Jonathan Lardot signaliserer et frispark til RFC Seraing på egen banehalvdel.
    3'
    Bastien Toma (KRC Genk) slår en corner fra høyre side på Luminus Arena.
    6'
    Bryan Heynen
    KRC Genk angriper i Genk. Bryan Heynen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    6'
    RFC Seraing, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Youssef Maziz
    Sjanse! RFC Seraing avanserer forover, men Youssef Maziz avslutter utenfor.
    8'
    Georges Mikautadze
    RFC Seraing angriper. Georges Mikautadze får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    11'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    RFC Seraing tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark RFC Seraing.
    13'
    RFC Seraing angriper, men Jonathan Lardot blåser for offside.
    14'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til RFC Seraing.
    15'
    Målet til Genk sjekkes av VAR
    18'
    Målet til Genk blir annullert
    18'
    Frispark for RFC Seraing på egen banehalvdel.
    19'
    En av RFC Seraings spillere blir avblåst for offside på Luminus Arena.
    27'
    Ablie Jallow (RFC Seraing) løfter inn en corner fra høyre på Luminus Arena.
    31'
    Ablie Jallow
    RFC Seraing angriper i Genk. Ablie Jallow fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Straffe! Dommer Jonathan Lardot plasserer ballen på krittmerket for KRC Genk...
    33'
    VAR sjekker om det er straffe til Genk
    33'
    Dommeren dømmer straffe til Genk
    33'
    Jonathan Lardot blåser for straffespark til KRC Genk. Paul Onuachu bommer!
    34'
    Joseph Paintsil
    Målsjanse! Joseph Paintsil (KRC Genk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Junya Ito
    KRC Genk avanserer forover i Genk. Junya Ito avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    39'
    Gult kort til Genk
    Bryan Heynen (KRC Genk) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    Offside! Paul Onuachu (KRC Genk) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    40'
    Mål for Genk!
    Genk 1 - 0 RFC Seraing
    Mål: Paul Onuachu
    Målgivende: Junya Ito
    Mål! Paul Onuachu gir KRC Genk en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Junya Ito.
    42'
    Genk 2 - 0 RFC Seraing
    Målgivende: Kristian Thorstvedt
    Mål! Paul Onuachu gir KRC Genk en komfortabel 2-0 ledelse. Kristian Thorstvedt var nest sist på ballen.
    44'
    Gerald Kilota
    Gerald Kilota (RFC Seraing) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Jhon Lucumi
    Sjanse i Genk! Jhon Lucumi (KRC Genk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+2
    45'+2
    I Genk slår Bastien Toma en corner fra høyre.
    45'+2
    Jonathan Lardot tildeler KRC Genk en corner. Bastien Toma sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    45'+3
    I Genk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    Genk scorer på straffe!
    Genk 3 - 0 RFC Seraing
    Mål! Paul Onuachu scorer på straffe. KRC Genks ledelse øker dermed til 3-0.
    49'
    KRC Genk har fått straffespark på Luminus Arena!
    49'
    51'
    Målsjanse på Luminus Arena! Gerald Kilota fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    Bastien Toma
    Bastien Toma (KRC Genk) avanserer forover på Luminus Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    53'
    Spillerbytte - RFC Seraing
    Inn: Dario Del Fabro
    Ut: Morgan Poaty
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RFC Seraing. Inn kommer Dario Del Fabro, mens Morgan Poaty tar plass på benken.
    54'
    Inn: Antoine Bernier
    Ut: Marius Mouandilmadji
    Jordi Condom (RFC Seraing) gjør sitt andre bytte for dagen. Antoine Bernier erstatter Marius Mouandilmadji.
    54'
    Frispark i en god posisjon for RFC Seraing!
    55'
    Junya Ito
    Dommer Jonathan Lardot gir Junya Ito (KRC Genk) et gult kort.
    55'
    Youssef Maziz (RFC Seraing) slår en corner fra venstre side på Luminus Arena.
    60'
    62'
    Dommer Jonathan Lardot venter med å sette i gang spillet fordi Kristian Thorstvedt ligger nede.
    63'
    KRC Genk slipper å klare seg uten Kristian Thorstvedt som kommer tilbake på banen i Genk.
    64'
    Frispark til KRC Genk på halvdelen til RFC Seraing.
    65'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til KRC Genk på egen banehalvdel.
    67'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Mike Tresor Ndayishimiye
    Ut: Kristian Thorstvedt
    John van den Brom (KRC Genk) tar ut Kristian Thorstvedt som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Mike Tresor Ndayishimiye.
    68'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til RFC Seraing like utenfor KRC Genk-området.
    70'
    Daniel Munoz
    Dommer Jonathan Lardot viser Daniel Munoz (KRC Genk) det gule kortet.
    70'
    RFC Seraing fosser fremover, men Jonathan Lardot blåser for offside på Luminus Arena.
    71'
    Youssef Maziz (RFC Seraing) løfter inn en corner fra venstre på Luminus Arena.
    73'
    KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    73'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til KRC Genk.
    74'
    Gult kort til RFC Seraing
    Ibrahima Cisse
    Ibrahima Cisse (RFC Seraing) pådrar seg et gult kort.
    74'
    77'
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    77'
    Junya Ito
    KRC Genk angriper, men avslutningen til Junya Ito går utenfor.
    79'
    Inn: Angelo Preciado
    Ut: Daniel Munoz
    KRC Genk bytter ut Daniel Munoz med Angelo Preciado.
    80'
    Inn: Luca Oyen
    Ut: Joseph Paintsil
    Joseph Paintsil (KRC Genk) erstattes av Luca Oyen.
    80'
    Inn: Ike Ugbo
    Ut: Paul Onuachu
    KRC Genk bytter ut Paul Onuachu med Ike Ugbo. Dette er det fjerde byttet som John van den Brom gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Jay-Dee Geusens
    Ut: Junya Ito
    KRC Genk gjør sitt femte bytte. Junya Ito erstattes av Jay-Dee Geusens.
    87'
    88'
    89'
    Inn: Mathieu Cachbach
    Ut: Youssef Maziz
    Jordi Condom gjør dagens tredje bytte i Genk, når han tar ut Youssef Maziz og setter inn Mathieu Cachbach.
    90'
    Inn: Wagane Faye
    Ut: Yahya Nadrani
    Bytte for RFC Seraing. Wagane Faye kommer inn for Yahya Nadrani på Luminus Arena.
    90'
    Mike Tresor Ndayishimiye
    KRC Genk angriper i Genk. Mike Tresor Ndayishimiye avslutter på mål, men greier ikke å score.