KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Erik Lambrechts signaliserer et frispark til KRC Genk på egen banehalvdel.
    Målsjanse til KRC Genk! Junya Ito treffer mål, men keeper redder.
    8'
    Gent, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Mike Tresor Ndayishimiye (KRC Genk) løfter inn en corner fra høyre på Luminus Arena.
    11'
    Frispark til KAA Gent på halvdelen til KRC Genk.
    12'
    KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark KAA Gent.
    13'
    Erik Lambrechts tildeler KAA Gent en corner. Sven Kums sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    14'
    Paul Onuachu
    Paul Onuachu (KRC Genk) kommer til en målsjanse på Luminus Arena, men klarer ikke å score.
    18'
    I Genk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    21'
    Dommer Erik Lambrechts ser at linjemannen løfter flagget, og KRC Genks Paul Onuachu blåses av for offside.
    22'
    23'
    Nurio Fortuna
    KAA Gent fosser forover og Nurio Fortuna fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Roman Bezus
    Roman Bezus (KAA Gent) kommer seg fri på Luminus Arena, men avslutningen går utenfor.
    27'
    I Genk har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Daniel Munoz
    Daniel Munoz (KRC Genk) prøver å heade ballen i mål på Luminus Arena, men mislykkes.
    31'
    31'
    33'
    Sven Kums
    KAA Gent avanserer forover i Genk. Sven Kums avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Theo Bongonda
    Sjanse til KRC Genk! Theo Bongonda er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    33'
    Mike Tresor Ndayishimiye (KRC Genk) slår en corner fra venstre side på Luminus Arena.
    34'
    Frispark til KRC Genk på halvdelen til KAA Gent.
    36'
    Frispark KRC Genk.
    38'
    KRC Genk angriper. Theo Bongonda får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    42'
    VAR sjekker om det er straffe til Genk
    42'
    Ingen straffe til Genk
    42'
    KRC Genk avanserer forover på Luminus Arena og Paul Onuachu kommer til avslutning. Headingen blir klarert av KAA Gent.
    43'
    I Genk slår Mike Tresor Ndayishimiye en corner fra venstre.
    43'
    Mål for Gent!
    Genk 0 - 1 Gent
    Mål: Matisse Samoise
    Målgivende: Nurio Fortuna
    Mål! KAA Gent tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Matisse Samoise på Luminus Arena. Nurio Fortuna var nest sist på ballen.
    43'
    48'
    Offside! Theo Bongonda (KRC Genk) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    50'
    52'
    53'
    Gult kort til Genk
    Patrik Hrosovsky
    Patrik Hrosovsky (KRC Genk) pådrar seg et gult kort.
    53'
    Roman Bezus
    KAA Gent angriper i Genk. Roman Bezus avslutter på mål, men greier ikke å score.
    55'
    55'
    Spillet på Luminus Arena er stoppet midlertidig fordi Julien De Sart ligger nede.
    55'
    Julien De Sart ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Genk.
    56'
    57'
    VAR sjekker om det er straffe til Gent
    58'
    Dommeren dømmer straffe til Gent
    58'
    Straffe! Dommer Erik Lambrechts plasserer ballen på krittmerket for KAA Gent...
    58'
    Gent scorer på straffe!
    Genk 0 - 2 Gent
    Mål: Roman Bezus
    Roman Bezus banker inn et straffespark på Luminus Arena! KAA Gent øker dermed ledelsen til 0-2.
    60'
    Daniel Munoz (KRC Genk) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    KRC Genk angriper, men Paul Onuachu vinkes av for offside.
    62'
    KRC Genk angriper, men avslutningen til Paul Onuachu går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Kristian Thorstvedt
    Ut: Junya Ito
    Junya Ito (KRC Genk) erstattes av Kristian Thorstvedt.
    67'
    KRC Genk fosser fremover, men Paul Onuachu går rett i offsidefella.
    67'
    Roman Bezus
    KAA Gent angriper i Genk. Roman Bezus fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    70'
    Gult kort til Gent
    Michael Ngadeu
    Dommer Erik Lambrechts viser Michael Ngadeu (KAA Gent) det gule kortet.
    70'
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    71'
    Erik Lambrechts signaliserer et frispark til KAA Gent på egen banehalvdel.
    73'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genk fordi Julien De Sart får behandling for en skade på banen.
    73'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Elisha Owusu
    Ut: Sven Kums
    KAA Gent bytter ut Sven Kums med Elisha Owusu.
    74'
    Julien De Sart kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Luminus Arena.
    74'
    Laurent Depoitre
    Laurent Depoitre (KAA Gent) kommer seg fri på Luminus Arena, men avslutningen går utenfor.
    76'
    Inn: Angelo Preciado
    Ut: Bryan Heynen
    John van den Brom gjør dagens andre bytte i Genk, når han tar ut Bryan Heynen og setter inn Angelo Preciado.
    77'
    Inn: Ike Ugbo
    Ut: Mike Tresor Ndayishimiye
    John van den Brom (KRC Genk) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ike Ugbo erstatter Mike Tresor Ndayishimiye.
    77'
    Inn: Vadis Odjidja-Ofoe
    Ut: Julien De Sart
    Julien De Sart (KAA Gent) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Vadis Odjidja-Ofoe.
    77'
    Inn: Alessio Castro-Montes
    Ut: Matisse Samoise
    Bytte for KAA Gent. Alessio Castro-Montes kommer inn for Matisse Samoise på Luminus Arena.
    77'
    Offside! Theo Bongonda blir vinket av og KRC Genk må dermed bygge opp et nytt angrep.
    78'
    79'
    Genk 0 - 3 Gent
    Mål: Tarik Tissoudali
    Målgivende: Laurent Depoitre
    Mål! Tarik Tissoudali øker ledelsen til 0-3. Flott spill fra Laurent Depoitre før målet.