0-1
0-2
    Kampen er i gang på Eryaman Stadyumu.
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Istanbulspor AS like utenfor Genclerbirligi SK-området.
    1'
    Emrecan Uzunhan
    Målsjanse til Istanbulspor AS! Emrecan Uzunhan treffer mål, men keeper redder.
    3'
    Genclerbirligi SK, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Eslem Ozturk (Istanbulspor AS) slår en corner fra høyre side på Eryaman Stadyumu.
    3'
    Istanbulspor AS tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Ali Yasar
    Ali Yasar (Istanbulspor AS) kommer seg fri på Eryaman Stadyumu, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Frispark for Istanbulspor AS på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark Istanbulspor AS.
    12'
    Frispark til Istanbulspor AS på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    13'
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Aaron Tshibola
    Dommer Omer Faruk Turtay viser Aaron Tshibola (Genclerbirligi SK) det gule kortet.
    13'
    Melih Kabasakal vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    14'
    Melih Kabasakal er tilbake i kampen igjen.
    15'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    15'
    I Ankara har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Gult kort til Istanbulspor AS
    Emrecan Uzunhan (Istanbulspor AS) får et gult kort av dommer Omer Faruk Turtay.
    15'
    Kerem Can Akyuz
    Sjanse! Genclerbirligi SK avanserer forover, men Kerem Can Akyuz avslutter utenfor.
    17'
    I Ankara slår Ali Yasar en corner fra høyre.
    18'
    Frispark for Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    19'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK.
    20'
    Muammer Sarikaya (Istanbulspor AS) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Eryaman Stadyumu.
    21'
    Muammer Sarikaya er på beina igjen og fortsetter kampen på Eryaman Stadyumu.
    22'
    Omer Faruk Turtay tildeler Genclerbirligi SK en corner. Aksel Aktas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Genclerbirligi SK fosser fremover, men Omer Faruk Turtay blåser for offside på Eryaman Stadyumu.
    24'
    25'
    En av Genclerbirligi SKs spillere blir avblåst for offside.
    26'
    Frispark i en god posisjon for Istanbulspor AS!
    28'
    Omurcan Artan
    Omurcan Artan (Genclerbirligi SK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    28'
    Spillet på Eryaman Stadyumu er stoppet midlertidig fordi Valon Ethemi ligger nede.
    29'
    Valon Ethemi er på beina igjen og fortsetter kampen.
    29'
    Jetmir Topalli
    Jetmir Topalli (Istanbulspor AS) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Baris Alici
    Genclerbirligi SK angriper i Ankara. Baris Alici fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    35'
    Eslem Ozturk
    Sjanse i Ankara! Eslem Ozturk (Istanbulspor AS) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    36'
    36'
    Eslem Ozturk (Istanbulspor AS) løfter inn en corner fra venstre på Eryaman Stadyumu.
    37'
    Muammer Sarikaya
    Istanbulspor AS angriper. Muammer Sarikaya får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    37'
    38'
    Mål for Istanbulspor AS!
    Genclerbirligi SK 0 - 1 Istanbulspor AS
    Mål: Jetmir Topalli
    Målgivende: Valon Ethemi
    Mål! Istanbulspor AS tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Jetmir Topalli på Eryaman Stadyumu. Det er en fin assist fra Valon Ethemi.
    40'
    42'
    Emir Kaan Gultekin
    Emir Kaan Gultekin (Istanbulspor AS) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Ali Yasar (Istanbulspor AS) løfter inn en corner fra høyre på Eryaman Stadyumu.
    44'
    Oleksandr Belyaev
    Genclerbirligi SK avanserer forover i Ankara. Oleksandr Belyaev avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    45'+1
    45'+2
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Furkan Seker
    Ut: Omurcan Artan
    Metin Diyadin (Genclerbirligi SK) gjør sitt første bytte for dagen. Furkan Seker erstatter Omurcan Artan.
    46'
    Spillerbytte - Istanbulspor AS
    Inn: Okan Erdogan
    Ut: Emrecan Uzunhan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Istanbulspor AS. Inn kommer Okan Erdogan, mens Emrecan Uzunhan tar plass på benken.
    46'
    Dmytro Hrechyshkin
    Målsjanse! Dmytro Hrechyshkin (Genclerbirligi SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Istanbulspor AS angriper, men avslutningen til Muammer Sarikaya går utenfor.
    48'
    49'
    50'
    Genclerbirligi SK 0 - 2 Istanbulspor AS
    Mål: Okan Erdogan
    Okan Erdogan header ballen i mål og Istanbulspor AS øker ledelsen til 0-2.
    51'
    En av Genclerbirligi SKs spillere blir avblåst for offside på Eryaman Stadyumu.
    53'
    Genclerbirligi SK angriper, men avslutningen til Aaron Tshibola går utenfor.
    54'
    Genclerbirligi SK angriper, men blir avblåst for offside.
    55'
    Inn: Sandro Lima
    Ut: Aaron Tshibola
    Bytte for Genclerbirligi SK. Sandro Lima kommer inn for Aaron Tshibola på Eryaman Stadyumu.
    55'
    Inn: Kazenga LuaLua
    Ut: Oleksandr Belyaev
    Genclerbirligi SK gjør sitt tredje bytte. Oleksandr Belyaev erstattes av Kazenga LuaLua.
    55'
    Melih Kabasakal
    Sjanse! Istanbulspor AS avanserer forover, men Melih Kabasakal avslutter utenfor.
    56'
    58'
    59'
    Skudd utenfor mål, Istanbulspor AS
    60'
    61'
    Omer Faruk Turtay tildeler Genclerbirligi SK en corner. Aksel Aktas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    I Ankara slår Aksel Aktas en corner fra høyre.
    63'
    Baris Alici
    Baris Alici (Genclerbirligi SK) header mot mål, men ballen går utenfor.
    64'
    64'
    I Ankara slår Eslem Ozturk en corner fra høyre.
    67'
    67'
    68'
    69'
    70'
    Inn: Ferhat Yazgan
    Ut: Muammer Sarikaya
    Osman Zeki Korkmaz gjør dagens andre bytte i Ankara, når han tar ut Muammer Sarikaya og setter inn Ferhat Yazgan.
    70'
    71'
    Kerem Can Akyuz (Genclerbirligi SK) mottar sitt første gule kort for dagen på Eryaman Stadyumu.
    72'
    Valon Ethemi
    Dommer Omer Faruk Turtay gir Valon Ethemi (Istanbulspor AS) et gult kort.
    72'
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra venstre på Eryaman Stadyumu.
    73'
    74'
    Inn: Serdarcan Eralp
    Ut: Aksel Aktas
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) erstattes av Serdarcan Eralp.
    75'
    Ferhat Yazgan
    Ferhat Yazgan (Istanbulspor AS) kommer til en målsjanse på Eryaman Stadyumu, men klarer ikke å score.
    77'
    78'
    Ali Yasar
    Ali Yasar (Istanbulspor AS) kommer til en målsjanse på Eryaman Stadyumu, men klarer ikke å score.
    78'
    Inn: Sintayehu Sallalich
    Ut: Baris Alici
    Genclerbirligi SK bytter ut Baris Alici med Sintayehu Sallalich. Dette er det femte byttet som Metin Diyadin gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Berkay Gormez
    Ut: Valon Ethemi
    Istanbulspor AS bytter ut Valon Ethemi med Berkay Gormez.
    81'
    Inn: Mertan Caner Ozturk
    Ut: Emir Kaan Gultekin
    Osman Zeki Korkmaz gjør dagens fjerde bytte i Ankara, når han tar ut Emir Kaan Gultekin og setter inn Mertan Ozturk.
    81'
    I Ankara har et frispark blitt tildelt bortelag.
    82'
    Frisparket tildelt Istanbulspor AS er farlig nær Genclerbirligi SKs målområde.
    83'
    Arda Kizildag
    Arda Kizildag (Genclerbirligi SK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jetmir Topalli (Istanbulspor AS) vrir seg av smerte i gresset.
    84'
    Jetmir Topalli er tilbake på banen igjen.
    85'
    Hjørnespark til Istanbulspor AS
    86'
    87'
    Blessing Chibuike Eleke
    Blessing Chibuike Eleke (Genclerbirligi SK) mottar sitt første gule kort for dagen på Eryaman Stadyumu.
    87'
    88'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Istanbulspor AS på egen banehalvdel.
    88'
    Sandro Lima
    Dommer Omer Faruk Turtay viser Sandro Lima (Genclerbirligi SK) det gule kortet.
    89'
    Genclerbirligi SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'
    Hjørnespark til Genclerbirligi SK
    90'
    90'+1
    Inn: Erdem Secgin
    Ut: Eslem Ozturk
    Osman Zeki Korkmaz (Istanbulspor AS) gjør sitt femte bytte for dagen. Erdem Secgin erstatter Eslem Ozturk.
    90'+1
    Dommer Omer Faruk Turtay venter med å sette i gang spillet fordi Alperen Uysal ligger nede.
    90'+3
    Alperen Uysal kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Eryaman Stadyumu.
    90'+4
    Istanbulspor AS må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Genclerbirligi SK.