Cercle Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til KAA Gent.
    3'
    Christof Dierick tildeler KAA Gent en corner. Julien De Sart sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Frisparket tildelt Cercle Brugge er farlig nær KAA Gents målområde.
    5'
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    6'
    Charles Vanhoutte (Cercle Brugge) slår en corner fra venstre side på Ghelamco Arena.
    8'
    Edgaras Utkus
    Edgaras Utkus (Cercle Brugge) header utenfor.
    8'
    I Ghent har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Frispark Cercle Brugge.
    9'
    Dommer Christof Dierick ser at linjemannen løfter flagget, og Cercle Brugges Kevin Denkey blåses av for offside.
    10'
    Frispark til KAA Gent på halvdelen til Cercle Brugge.
    11'
    Vakoun Issouf Bayo
    Vakoun Issouf Bayo (KAA Gent) avanserer forover på Ghelamco Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    13'
    Cercle Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Sven Kums (KAA Gent) løfter inn en corner fra venstre på Ghelamco Arena.
    15'
    KAA Gent angriper i Ghent. Vakoun Issouf Bayo fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Alexander Corryn
    Alexander Corryn (Cercle Brugge) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Frispark i en god posisjon for KAA Gent!
    16'
    Christopher Operi
    Målsjanse til KAA Gent! Christopher Operi treffer mål, men keeper redder.
    18'
    18'
    I Ghent slår Sven Kums en corner fra høyre.
    18'
    Cercle Brugges Alexander Corryn blåses av for offside på Ghelamco Arena.
    18'
    20'
    Giorgi Chakvetadze
    Sjanse til KAA Gent! Giorgi Chakvetadze er nær ved å score, men keeper redder.
    21'
    21'
    I Ghent har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Gult kort til Gent
    Christopher Operi (KAA Gent) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    21'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til Cercle Brugge på egen banehalvdel.
    23'
    Julien De Sart (KAA Gent) løfter inn en corner fra høyre på Ghelamco Arena.
    25'
    Frispark for Cercle Brugge på egen banehalvdel.
    25'
    I Ghent slår Charles Vanhoutte en corner fra venstre.
    27'
    29'
    Spillet på Ghelamco Arena er stoppet midlertidig fordi Vakoun Issouf Bayo ligger nede.
    29'
    Vakoun Issouf Bayo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ghent.
    31'
    KAA Gent angriper. Giorgi Chakvetadze får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    31'
    31'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ghent fordi Charles Vanhoutte får behandling for en skade på banen.
    33'
    Charles Vanhoutte er tilbake på banen igjen.
    34'
    35'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til Cercle Brugge.
    36'
    Michael Ngadeu
    Dommer Christof Dierick viser Michael Ngadeu (KAA Gent) det gule kortet.
    36'
    Cercle Brugge har fått straffespark i Ghent!
    37'
    VAR sjekker om det er straffe til Cercle Brugge
    38'
    Dommeren dømmer straffe til Cercle Brugge
    38'
    Cercle Brugge scorer på straffe!
    Gent 0 - 1 Cercle Brugge
    Mål: Alex Millan
    Mål! Cercle Brugge får et straffespark som Alex Millan setter i mål på Ghelamco Arena. Stillingen er dermed 0-1.
    39'
    41'
    Gult kort til Cercle Brugge
    Dommer Christof Dierick gir Edgaras Utkus (Cercle Brugge) et gult kort.
    41'
    Ilombe Mboyo (KAA Gent) vinkes av for offside i Ghent.
    42'
    Alexander Corryn (Cercle Brugge) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Ghelamco Arena.
    43'
    Alexander Corryn er tilbake i kampen igjen.
    43'
    Julien De Sart (KAA Gent) slår en corner fra høyre side på Ghelamco Arena.
    45'+1
    45'+1
    Christof Dierick tildeler KAA Gent en corner. Giorgi Chakvetadze sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+3
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Roman Bezus
    Ut: Ilombe Mboyo
    Hein van Haezebrouck gjør dagens første bytte i Ghent, når han tar ut Ilombe Mboyo og setter inn Roman Bezus.
    46'
    47'
    47'
    48'
    Frispark KAA Gent.
    51'
    Leonardo Lopes
    Leonardo Lopes (Cercle Brugge) får et gult kort av dommer Christof Dierick.
    51'
    Frispark til Cercle Brugge på halvdelen til KAA Gent.
    52'
    Alex Millan
    Alex Millan (Cercle Brugge) prøver å heade ballen i mål på Ghelamco Arena, men mislykkes.
    53'
    Gent, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Christof Dierick tildeler KAA Gent en corner. Sven Kums sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Michael Ngadeu (KAA Gent) kommer til en målsjanse på Ghelamco Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Kevin Denkey
    Cercle Brugge angriper, men avslutningen til Kevin Denkey går utenfor.
    59'
    59'
    Inn: Elisha Owusu
    Ut: Sven Kums
    Bytte for KAA Gent. Elisha Owusu kommer inn for Sven Kums på Ghelamco Arena.
    60'
    Inn: Darko Lemajic
    Ut: Vakoun Issouf Bayo
    Vakoun Issouf Bayo (KAA Gent) erstattes av Darko Lemajic.
    60'
    Inn: Yonas Malede
    Ut: Christopher Operi
    KAA Gent bytter ut Christopher Operi med Yonas Malede.
    60'
    Mål for Gent!
    Gent 1 - 1 Cercle Brugge
    Mål: Julien De Sart
    Julien De Sart scorer og utligningen er et faktum på Ghelamco Arena. 1-1.
    63'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til KAA Gent på egen banehalvdel.
    64'
    Alex Millan
    Alex Millan (Cercle Brugge) pådrar seg et gult kort.
    64'
    65'
    66'
    Franck Kanoute
    Franck Kanoute (Cercle Brugge) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    66'
    Roman Bezus ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    66'
    KAA Gent slipper å klare seg uten Roman Bezus som kommer tilbake på banen igjen.
    67'
    Julien De Sart
    Julien De Sart (KAA Gent) kommer til en målsjanse på Ghelamco Arena, men klarer ikke å score.
    67'
    Offside! Giorgi Chakvetadze (KAA Gent) er alene igjennom, men dommer Christof Dierick ser at linjemannen er oppe med flagget.
    68'
    70'
    71'
    Julien De Sart (KAA Gent) mottar sitt første gule kort for dagen på Ghelamco Arena.
    71'
    Franck Kanoute (Cercle Brugge) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    73'
    Gent 2 - 1 Cercle Brugge
    Mål: Darko Lemajic
    Målgivende: Giorgi Chakvetadze
    Darko Lemajic header ballen i mål og KAA Gent leder dermed 2-1. Flott spill fra Giorgi Chakvetadze før målet.
    73'
    Charles Vanhoutte
    Charles Vanhoutte skyter i stolpen! Nesten mål for Cercle Brugge.
    75'
    75'
    76'
    I Ghent slår Julien De Sart en corner fra venstre.
    77'
    Inn: Tarik Tissoudali
    Ut: Giorgi Chakvetadze
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KAA Gent. Inn kommer Tarik Tissoudali, mens Giorgi Chakvetadze tar plass på benken.
    78'
    Spillerbytte - Cercle Brugge
    Inn: Rabbi Matondo
    Ut: Alex Millan
    Yves Vanderhaeghe (Cercle Brugge) gjør sitt første bytte for dagen. Rabbi Matondo erstatter Alex Millan.
    78'
    Inn: Olivier Deman
    Ut: Charles Vanhoutte
    Cercle Brugge gjør sitt andre bytte. Charles Vanhoutte erstattes av Olivier Deman.
    78'
    Inn: Thibo Somers
    Ut: Franck Kanoute
    Franck Kanoute (Cercle Brugge) erstattes av Thibo Somers.
    78'
    79'
    KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    80'
    Olivier Deman
    Cercle Brugge fosser forover og Olivier Deman fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    82'
    82'
    Olivier Deman (Cercle Brugge) løfter inn en corner fra venstre på Ghelamco Arena.
    82'
    83'
    Inn: Dino Hotic
    Ut: Edgaras Utkus
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cercle Brugge. Inn kommer Dino Hotic, mens Edgaras Utkus tar plass på benken.