KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    En av Dinamo Zagrebs spillere går i offside.
    3'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til Dinamo Zagreb på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for Dinamo Zagreb på egen banehalvdel.
    7'
    Offside! Mislav Orsic (Dinamo Zagreb) er alene igjennom, men dommer Mattias Gestranius ser at linjemannen er oppe med flagget.
    9'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til KRC Genk.
    9'
    Mål for Dinamo Zagreb!
    Genk 0 - 1 Dinamo Zagreb
    Mål: Luka Ivanusec
    Målgivende: Mislav Orsic
    Mål! Luka Ivanusec gir Dinamo Zagreb en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Mislav Orsic.
    10'
    Junya Ito (KRC Genk) slår en corner fra venstre side på Luminus Arena.
    13'
    Frispark Dinamo Zagreb.
    14'
    Gult kort til Genk
    Bryan Heynen
    Dommer Mattias Gestranius viser Bryan Heynen (KRC Genk) det gule kortet.
    14'
    Kristian Thorstvedt
    Målsjanse! Kristian Thorstvedt (KRC Genk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    15'
    Mattias Gestranius signaliserer et frispark til KRC Genk på egen banehalvdel.
    16'
    Bruno Petkovic
    Sjanse! Dinamo Zagreb avanserer forover, men Bruno Petkovic avslutter utenfor.
    18'
    Mattias Gestranius tildeler KRC Genk en corner. Bastien Toma sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    Kristian Thorstvedt (KRC Genk) kommer til en målsjanse på Luminus Arena, men klarer ikke å score.
    20'
    KRC Genks Junya Ito blåses av for offside på Luminus Arena.
    22'
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark til KRC Genk på halvdelen til Dinamo Zagreb.
    25'
    En av KRC Genks spillere blir avblåst for offside.
    25'
    Bastien Toma (KRC Genk) løfter inn en corner fra venstre på Luminus Arena.
    28'
    I Genk har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    I Genk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Kristian Thorstvedt (KRC Genk) mottar sitt første gule kort for dagen på Luminus Arena.
    30'
    Dinamo Zagreb tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Mislav Orsic
    Mislav Orsic skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Dinamo Zagreb.
    36'
    Joseph Paintsil
    Målsjanse til KRC Genk! Joseph Paintsil treffer mål, men keeper redder.
    39'
    Dinamo Zagreb, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    I Genk slår Bastien Toma en corner fra venstre.
    40'
    Frispark i en god posisjon for KRC Genk!
    40'
    Bryan Heynen (KRC Genk) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    41'
    44'
    KRC Genk avanserer forover i Genk. Joseph Paintsil avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+1
    VAR sjekker om det er straffe til Dinamo Zagreb
    45'+1
    Dommeren dømmer straffe til Dinamo Zagreb
    45'+2
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Dinamo Zagreb...
    45'+2
    Dinamo Zagreb scorer på straffe!
    Genk 0 - 2 Dinamo Zagreb
    Mål: Bruno Petkovic
    Bruno Petkovic øker Dinamo Zagrebs ledelse til 0-2 etter et velplassert straffespark.
    45'+3
    47'
    49'
    53'
    Spillet på Luminus Arena er stoppet midlertidig fordi Luka Ivanusec ligger nede.
    54'
    Luka Ivanusec er tilbake i kampen igjen.
    55'
    57'
    Kévin Théophile-Catherine (Dinamo Zagreb) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Luminus Arena.
    57'
    Dommer Mattias Gestranius venter med å sette i gang spillet fordi Paul Onuachu ligger nede.
    57'
    Kévin Théophile-Catherine ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Genk.
    58'
    Paul Onuachu er på beina igjen og fortsetter kampen.
    58'
    60'
    Paul Onuachu
    Paul Onuachu (KRC Genk) header mot mål, men ballen går utenfor.
    62'
    Spillerbytte - Dinamo Zagreb
    Inn: Amer Gojak
    Ut: Arijan Ademi
    Dinamo Zagreb bytter ut Arijan Ademi med Amer Gojak.
    64'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Theo Bongonda
    Ut: Joseph Paintsil
    Joseph Paintsil (KRC Genk) erstattes av Theo Bongonda.
    64'
    Inn: Mike Tresor Ndayishimiye
    Ut: Kristian Thorstvedt
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KRC Genk. Inn kommer Mike Tresor Ndayishimiye, mens Kristian Thorstvedt tar plass på benken.
    65'
    Straffe! Dommer Mattias Gestranius plasserer ballen på krittmerket for Dinamo Zagreb...
    65'
    Rødt kort til Genk
    Daniel Munoz
    Daniel Munoz (KRC Genk) må forlate banen etter at dommer Mattias Gestranius trekker fram det røde kortet!
    65'
    66'
    66'
    Genk 0 - 3 Dinamo Zagreb
    Mål! Dinamo Zagreb øker ledelsen til 0-3 etter et straffespark av Bruno Petkovic.
    67'
    Inn: Luka Menalo
    Ut: Duje Cop
    Dinamo Zagreb gjør sitt andre bytte. Duje Cop erstattes av Luka Menalo.
    70'
    Inn: Marin Leovac
    Ut: Bartol Franjic
    Dinamo Zagreb bytter ut Bartol Franjic med Marin Leovac. Dette er det tredje byttet som Damir Krznar gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Angelo Preciado
    Ut: Bastien Toma
    Bytte for KRC Genk. Angelo Preciado kommer inn for Bastien Toma på Luminus Arena.
    70'
    Inn: Carel Eiting
    Ut: Junya Ito
    John van den Brom (KRC Genk) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Carel Eiting erstatter Junya Ito.
    71'
    Amer Gojak
    Dinamo Zagreb angriper. Amer Gojak får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.