menemen Belediyespor
    Toni Gomes
    Utvisning! Menemen Belediyespors Toni Gomes får rødt kort og sendes av banen.
    24'
    Cihan Aydin signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK.
    24'
    Det blir farlig! Frispark for Genclerbirligi SK er nær straffområde.
    25'
    Dommer Cihan Aydin venter med å sette i gang spillet fordi Kerem Can Akyuz ligger nede.
    26'
    Kerem Can Akyuz ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ankara.
    26'
    26'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mahamadou Ba (Menemen Belediyespor) vrir seg av smerte i gresset.
    27'
    Mahamadou Ba er tilbake på banen igjen.
    28'
    Frispark Genclerbirligi SK.
    28'
    Metehan Mert (Genclerbirligi SK) kommer seg fri på Eryaman Stadyumu, men avslutningen går utenfor.
    30'
    30'
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Gökhan Gul
    Dommer Cihan Aydin gir Gökhan Gul (Genclerbirligi SK) et gult kort.
    30'
    Spillet på Eryaman Stadyumu er stoppet midlertidig fordi Gökhan Gul ligger nede.
    31'
    Genclerbirligi SK slipper å klare seg uten Gökhan Gul som kommer tilbake på banen i Ankara.
    32'
    33'
    Genclerbirligi SK angriper, men Cihan Aydin blåser for offside.
    34'
    Musa Sahindere
    I Ankara får Musa Sahindere (Genclerbirligi SK) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    35'
    35'
    Cihan Aydin tildeler Genclerbirligi SK en corner. Aksel Aktas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Menemen Belediyespors Ahmet Sagat blåses av for offside på Eryaman Stadyumu.
    40'
    I Ankara har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    43'
    44'
    Sandro Lima
    Sjanse! Genclerbirligi SK avanserer forover, men Sandro Lima avslutter utenfor.
    45'
    Baris Alici
    Genclerbirligi SK fosser forover og Baris Alici fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    Gökhan Gul
    Målsjanse på Eryaman Stadyumu! Gökhan Gul fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - Menemen Belediyespor
    Inn: Batuhan Kirdaroglu
    Ut: Abdullah Aydin
    Bytte for Menemen Belediyespor. Batuhan Kirdaroglu kommer inn for Abdullah Aydin på Eryaman Stadyumu.
    46'
    Metehan Mert ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    46'
    Metehan Mert kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Eryaman Stadyumu.
    47'
    48'
    Kerem Can Akyuz
    Dommer Cihan Aydin viser Kerem Can Akyuz (Genclerbirligi SK) det gule kortet.
    48'
    49'
    På Eryaman Stadyumu fyrer Aaron Tshibola (Genclerbirligi SK) av et skudd - i stolpen!
    51'
    Skudd utenfor mål, Genclerbirligi SK
    56'
    Genclerbirligi SK 2 - 0 Menemen Belediyespor
    Mål: Sandro Lima
    Målgivende: Baris Alici
    Mål! Genclerbirligi SK øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Sandro Lima på Eryaman Stadyumu. Baris Alici sto for den målgivende pasningen.
    57'
    Sandro Lima
    Sandro Lima (Genclerbirligi SK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Genclerbirligi SK angriper på Eryaman Stadyumu. Metehan Mert header utenfor.
    59'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ankara fordi Emre Batuhan Adiguzel får behandling for en skade på banen.
    60'
    Menemen Belediyespor slipper å klare seg uten Emre Batuhan Adiguzel som kommer tilbake på banen igjen.
    61'
    Genclerbirligi SK angriper, men avslutningen til Musa Sahindere går utenfor.
    61'
    Genclerbirligi SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Genclerbirligi SK 3 - 0 Menemen Belediyespor
    Mål! Sandro Lima øker ledelsen til 3-0. Flott spill fra Baris Alici før målet.
    63'
    Inn: Emir Senocak
    Ut: Cem Celik
    Menemen Belediyespor bytter ut Cem Celik med Emir Senocak.
    65'
    Inn: Mohamed Sabbah
    Ut: Muhammed Himmet Erturk
    Muhammed Erturk (Menemen Belediyespor) erstattes av Mohamed Sabbah.
    65'
    Målsjanse! Metehan Mert (Genclerbirligi SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Metehan Mert (Genclerbirligi SK) får et gult kort av dommer Cihan Aydin.
    69'
    Cihan Aydin signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor.
    69'
    72'
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Sintayehu Sallalich
    Ut: Gökhan Gul
    Genclerbirligi SK gjør sitt første bytte. Gökhan Gul erstattes av Sintayehu Sallalich.
    74'
    Inn: Mert Kula
    Ut: Baris Alici
    Genclerbirligi SK bytter ut Baris Alici med Mert Kula. Dette er det andre byttet som Metin Diyadin gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Muhammed Bayir
    Ut: Kerem Can Akyuz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Genclerbirligi SK. Inn kommer Muhammed Bayir, mens Kerem Can Akyuz tar plass på benken.
    75'
    Inn: Emre Ozer
    Ut: Mahamadou Ba
    Mahamadou Ba (Menemen Belediyespor) erstattes av Emre Ozer.
    75'
    76'
    Frispark Menemen Belediyespor.
    78'
    Genclerbirligi SK 4 - 0 Menemen Belediyespor
    Målgivende: Sintayehu Sallalich
    Sandro Lima setter ballen i mål og øker Genclerbirligi SKs ledelse til 4-0 i Ankara. Det er en fin assist fra Sintayehu Sallalich.
    78'
    Frispark til Menemen Belediyespor på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    80'
    81'
    Inn: Omurcan Artan
    Ut: Metehan Mert
    Genclerbirligi SK bytter ut Metehan Mert med Omurcan Artan.
    81'
    Inn: Edouard Karamo Ndiaye
    Ut: Sinan Akgol
    Menemen Belediyespor gjør sitt femte bytte. Sinan Akgol erstattes av Edouard Karamo Ndiaye.
    82'
    Inn: Kazenga LuaLua
    Ut: Musa Sahindere
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Genclerbirligi SK. Inn kommer Kazenga LuaLua, mens Musa Sahindere tar plass på benken.
    82'
    Skudd på mål, Genclerbirligi SK
    83'
    83'
    Hjørnespark til Genclerbirligi SK
    83'
    Ahmet Sen (Menemen Belediyespor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Eryaman Stadyumu.
    84'
    85'
    Ahmet Sen er på beina igjen og fortsetter kampen.
    88'
    89'
    Kazenga LuaLua
    Kazenga LuaLua (Genclerbirligi SK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'
    90'+2
    Genclerbirligi SK 5 - 0 Menemen Belediyespor
    Mål: Aaron Tshibola
    Genclerbirligi SK øker ledelsen til 5-0 etter en heading av Aaron Tshibola. Det er en fin assist fra Aksel Aktas.