Ramazan Kose (Genclerbirligi SK) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Ubeyd Adiyaman.
    Mål for Altinordu FK!
    Genclerbirligi SK 0 - 1 Altinordu FK
    Mål: Ali Dere
    Målgivende: Recep Aydin
    Mål! Ali Dere gir Altinordu FK ledelsen 0-1 i Ankara. Det er en fin assist fra Recep Aydin.
    14'
    Omurcan Artan
    Genclerbirligi SK angriper, men avslutningen til Omurcan Artan går utenfor.
    15'
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) slår en corner fra venstre side på Eryaman Stadyumu.
    17'
    Caner Ak signaliserer et frispark til Altinordu FK på egen banehalvdel.
    17'
    Genclerbirligi SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark til Genclerbirligi SK på halvdelen til Altinordu FK.
    18'
    En av Genclerbirligi SKs spillere går i offside.
    19'
    Frispark Genclerbirligi SK.
    19'
    Gult kort til Altinordu FK
    Ridvan Kocak
    Ridvan Kocak (Altinordu FK) mottar sitt første gule kort for dagen på Eryaman Stadyumu.
    20'
    Yusuf Can Esendemir
    Yusuf Can Esendemir (Altinordu FK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Caner Ak signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK.
    23'
    Mål for Genclerbirligi SK!
    Genclerbirligi SK 1 - 1 Altinordu FK
    Mål: Baris Alici
    Målgivende: Metehan Mert
    Mål! hjemmelag utligner ved Baris Alici. Stillingen er nå 1-1. Metehan Mert sto for den målgivende pasningen.
    26'
    Ahmet Ilhan Ozek
    Altinordu FK angriper i Ankara. Ahmet Ilhan Ozek fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Målsjanse! Omurcan Artan (Genclerbirligi SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    I Ankara har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Metehan Mert (Genclerbirligi SK) vrir seg av smerte i gresset.
    30'
    Metehan Mert kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Eryaman Stadyumu.
    31'
    Kan Genclerbirligi SK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    31'
    Skudd på mål, Genclerbirligi SK
    32'
    Altinordu FK, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Dmytro Hrechyshkin
    Dmytro Hrechyshkin (Genclerbirligi SK) kommer seg fri på Eryaman Stadyumu, men avslutningen går utenfor.
    33'
    Frispark for Altinordu FK på egen banehalvdel.
    35'
    Sjanse! Genclerbirligi SK avanserer forover, men Omurcan Artan avslutter utenfor.
    39'
    Genclerbirligi SKs Sandro Lima blåses av for offside på Eryaman Stadyumu.
    41'
    42'
    Caner Ak signaliserer et frispark til Altinordu FK.
    44'
    Frispark Altinordu FK.
    45'+2
    Sjanse til Genclerbirligi SK! Dmytro Hrechyshkin er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+3
    45'+3
    Spillerbytte - Altinordu FK
    Inn: Feyttullah Gurluk
    Ut: Ridvan Kocak
    Huseyin Eroglu gjør dagens første bytte i Ankara, når han tar ut Ridvan Kocak og setter inn Feyttullah Gurluk.
    46'
    Inn: Husamettin Yener
    Ut: Enis Destan
    Altinordu FK gjør sitt andre bytte. Enis Destan erstattes av Husamettin Yener.
    46'
    Inn: Metehan Yilmaz
    Ut: Burak Ince
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Altinordu FK. Inn kommer Metehan Yilmaz, mens Burak Ince tar plass på benken.
    46'
    I Ankara slår Recep Aydin en corner fra høyre.
    47'
    Genclerbirligi SK 2 - 1 Altinordu FK
    Mål: Blessing Chibuike Eleke
    I Ankara tar Genclerbirligi SK ledelsen 2-1 etter et mål av Blessing Chibuike Eleke.
    48'
    Skade: Genclerbirligi SK
    51'
    Tilbake fra skade: Genclerbirligi SK
    51'
    Frispark til Altinordu FK på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    53'
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Omurcan Artan (Genclerbirligi SK) får et gult kort av dommer Caner Ak.
    53'
    54'
    57'
    Caner Ak tildeler Altinordu FK en corner. Ali Dere sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Genclerbirligi SK 3 - 1 Altinordu FK
    Mål: Sandro Lima
    Målgivende: Aksel Aktas
    Mål! Genclerbirligi SK øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Sandro Lima på Eryaman Stadyumu. Flott spill fra Aksel Aktas før målet.
    64'
    66'
    Inn: Ahmet Dereli
    Ut: Yusuf Can Esendemir
    Altinordu FK bytter ut Yusuf Can Esendemir med Ahmet Dereli.
    67'
    Frispark for Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    69'
    Dommeren gir Ahmet Ilhan Ozek (Altinordu FK) et gult kort.
    69'
    Frispark i en god posisjon for Genclerbirligi SK!
    71'
    Altinordu FK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Genclerbirligi SK.
    71'
    Altinordu FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    73'
    Metehan Yilmaz
    Metehan Yilmaz (Altinordu FK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    73'
    75'
    Inn: Sami Satilmis
    Ut: Kursad Surmeli
    Kursad Surmeli (Altinordu FK) erstattes av Sami Satilmis.
    75'
    Aksel Aktas
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    76'
    Skudd utenfor mål, Altinordu FK
    77'
    77'
    Aaron Tshibola
    Dommer Caner Ak gir Aaron Tshibola (Genclerbirligi SK) et gult kort.
    77'
    Hjørnespark til Altinordu FK
    78'
    Inn: Kazenga LuaLua
    Ut: Sandro Lima
    Metin Diyadin (Genclerbirligi SK) gjør sitt andre bytte for dagen. Kazenga LuaLua erstatter Sandro Lima.
    79'
    Skudd utenfor mål, Genclerbirligi SK
    81'
    Genclerbirligi SK 3 - 2 Altinordu FK
    Mål: Ahmet Ilhan Ozek
    Mål! Ahmet Ilhan Ozek reduserer til 3-2 på Eryaman Stadyumu i Ankara.
    81'
    82'
    83'
    Sami Satilmis
    Dommer Caner Ak viser Sami Satilmis (Altinordu FK) det gule kortet.
    83'
    Dmytro Hrechyshkin (Genclerbirligi SK) kommer til en målsjanse på Eryaman Stadyumu, men klarer ikke å score.
    84'
    85'
    Andre gule kort til Altinordu FK
    Utvisning! Metehan Yilmaz (Altinordu FK) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    86'
    Utvisning! Sami Satilmis (Altinordu FK) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    87'
    Inn: Ilker Karakas
    Ut: Baris Alici
    Bytte for Genclerbirligi SK. Ilker Karakas kommer inn for Baris Alici på Eryaman Stadyumu.
    88'
    Det blir farlig! Frispark for Genclerbirligi SK er nær straffområde.
    88'
    Gökhan Gul
    Gökhan Gul (Genclerbirligi SK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    89'
    Volkan Findikli
    Altinordu FK angriper, men avslutningen til Volkan Findikli går utenfor.
    89'
    Ahmet Dereli
    Ahmet Dereli (Altinordu FK) får et gult kort av dommer Caner Ak.
    90'
    Metehan Mert
    Dommer Caner Ak gir Metehan Mert (Genclerbirligi SK) et gult kort.
    90'
    Caner Ak signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    90'+2
    Andre gule kort til Genclerbirligi SK
    Utvisning! Genclerbirligi SK må klare seg resten av kampen uten Aaron Tshibola etter at han får sitt andre gule.