Mujaid Sadick (KRC Genk) får et gult kort av dommer Alexandre Boucaut.
    I Genk har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Frispark til KAS Eupen på halvdelen til KRC Genk.
    8'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til KRC Genk på egen banehalvdel.
    9'
    Straffe! Dommer Alexandre Boucaut plasserer ballen på krittmerket for KRC Genk...
    10'
    Genk scorer på straffe!
    Genk 1 - 0 Eupen
    Mål: Paul Onuachu
    Mål! KRC Genk får et straffespark som Paul Onuachu setter i mål på Luminus Arena. Stillingen er dermed 1-0.
    11'
    Paul Onuachu
    KRC Genk angriper i Genk. Paul Onuachu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    Eupen, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til KRC Genk.
    17'
    Alexandre Boucaut tildeler KRC Genk en corner. Junya Ito sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    KRC Genk angriper på Luminus Arena. Paul Onuachu header utenfor.
    19'
    I Genk slår Junya Ito en corner fra høyre.
    21'
    Teddy Alloh ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    24'
    KAS Eupen slipper å klare seg uten Teddy Alloh som kommer tilbake på banen i Genk.
    24'
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    26'
    Stef Peeters (KAS Eupen) løfter inn en corner fra høyre på Luminus Arena.
    32'
    KAS Eupen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    35'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genk fordi Angelo Preciado får behandling for en skade på banen.
    35'
    Angelo Preciado er på beina igjen og fortsetter kampen.
    37'
    Smail Prevljak
    Målsjanse! Smail Prevljak (KAS Eupen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    KRC Genk fosser fremover, men Paul Onuachu går rett i offsidefella.
    43'
    I Genk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Angelo Preciado
    Dommer Alexandre Boucaut viser Angelo Preciado (KRC Genk) det gule kortet.
    45'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og KRC Genk får straffe av Alexandre Boucaut på Luminus Arena.
    45'+2
    Genk 2 - 0 Eupen
    Paul Onuachu scorer på straffe og KRC Genk øker ledelsen til 2-0.
    45'+3
    Spillerbytte - Eupen
    Inn: Jens Cools
    Ut: Teddy Alloh
    Bytte for KAS Eupen. Jens Cools kommer inn for Teddy Alloh på Luminus Arena.
    46'
    Mål for Genk!
    Genk 3 - 0 Eupen
    Mål: Junya Ito
    Målgivende: Luca Oyen
    I Genk øker KRC Genk ledelsen til 3-0 takket være et mål av Junya Ito. Luca Oyen sto for den målgivende pasningen.
    46'
    Frispark KRC Genk.
    48'
    Junya Ito (KRC Genk) slår en corner fra høyre side på Luminus Arena.
    48'
    Junya Ito (KRC Genk) løfter inn en corner fra høyre på Luminus Arena.
    49'
    Patrik Hrosovsky
    Patrik Hrosovsky (KRC Genk) avanserer forover på Luminus Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    49'
    49'
    Frispark til KRC Genk på halvdelen til KAS Eupen.
    51'
    Gult kort til Eupen
    James Jeggo
    Dommer Alexandre Boucaut gir James Jeggo (KAS Eupen) et gult kort.
    51'
    En av KAS Eupens spillere blir avblåst for offside.
    54'
    KRC Genk angriper, men avslutningen til Paul Onuachu går utenfor.
    55'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til KAS Eupen på egen banehalvdel.
    57'
    I Genk slår Stef Peeters en corner fra venstre.
    58'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til KAS Eupen.
    61'
    Jens Cools
    KAS Eupen angriper. Jens Cools får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Isaac Nuhu
    Målsjanse til KAS Eupen! Isaac Nuhu treffer mål, men keeper redder.
    63'
    63'
    Frispark for KAS Eupen på egen banehalvdel.
    64'
    67'
    Genk 4 - 0 Eupen
    Mål: Bryan Heynen
    Målgivende: Junya Ito
    Bryan Heynen øker KRC Genks ledelse til 4-0! Det er en fin assist fra Junya Ito.
    68'
    Inn: Jerome Deom
    Ut: James Jeggo
    KAS Eupen gjør sitt andre bytte. James Jeggo erstattes av Jerome Deom.
    69'
    70'
    71'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Joseph Paintsil
    Ut: Luca Oyen
    Luca Oyen (KRC Genk) erstattes av Joseph Paintsil.
    71'
    KAS Eupen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra KRC Genk.
    74'
    Bryan Heynen
    KRC Genk fosser forover og Bryan Heynen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    75'
    75'
    Junya Ito
    Sjanse! KRC Genk avanserer forover, men Junya Ito avslutter utenfor.
    75'
    Frispark i en god posisjon for KRC Genk!
    78'
    Genk 5 - 0 Eupen
    Målgivende: Patrik Hrosovsky
    KRC Genk går opp i en 5-0 ledelse etter et mål av Paul Onuachu. Patrik Hrosovsky var nest sist på ballen.
    80'
    Inn: Konan N’Dri
    Ut: Isaac Nuhu
    Michael Valkanis gjør dagens tredje bytte i Genk, når han tar ut Isaac Nuhu og setter inn Konan N’Dri.
    80'
    Inn: Kelvin John
    Ut: Junya Ito
    Bernd Storck (KRC Genk) gjør sitt andre bytte for dagen. Kelvin John erstatter Junya Ito.
    80'
    Inn: Andras Nemeth
    Ut: Paul Onuachu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KRC Genk. Inn kommer Andras Nemeth, mens Paul Onuachu tar plass på benken.