2-4
    Dagens dommer, Murat Erdogan, blåser i gang kampen.
    Eyupspor angriper, men blir avblåst for offside.
    2'
    Dommer Murat Erdogan venter med å sette i gang spillet fordi Omurcan Artan ligger nede.
    5'
    Murat Erdogan signaliserer et frispark til Eyupspor på egen banehalvdel.
    11'
    Mål for Eyupspor!
    Genclerbirligi SK 0 - 1 Eyupspor
    Mål: Umut Bulut
    Målgivende: Cenk Ahmet Alkilic
    Umut Bulut dundrer ballen i mål og Eyupspor tar ledelsen 0-1 på Eryaman Stadyumu. Cenk Ahmet var nest sist på ballen.
    13'
    I Ankara slår Kerim Avci en corner fra venstre.
    14'
    Omurcan Artan ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ankara.
    14'
    Frispark til Genclerbirligi SK på halvdelen til Eyupspor.
    16'
    Gult kort til Eyupspor
    Taskin Ilter
    Taskin Ilter (Eyupspor) pådrar seg et gult kort.
    16'
    Frispark for Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    20'
    Murat Erdogan signaliserer et frispark til Eyupspor.
    22'
    Hjørnespark til Genclerbirligi SK
    24'
    Frispark Genclerbirligi SK.
    24'
    Genclerbirligi SK 0 - 2 Eyupspor
    Målgivende: Timur Temeltas
    Mål! Umut Bulut øker ledelsen til 0-2. Det er en fin assist fra Timur Temeltas.
    27'
    Eyupspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Hjørnespark til Eyupspor
    33'
    Skudd på mål, Eyupspor
    33'
    Genclerbirligi SK, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Murat Erdogan tildeler Genclerbirligi SK en corner. Rahmetullah Berisbek sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    Arda Kizildag
    Arda Kizildag (Genclerbirligi SK) header ballen mot mål, men Eyupspor klarerer.
    34'
    Eyupspor, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Murat Erdogan signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark for Eyupspor på egen banehalvdel.
    36'
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Kerim Avci
    Kerim Avci (Genclerbirligi SK) mottar sitt første gule kort for dagen på Eryaman Stadyumu.
    36'
    Timur Temeltas (Eyupspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Eryaman Stadyumu.
    37'
    38'
    Eyupspor slipper å klare seg uten Timur Temeltas som kommer tilbake på banen igjen.
    39'
    40'
    40'
    44'
    En av Genclerbirligi SKs spillere blir avblåst for offside.
    45'
    45'+1
    Skudd på mål, Genclerbirligi SK
    45'+2
    45'+2
    I Ankara har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+2
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Emrullah Salk (Eyupspor) vrir seg av smerte i gresset.
    45'+3
    Emrullah Salk er tilbake på banen igjen.
    45'+3
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ankara fordi Bulent Uzun får behandling for en skade på banen.
    45'+5
    45'+5
    Arda Kizildag (Genclerbirligi SK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    47'
    48'
    50'
    52'
    Murat Erdogan signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK.
    53'
    Dmytro Hrechyshkin
    Dommer Murat Erdogan viser Dmytro Hrechyshkin (Genclerbirligi SK) det gule kortet.
    53'
    54'
    Skade: Eyupspor
    54'
    Tilbake fra skade: Eyupspor
    56'
    Bulent Uzun er på beina igjen og fortsetter kampen.
    56'
    Zvonimir Kozulj (Eyupspor) slår en corner fra venstre side på Eryaman Stadyumu.
    57'
    Skudd utenfor mål, Genclerbirligi SK
    57'
    Sjanse! Genclerbirligi SK avanserer forover, men Dmytro Hrechyshkin avslutter utenfor.
    58'
    58'
    58'
    60'
    Genclerbirligi SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Mål for Genclerbirligi SK!
    Genclerbirligi SK 1 - 2 Eyupspor
    Mål: Kerim Avci
    Mål! Kerim Avci holder Genclerbirligi SKet inne i kampen med en redusering til 1-2.
    63'
    65'
    Skade: Genclerbirligi SK
    67'
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Baris Alici
    Ut: Omurcan Artan
    Metin Diyadin gjør dagens første bytte i Ankara, når han tar ut Omurcan Artan og setter inn Baris Alici.
    68'
    Tilbake fra skade: Genclerbirligi SK
    68'
    Spillerbytte - Eyupspor
    Inn: Bekir Yilmaz
    Ut: Zvonimir Kozulj
    Eyupspor bytter ut Zvonimir Kozulj med Bekir Yilmaz. Dette er det første byttet som Zafer Turan gjør i dagens kamp.
    68'
    69'
    70'
    70'
    70'
    71'
    72'
    73'
    73'
    Skudd utenfor mål, Eyupspor
    73'
    73'
    Bekir Yilmaz (Eyupspor) løfter inn en corner fra høyre på Eryaman Stadyumu.
    74'
    74'
    74'
    74'
    74'
    Inn: Serdarcan Eralp
    Ut: Rahmetullah Berisbek
    Rahmetullah Berisbek (Genclerbirligi SK) erstattes av Serdarcan Eralp.
    76'
    Rahmetullah Berisbek
    Dommer Murat Erdogan gir Rahmetullah Berisbek (Genclerbirligi SK) et gult kort.
    76'
    77'
    Frispark til Eyupspor på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    77'
    Genclerbirligi SK 1 - 3 Eyupspor
    Mål: Taskin Ilter
    Eyupspor går opp i en 1-3 ledelse etter et mål av Taskin Ilter.
    78'
    Inn: Taha Balci
    Ut: Umut Bulut
    Eyupspor gjør sitt andre bytte. Umut Bulut erstattes av Taha Balci.
    80'
    Inn: Ilker Karakas
    Ut: Sintayehu Sallalich
    Metin Diyadin (Genclerbirligi SK) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ilker Karakas erstatter Sintayehu Sallalich.
    80'
    Ugur Akdemir
    Ugur Akdemir (Eyupspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    83'
    Genclerbirligi SK 2 - 3 Eyupspor
    Mål: Sandro Lima
    Sandro Lima scorer og reduserer dermed til 2-3.
    83'
    Genclerbirligi SK 2 - 4 Eyupspor
    Mål: Cenk Ahmet Alkilic
    Cenk Ahmet øker Eyupspors ledelse til 2-4!
    84'
    86'
    86'
    Inn: Erencan Yardimci
    Ut: Timur Temeltas
    Zafer Turan gjør dagens tredje bytte i Ankara, når han tar ut Timur Temeltas og setter inn Erencan Yardimci.
    89'
    90'
    Inn: Mikail Okyar
    Ut: Cenk Ahmet Alkilic
    Zafer Turan (Eyupspor) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mikail Okyar erstatter Cenk Ahmet.
    90'+1
    90'+2
    90'+4
    90'+4
    Eyupspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Genclerbirligi SK.