Hei, og velkommen til liveoppdateringen av oppgjøret mellom Gent og Vålerenga i andre kvalifiseringsrunde i Conference League.
    Vålerenga (4-3-3): Klaesson - Borchgrevink, Nation, Näsberg, Adekugbe - Bjørdal, Oldrup Jensen, Sahraoui - Christensen, Jatta, Layouni.
    Vålerenga-benken: Haug, Sjøeng, Skaret, Udahl, Holm, Emilsen, Holmè, Riisnæs, Eng, Opsahl.
    Aron Dønnum er ikke med i Vålerenga-troppen. Ifølge Belgias største avis, Het Laatste Nieuws, er Dønnum nær en overgang til Standard Liège.
    Gent (4-2-3-1): Bolat - Hanche-Olsen, Ngadeu-Ngadjui, Godeau, Opéri - Odjidja-Ofoe, De Sart - Castro-Montes, Tissoudali, Hjulsager - Bruno.
    Dønnum er én av to spillere som er ute av laget fra 1-3-tapet for Haugesund søndag. Udahl har vist fin form i Eliteserien, men er henvist til benken. Inne på laget er Christensen og Jatta. Sistnevnte har ikke starten en kamp hele sesongen. Mandag scoret han for Vålerenga 2 borte mot Asker i 2. divisjon.
    For Gent starter Andreas Hanche-Olsen. 24-åringen gikk til den belgiske klubben fra Stabæk i fjor sommer.
    Bruno tar avspark for hjemmelaget.
    1'
    Kampen vises for øvrig i VG+.
    2'
    Hanche-Olsen lager frispark i duell med Layouni halvveis inne på Gents halvdel. Vålerenga tar det kort.
    2'
    Layouni skaffer en corner. Frisk start av Vålerenga.
    4'
    Christensen slår inn. Rett i klypene på keeper.
    5'
    Vålerenga kommer igjen, men pasningen til Christensen stoppes på vei inn i feltet.
    5'
    Frispark til Vålerenga høyt i banen. Borchgrevink løfter inn i boksen, men igjen er keeper Bolat der.
    8'
    Hanche-Olsen banker ballen opp mot Bruno. Gent-spissen får tatt ned ballen, før Gent etablerer et angrep. Danske Hjulsager roter til slutt ballen over dødlinjen.
    9'
    Mål for Gent!
    Gent 1 - 0 Vålerenga
    Mål: Gianni Bruno
    Målgivende: Andrew Hjulsager
    Der sitter den for Gent! Hjulsager slår inn fra høyre, og foran mål stikker Bruno hodet frem på første stolpe. Klaesson står ikke perfekt plassert, og må se ballen passere seg på vei mot nettet. 1-0 til Gent mot spillets gang.
    11'
    Nesten 2-0! Gent spiller seg inn i feltet, hvor Tissoudali får stå helt umarkert. Hans første forsøk blokkeres, før han får ballen tilbake. Da vipper han ballen over Klaesson fra skrått hold, men den blir litt for høy for Bruno. Der er Vålerenga heldige.
    14'
    Gent har tatt fullstendig over etter scoringen. Vålerenga blir fryktelige dype.
    16'
    Vålerenga får muligheten til å kontre, men avleveringen til Jatta går utover sidelinjen.
    17'
    Lang ball i bakrom, men Borchgrevink hindrer den. Er kald når han header ballen tilbake til Klaesson.
    17'
    De Sart takler Christensen på midten.
    18'
    Layouni ligger nede. Får behandling på gressmatten. Venstrekanten kommer seg på beina, men halter litt rundt her. Vi får håpe for Vålerenga sin del at han kan fortsette.
    19'
    Kampen er i gang igjen med Layouni på sidelinjen.
    20'
    Layouni er inne på banen igjen. Vinner en hodeduell mot Hanche-Olsen umiddelbart.
    22'
    Christensen bryter, men i det han setter fart i angrep avvinkes han for en hands. Så riktig ut.
    24'
    Vålerenga kommer seg til et angrep for første gang på lenge, men Bjørdals pasning mot Christensen blir akkurat for upresis.
    24'
    Bruno kommer til en ny avslutning. Klaesson redder, før den går ut til corner.
    25'
    Vålerenga har kontroll på det hjørnesparket.
    26'
    Tissoudali prøver seg fra distanse. Langt over målet til Klaesson.
    27'
    Ny lang ball i bakrom mot Bruno. Ballen går helt inn til Klaesson. Gent-spissen var uansett i offside.
    28'
    Sahraoui stoppes enkelt av Odjidja-Ofoe.
    29'
    Odjidja-Ofoe sin tur til å prøve seg fra utkanten av sekstenmeteren. Også han skyter over.
    30'
    Flere fine Gent-kombinasjoner i angrep, men det blir ikke noe ut av det.
    32'
    Midtstopper Godeau prøver seg fra fryktelig langt hold. Godt utenfor.
    32'
    Igjen kombinerer Gent seg fint inn i boksen. Hjulsagers skudd går via Nation og ut til corner.
    34'
    Bjrødal vinner duellen i feltet.
    34'
    Gent vinner ballen tilbake, og Oldrup Jensen lager frispark midt på Vålerengas halvdel.
    34'
    De Sart prøver faktisk å skyte på det frisparket. Rett i muren.
    35'
    Hjulsager slår inn igjen. Vinner et hjørnespark. Vålerenga blir presset voldsomt nå.
    36'
    Corneren tas kort til Hjulsager som slår inn igjen. Layouni får den ut til en ny corner.
    36'
    Litt klabb og babb i feltet, før Vålerenga til slutt får klarert.
    37'
    Gent kommer på enda en bølge, og Klaesson må gi bort nok en corner.
    37'
    Dette hjørnesparket blir farligere enn de siste. Ngadeu stiger til værs på bakerste, men headingen går noen få meter til side for mål.
    37'
    Gent tror de har satt inn 2-0, men det er vinket for offside.
    39'
    Gent 2 - 0 Vålerenga
    Mål: Tarik Tissoudali
    Så blir det mål likevel! Nå er det kaos her. Hjulsager spilles fri på høyre, og det ser ut som Vålerenga stopper litt opp på grunn av offside. Danske Hjulsager slår uansett inn, og foran mål setter Tissoudali ballen i mål. Den der vil bli omdiskutert!
    39'
    Vålerenga ruller opp et angrep, men mister til slutt ballen.
    43'
    Adekugbe fanger opp et innlegg, men tar ingen sjanser. Spiller den ut til kast.
    45'
    Det legges til ett minutt. Overraskende lite.
    45'+1
    Vålerenga ligger under 0-2 til pause i Belgia.
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Odin Thiago Holm
    Ut: Tobias Christensen
    Fagermo gjør ett bytte i pausen.
    46'
    Jatta sparker i gang de siste 45 minuttene.
    46'
    Farlig innlegg inn i Vålerenga-boksen, der Opéri kommer stormende på bakerste. I duell med Borchgrevink går ballen til side for mål. Femmeter mener dommer.
    48'
    Fantastisk stopperspill av Tollås Nation! Castro-Montes er på vei alene mot Klaesson, men løpes opp av Vålerenga-kapteinen.
    49'
    Der sitter nesten 3-0! Hjulsager slår nok en gang inn på Bruno, men han setter avslutningen til side for mål.
    49'
    Vålerenga blir spilt fryktelig dype nå.
    53'
    Thiago Holm får masse rom på venstre, men stoppes i det han tar seg inn i feltet.
    54'
    Bruno kommer seg fri i boksen, men skuddet går rett på Klaesson.
    55'
    Gent 3 - 0 Vålerenga
    Mål: Vadis Odjidja-Ofoe
    Odjidja-Ofoe banker inn 3-0! Ballen ender hos Gent-kapteinen i boksen, som klemmer til. Den suser inn i nettet bak Klaesson.
    56'
    Dette begynner å se fryktelig stygt ut for Vålerenga.
    57'
    Gult kort til Vålerenga
    Henrik Bjørdal
    Får kveldens første gule. Virker frustrert.
    58'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Sven Kums
    Ut: Andrew Hjulsager
    Danske Hjulsager har vært god i dag. Notert seg for to målgivende, samt vært en konstant trussel på høyrekanten.
    60'
    Bruno skyter i blokka, før den går ut til corner.
    61'
    Hanche-Olsen får hodet sitt på den, men setter den noen meter til side for mål.
    62'
    Vålerenga får ha litt ball, men klarer ikke å komme seg spesielt langt opp i banen.
    67'
    Der får Vålerenga omsider kommet seg opp i angrep. Noen fine kombinasjoner, før den ender hos Borchgrevink. Innlegget hans blokkeres ut til corner.
    68'
    Layouni svinger den inn, men den blir stanget unna på første stolpe.
    68'
    Jatta avvinkes for offside.
    69'
    Straffe til Gent. Et innlegg treffer hånden til Oldrup Jensen. Vålerenga-spillerne reagerer kraftig.
    70'
    Så sitter Adekukgbe nede. Holder seg til lysken.
    70'
    Osame Sahraoui
    Prater på seg et gult kort.
    70'
    Gent bommer på straffe! Grusom straffebom av Bruno! Banker den langt over mål.
    72'
    Inn: Nurio Fortuna
    Ut: Christopher Operi
    73'
    Inn: Yonas Malede
    Ut: Tarik Tissoudali
    73'
    Inn: Oskar Opsahl
    Ut: Sam Adekugbe
    Adekugbe må gi seg her.
    74'
    Inn: Henrik Udahl
    Ut: Seedy Jatta
    74'
    Ngadeu serverer et brassespark i det han klarer. Publikum setter pris på det.
    76'
    Bjørdal får frisparket i meget fin innleggsposisjon. Kan Vålerenga få med en redusering her da?