Frispark til KAA Gent på halvdelen til KV Oostende.
    3'
    Nick Batzner (KV Oostende) løfter inn en corner fra venstre på Ghelamco Arena.
    5'
    Cameron McGeehan
    KV Oostende avanserer forover i Ghent. Cameron McGeehan avslutter, men treffer ikke mål.
    5'
    Mål for KV Oostende!
    Gent 0 - 1 KV Oostende
    Mål: Thierry Ambrose
    Målgivende: Robbie D'Haese
    Mål! Thierry Ambrose gir KV Oostende en 0-1 ledelse. Robbie D'Haese sto for den målgivende pasningen.
    8'
    Andrew Hjulsager (KAA Gent) slår en corner fra høyre side på Ghelamco Arena.
    11'
    Frispark KV Oostende.
    13'
    Julien De Sart
    Julien De Sart (KAA Gent) kommer til en målsjanse på Ghelamco Arena, men klarer ikke å score.
    19'
    Frispark i en god posisjon for KAA Gent!
    20'
    Julien De Sart (KAA Gent) kommer seg fri på Ghelamco Arena, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Frispark for KV Oostende på egen banehalvdel.
    23'
    KV Oostende tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Alessio Castro-Montes
    KAA Gent angriper på Ghelamco Arena. Alessio Castro-Montes header utenfor.
    28'
    Brent Staessens signaliserer et frispark til KAA Gent på egen banehalvdel.
    29'
    I Ghent har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    Gult kort til Gent
    Alessio Castro-Montes (KAA Gent) får et gult kort av dommer Brent Staessens.
    30'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Kyle Duncan (KV Oostende) vrir seg av smerte i gresset.
    30'
    Kyle Duncan ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ghent.
    31'
    KAA Gent fosser forover og Alessio Castro-Montes fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    KV Oostende, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Frisparket tildelt KAA Gent er farlig nær KV Oostendes målområde.
    34'
    Matisse Samoise
    KAA Gent angriper i Ghent. Matisse Samoise fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Brent Staessens signaliserer et frispark til KAA Gent.
    36'
    Gult kort til KV Oostende
    Anton Tanghe
    Anton Tanghe (KV Oostende) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    36'
    Gianni Bruno
    Gianni Bruno (KAA Gent) kommer til avslutning på Ghelamco Arena - i stolpen! Oi, oi, oi.
    37'
    KAA Gent angriper, men blir avblåst for offside.
    38'
    39'
    Brent Staessens signaliserer et frispark til KV Oostende like utenfor KAA Gent-området.
    40'
    Nick Batzner
    Nick Batzner (KV Oostende) avanserer forover på Ghelamco Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    41'
    Gent, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    42'
    KAA Gent angriper, men Brent Staessens blåser for offside.
    45'
    Brent Staessens tildeler KAA Gent en corner. Andrew Hjulsager sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Spillerbytte - KV Oostende
    Inn: David Atanga
    Ut: Theo Ndicka
    KV Oostende bytter ut Theo Ndicka med David Atanga.
    46'
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    48'
    Andrew Hjulsager
    KAA Gent avanserer forover i Ghent. Andrew Hjulsager avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Målsjanse! Gianni Bruno (KAA Gent) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    58'
    I Ghent har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    59'
    Kyle Duncan
    Kyle Duncan (KV Oostende) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    I Ghent slår Andrew Hjulsager en corner fra venstre.
    61'
    KAA Gent angriper i Ghent, men blir avblåst for offside.
    62'
    En av KV Oostendes spillere blir avblåst for offside.
    63'
    65'
    KV Oostende må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra KAA Gent.
    65'
    I Ghent slår Matisse Samoise en corner fra høyre.
    66'
    Joseph Okumu
    KAA Gent angriper på Ghelamco Arena, men Joseph Okumu header utenfor.
    66'
    Inn: Makhtar Gueye
    Ut: Robbie D'Haese
    Markus Pflanz gjør dagens andre bytte i Ghent, når han tar ut Robbie D'Haese og setter inn Makhtar Gueye.
    67'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Sven Kums
    Ut: Elisha Owusu
    Elisha Owusu (KAA Gent) erstattes av Sven Kums.
    69'
    Inn: Darko Lemajic
    Ut: Gianni Bruno
    KAA Gent gjør sitt andre bytte. Gianni Bruno erstattes av Darko Lemajic.
    69'
    KV Oostende angriper i Ghent. Cameron McGeehan fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Mål for Gent!
    Gent 1 - 1 KV Oostende
    Mål: Andrew Hjulsager
    Målgivende: Matisse Samoise
    Andrew Hjulsager header ballen i mål og utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Matisse Samoise.
    74'
    Frispark til KV Oostende på halvdelen til KAA Gent.
    75'
    76'
    Alessio Castro-Montes (KAA Gent) header ballen mot mål, men KV Oostende klarerer.
    76'
    76'
    Thierry Ambrose ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    77'
    Inn: Alessandro Albanese
    Ut: Thierry Ambrose
    Alessandro Albanese (KV Oostende) erstatter Thierry Ambrose som ser ut til å måtte forlate Ghelamco Arena med en skade.
    78'
    KV Oostende slipper å klare seg uten Thierry Ambrose som kommer tilbake på banen igjen.
    78'
    Nick Batzner (KV Oostende) løfter inn en corner fra høyre på Ghelamco Arena.
    79'
    Sjanse i Ghent! Andrew Hjulsager (KAA Gent) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    80'
    80'
    Sven Kums (KAA Gent) slår en corner fra venstre side på Ghelamco Arena.
    80'
    Darko Lemajic
    Sjanse til KAA Gent! Darko Lemajic er nær ved å score, men keeper redder.
    81'
    81'
    Frispark KAA Gent.
    82'
    KAA Gent angriper i Ghent. Andrew Hjulsager avslutter på mål, men greier ikke å score.
    82'
    82'
    84'
    Inn: Vincent Koziello
    Ut: Nick Batzner
    Markus Pflanz (KV Oostende) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Vincent Koziello erstatter Nick Batzner.
    86'
    KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    87'
    Inn: Yonas Malede
    Ut: Christopher Operi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KAA Gent. Inn kommer Yonas Malede, mens Christopher Operi tar plass på benken.
    89'
    Brent Staessens signaliserer et frispark til KV Oostende.
    90'+2
    90'+2
    Dommer Brent Staessens gir Cameron McGeehan (KV Oostende) et gult kort.
    90'+2
    Brent Staessens tildeler KV Oostende en corner. Alessandro Albanese sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.