Adanaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark til Adanaspor på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Kerem Can Akyuz
    Kerem Can Akyuz (Genclerbirligi SK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    23'
    Abdulkadir Bitigen tildeler Adanaspor en corner. Celil Yuksel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Frispark for Adanaspor på egen banehalvdel.
    25'
    Serdarcan Eralp
    Serdarcan Eralp (Genclerbirligi SK) får et gult kort av dommer Abdulkadir Bitigen.
    26'
    27'
    Sandro Lima
    Genclerbirligi SK angriper. Sandro Lima får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    29'
    Frisparket tildelt Genclerbirligi SK er farlig nær Adanaspors målområde.
    29'
    Gult kort til Adanaspor
    Firatcan Uzum
    Firatcan Uzum (Adanaspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Eryaman Stadyumu.
    29'
    Frispark i en god posisjon for Genclerbirligi SK!
    29'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ankara fordi Aaron Tshibola får behandling for en skade på banen.
    30'
    Gökhan Gul
    Målsjanse til Genclerbirligi SK! Gökhan Gul treffer mål, men keeper redder.
    30'
    30'
    Serdarcan Eralp (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra høyre på Eryaman Stadyumu.
    31'
    Baris Alici
    Baris Alici (Genclerbirligi SK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Aaron Tshibola kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Eryaman Stadyumu.
    31'
    Abdulkadir Bitigen signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK.
    31'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Celil Yuksel (Adanaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    33'
    Celil Yuksel ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ankara.
    33'
    Omurcan Artan (Genclerbirligi SK) vinkes av for offside i Ankara.
    36'
    Aaron Tshibola
    Genclerbirligi SK angriper i Ankara. Aaron Tshibola avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    36'
    Baris Alici
    Baris Alici (Genclerbirligi SK) avanserer forover på Eryaman Stadyumu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    39'
    39'
    41'
    Samuel Tetteh
    Adanaspor fosser forover og Samuel Tetteh fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    Genclerbirligi SK, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Cem Ozdemir (Adanaspor) slår en corner fra høyre side på Eryaman Stadyumu.
    42'
    Abdulkadir Bitigen signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    43'
    Adanaspor slipper å klare seg uten Ugurcan Yazgili som kommer tilbake på banen i Ankara.
    45'
    45'+1
    Blessing Chibuike Eleke
    Dommeren gir Blessing Chibuike Eleke (Genclerbirligi SK) et gult kort.
    45'+1
    Dommer Abdulkadir Bitigen venter med å sette i gang spillet fordi Ugurcan Yazgili ligger nede.
    45'+2
    Spillerbytte - Adanaspor
    Inn: Thomas Bruns
    Ut: Isaac Donkor
    Adanaspor bytter ut Isaac Donkor med Thomas Bruns.
    46'
    Inn: Eren Karadag
    Ut: Cem Ozdemir
    Bytte for Adanaspor. Eren Karadag kommer inn for Cem Ozdemir på Eryaman Stadyumu.
    46'
    46'
    Mål for Adanaspor!
    Genclerbirligi SK 0 - 1 Adanaspor
    Mål: Samuel Tetteh
    Målgivende: Firatcan Uzum
    Mål! Samuel Tetteh header ballen i mål og gir Adanaspor ledelsen 0-1 på Eryaman Stadyumu. Firatcan Uzum var nest sist på ballen.
    51'
    54'
    55'
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Oleksandr Belyaev
    Ut: Blessing Chibuike Eleke
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Genclerbirligi SK. Inn kommer Oleksandr Belyaev, mens Blessing Chibuike Eleke tar plass på benken.
    56'
    Inn: Sami Gokhan Altiparmak
    Ut: Serdarcan Eralp
    Genclerbirligi SK bytter ut Serdarcan Eralp med Gokhan Altiparmak. Dette er det andre byttet som Metin Diyadin gjør i dagens kamp.
    56'
    56'
    Genclerbirligi SK 0 - 2 Adanaspor
    Mål: Thomas Bruns
    Målgivende: Hifsullah Ismail Erdogan
    Adanaspor går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Thomas Bruns. Ismail Erdogan sto for den målgivende pasningen.
    57'
    59'
    61'
    Samuel Tetteh (Adanaspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Eryaman Stadyumu.
    61'
    Hjørnespark til Adanaspor
    63'
    63'
    Samuel Tetteh er på beina igjen og fortsetter kampen på Eryaman Stadyumu.
    63'
    Abdulkadir Bitigen tildeler Genclerbirligi SK en corner. Oleksandr Belyaev sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    67'
    Genclerbirligi SK 0 - 3 Adanaspor
    Mål! Samuel Tetteh øker ledelsen til 0-3. Det er en fin assist fra Ismail Erdogan.
    70'
    Oleksandr Belyaev
    Genclerbirligi SK angriper, men avslutningen til Oleksandr Belyaev går utenfor.
    71'
    72'
    75'
    75'
    I Ankara slår Kerem Can Akyuz en corner fra venstre.
    76'
    Kerem Can Akyuz (Genclerbirligi SK) slår en corner fra venstre side på Eryaman Stadyumu.
    76'
    Thomas Bruns
    Adanaspor angriper i Ankara. Thomas Bruns fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Spillet på Eryaman Stadyumu er stoppet midlertidig fordi Eren Karadag ligger nede.
    78'
    Mert Kula
    Dommer Abdulkadir Bitigen gir Mert Kula (Genclerbirligi SK) et gult kort.
    79'
    Inn: Baran Basyigit
    Ut: Mert Kula
    Mert Kula (Genclerbirligi SK) erstattes av Baran Basyigit.
    80'
    Inn: Musa Sahindere
    Ut: Kerem Can Akyuz
    Genclerbirligi SK gjør sitt fjerde bytte. Kerem Can Akyuz erstattes av Musa Sahindere.
    80'
    Eren Karadag ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ankara.
    80'
    81'
    Dommer Abdulkadir Bitigen venter med å sette i gang spillet fordi Goran Karacic ligger nede.
    81'
    Goran Karacic er tilbake i kampen igjen.
    82'
    Omurcan Artan (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra høyre på Eryaman Stadyumu.
    83'
    Inn: Ulas Zengin
    Ut: Celil Yuksel
    Sait Karafirtinalar gjør dagens tredje bytte i Ankara, når han tar ut Celil Yuksel og setter inn Ulas Zengin.
    86'
    Omurcan Artan (Genclerbirligi SK) slår en corner fra høyre side på Eryaman Stadyumu.
    86'
    Youssef Ait Bennasser
    Sjanse til Adanaspor! Youssef Ait Bennasser er nær ved å score, men keeper redder.
    87'
    87'
    Abdulkadir Bitigen tildeler Genclerbirligi SK en corner. Musa Sahindere sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    88'
    Inn: Innocent Kingsley
    Ut: Samuel Tetteh
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Adanaspor. Inn kommer Innocent Kingsley, mens Samuel Tetteh tar plass på benken.
    88'
    90'
    90'+1
    90'+1
    Baran Basyigit
    Målsjanse på Eryaman Stadyumu! Baran Basyigit fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.