Frispark for Bursaspor på egen banehalvdel.
    Tilbake fra skade: Genclerbirligi SK
    15'
    Frisparket tildelt Genclerbirligi SK er farlig nær Bursaspors målområde.
    15'
    Arda Kizildag (Genclerbirligi SK) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    16'
    Bursaspor, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    I Ankara har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) slår en corner fra venstre side på Eryaman Stadyumu.
    19'
    Skudd på mål, Genclerbirligi SK
    20'
    20'
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra venstre på Eryaman Stadyumu.
    20'
    Yigit Arslan signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    22'
    Yigit Arslan tildeler Genclerbirligi SK en corner. Aksel Aktas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) slår en corner fra høyre side på Eryaman Stadyumu.
    26'
    26'
    Frispark til Bursaspor på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    29'
    En av Bursaspors spillere blir avblåst for offside.
    32'
    Yigit Arslan signaliserer et frispark til Bursaspor på egen banehalvdel.
    34'
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Kazenga LuaLua
    Kazenga LuaLua (Genclerbirligi SK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    34'
    Kerem Can Akyuz ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    38'
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra høyre på Eryaman Stadyumu.
    40'
    Frispark Bursaspor.
    41'
    Dmytro Hrechyshkin
    Dmytro Hrechyshkin (Genclerbirligi SK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    41'
    45'
    45'+1
    Gult kort til Bursaspor
    Kerem Sen
    Kerem Sen (Bursaspor) får et gult kort av dommer Yigit Arslan.
    45'+1
    Kerem Can Akyuz er tilbake i kampen igjen.
    45'+2
    Frispark for Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    47'
    Genclerbirligi SK angriper i Ankara. Kazenga LuaLua avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    48'
    Elton Acolatse
    Sjanse i Ankara! Elton Acolatse (Bursaspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    49'
    Genclerbirligi SK, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Omurcan Artan
    Målsjanse! Omurcan Artan (Genclerbirligi SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Aksel Aktas
    Genclerbirligi SK avanserer forover i Ankara. Aksel Aktas avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    54'
    Yigit Arslan tildeler Genclerbirligi SK en corner. Aksel Aktas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    I Ankara slår Aksel Aktas en corner fra høyre.
    56'
    Baris Alici
    Baris Alici (Genclerbirligi SK) kommer til en målsjanse på Eryaman Stadyumu, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Mål for Genclerbirligi SK!
    Genclerbirligi SK 1 - 0 Bursaspor
    Mål: Blessing Chibuike Eleke
    Målgivende: Kazenga LuaLua
    Blessing Chibuike Eleke header ballen i mål og Genclerbirligi SK tar ledelsen 1-0 på Eryaman Stadyumu. Flott spill fra Kazenga LuaLua før målet.
    56'
    Yigit Arslan signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK.
    60'
    60'
    Spillerbytte - Bursaspor
    Inn: Vefa Temel
    Ut: Kerem Sen
    Bursaspor gjør sitt første bytte. Kerem Sen erstattes av Vefa Temel.
    60'
    Inn: Tugbey Akgun
    Ut: Batuhan Kor
    Bursaspor bytter ut Batuhan Kor med Tugbey Akgun.
    60'
    Inn: Tim Matavz
    Ut: Elton Acolatse
    Bytte for Bursaspor. Tim Matavz kommer inn for Elton Acolatse på Eryaman Stadyumu.
    61'
    Massimo Bruno
    Massimo Bruno (Bursaspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    62'
    Massimo Bruno (Bursaspor) slår en corner fra venstre side på Eryaman Stadyumu.
    62'
    63'
    Yigit Arslan tildeler Bursaspor en corner. Massimo Bruno sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Kerem Can Akyuz (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra venstre på Eryaman Stadyumu.
    67'
    Frispark til Genclerbirligi SK på halvdelen til Bursaspor.
    68'
    I Ankara har et frispark blitt tildelt bortelag.
    70'
    72'
    Mert Yilmaz
    Mert Yilmaz (Bursaspor) pådrar seg et gult kort.
    72'
    73'
    Inn: Emirhan Aydogan
    Ut: Kubilay Sonmez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bursaspor. Inn kommer Emirhan Aydogan, mens Kubilay Sonmez tar plass på benken.
    74'
    75'
    Blessing Chibuike Eleke
    Blessing Chibuike Eleke (Genclerbirligi SK) kommer til avslutning på Eryaman Stadyumu - i stolpen! Oi, oi, oi.
    75'
    Massimo Bruno (Bursaspor) kommer til en målsjanse på Eryaman Stadyumu, men klarer ikke å score.
    75'
    Luka Capan
    Dommer Yigit Arslan gir Luka Capan (Bursaspor) et gult kort.
    77'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Omurcan Artan (Genclerbirligi SK) vrir seg av smerte i gresset.
    78'
    78'
    79'
    Omurcan Artan ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ankara.
    80'
    Inn: Reagy Baah Ofosu
    Ut: Namik Alaskarov
    Ozcan Bizati gjør dagens femte bytte i Ankara, når han tar ut Namik Alaskarov og setter inn Reagy Ofosu.
    80'
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Oleksandr Belyaev
    Ut: Kazenga LuaLua
    Kazenga LuaLua (Genclerbirligi SK) erstattes av Oleksandr Belyaev.
    83'
    I Ankara slår Emirhan Aydogan en corner fra høyre.
    83'
    85'
    Vefa Temel
    Vefa Temel (Bursaspor) kommer seg fri på Eryaman Stadyumu, men avslutningen går utenfor.
    87'
    Inn: Mert Kula
    Ut: Blessing Chibuike Eleke
    Genclerbirligi SK bytter ut Blessing Chibuike Eleke med Mert Kula. Dette er det andre byttet som Metin Diyadin gjør i dagens kamp.
    87'
    Frispark Genclerbirligi SK.
    88'
    88'
    Kan Bursaspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+2
    Yigit Arslan signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK like utenfor Bursaspor-området.
    90'+2
    Vefa Temel
    Dommer Yigit Arslan viser Vefa Temel (Bursaspor) det gule kortet.
    90'+3
    Inn: Sami Gokhan Altiparmak
    Ut: Baris Alici
    Metin Diyadin (Genclerbirligi SK) gjør sitt tredje bytte for dagen. Gokhan Altiparmak erstatter Baris Alici.
    90'+4
    Inn: Metehan Mert
    Ut: Aksel Aktas
    Metin Diyadin gjør dagens fjerde bytte i Ankara, når han tar ut Aksel Aktas og setter inn Metehan Mert.
    90'+4
    Genclerbirligi SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+5
    Genclerbirligi SK angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+5
    Genclerbirligi SK 2 - 0 Bursaspor
    Mål: Dmytro Hrechyshkin
    Målgivende: Sandro Lima
    Mål! Genclerbirligi SK øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Dmytro Hrechyshkin på Eryaman Stadyumu. Det er en fin assist fra Sandro Lima.