Dagens dommer, Tugay Kaan Numanoglu, blåser i gang kampen.
    Frispark til Giresunspor på halvdelen til Gaziantep FK.
    1'
    Giresunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Tugay Kaan Numanoglu signaliserer et frispark til Gaziantep FK på egen banehalvdel.
    9'
    Souleymane Doukara
    Målsjanse til Giresunspor! Souleymane Doukara treffer mål, men keeper redder.
    10'
    Gaziantep FK, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Zeki Yavru (Giresunspor) løfter inn en corner fra høyre på Gaziantep Stadium.
    11'
    Offside! Mamadou Diarra blir vinket av og Giresunspor må dermed bygge opp et nytt angrep.
    11'
    Frispark Gaziantep FK.
    11'
    Tugay Kaan Numanoglu tildeler Gaziantep FK en corner. Alexandru Maxim sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Papy Djilobodji
    Papy Djilobodji (Gaziantep FK) prøver å heade ballen i mål på Gaziantep Stadium, men mislykkes.
    15'
    Giresunspor, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Tugay Kaan Numanoglu signaliserer et frispark til Gaziantep FK.
    19'
    Gult kort til Giresunspor
    Mamadou Diarra
    Mamadou Diarra (Giresunspor) pådrar seg et gult kort.
    20'
    Frispark for Giresunspor på egen banehalvdel.
    23'
    Joao Figueiredo
    Joao Figueiredo (Gaziantep FK) kommer seg fri på Gaziantep Stadium, men avslutningen går utenfor.
    24'
    En av Giresunspors spillere blir avblåst for offside på Gaziantep Stadium.
    26'
    Målet til Giresunspor sjekkes av VAR
    28'
    Målet til Giresunspor blir annullert
    28'
    Giresunspor fosser fremover, men Aziz Behich går rett i offsidefella.
    28'
    28'
    Gaziantep FK angriper i Gaziantep, men blir avblåst for offside.
    33'
    I Gaziantep har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Gaziantep FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Spillerbytte - Gaziantep FK
    Inn: Nouha Dicko
    Ut: Angelo Sagal
    Erol Bulut gjør dagens første bytte i Gaziantep, når han tar ut Angelo Sagal og setter inn Nouha Dicko.
    39'
    42'
    I Gaziantep slår Zeki Yavru en corner fra venstre.
    45'
    Serginho
    Giresunspor avanserer forover i Gaziantep. Serginho avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    Offside! Souleymane Doukara (Giresunspor) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    45'+1
    Inn: Ahmed El Messaoudi
    Ut: Papy Djilobodji
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gaziantep FK. Inn kommer Ahmed El Messaoudi, mens Papy Djilobodji tar plass på benken.
    46'
    46'
    Hamidou Traore
    Hamidou Traore (Giresunspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Zeki Yavru (Giresunspor) slår en corner fra høyre side på Gaziantep Stadium.
    48'
    En av Giresunspors spillere blir avblåst for offside.
    49'
    Frispark Giresunspor.
    50'
    Gult kort til Gaziantep FK
    Joao Figueiredo (Gaziantep FK) mottar sitt første gule kort for dagen på Gaziantep Stadium.
    50'
    Nouha Dicko
    Dommeren gir Nouha Dicko (Gaziantep FK) et gult kort.
    51'
    Frispark i en god posisjon for Giresunspor!
    51'
    Tugay Kaan Numanoglu tildeler Giresunspor en corner. Fousseni Diabate sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    Alexis Perez
    Alexis Perez (Giresunspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    53'
    Fousseni Diabate
    Målsjanse på Gaziantep Stadium! Fousseni Diabate fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    57'
    Serginho
    Serginho skyter i stolpen! Nære på for Giresunspor.
    57'
    Gunay Guvenc ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    59'
    Gunay Guvenc ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Gaziantep.
    59'
    Spillerbytte - Giresunspor
    Inn: Shapi Suleymanov
    Ut: Younousse Sankhare
    Bytte for Giresunspor. Shapi Suleymanov kommer inn for Younousse Sankhare på Gaziantep Stadium.
    60'
    62'
    Giresunspor angriper. Souleymane Doukara får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    62'
    62'
    Fousseni Diabate (Giresunspor) avanserer forover på Gaziantep Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    62'
    62'
    Gunay Guvenc vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    63'
    Gunay Guvenc er på beina igjen og fortsetter kampen på Gaziantep Stadium.
    64'
    Alexandru Maxim (Gaziantep FK) slår en corner fra høyre side på Gaziantep Stadium.
    66'
    Giresunspor angriper og Souleymane Doukara får avsluttet. Headingen treffer ikke Gaziantep FK-målet.
    69'
    Sjanse i Gaziantep! Souleymane Doukara (Giresunspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    I Gaziantep slår Alexandru Maxim en corner fra høyre.
    73'
    Steven Caulker
    Steven Caulker (Gaziantep FK) header mot mål, men ballen går utenfor.
    73'
    Inn: Kenan Ozer
    Ut: Joao Figueiredo
    Gaziantep FK bytter ut Joao Figueiredo med Kenan Ozer. Dette er det tredje byttet som Erol Bulut gjør i dagens kamp.
    75'
    Hamza Mendyl
    Dommer Tugay Kaan Numanoglu viser Hamza Mendyl (Gaziantep FK) det gule kortet.
    75'
    Shapi Suleymanov
    Shapi Suleymanov (Giresunspor) får et gult kort av dommer Tugay Kaan Numanoglu.
    75'
    Mål for Giresunspor!
    Gaziantep FK 0 - 1 Giresunspor
    Mål: Serginho
    Målgivende: Aziz Behich
    Mål! Serginho gir Giresunspor ledelsen 0-1 i Gaziantep. Aziz Behich var nest sist på ballen.
    78'
    Inn: Joey Pelupessy
    Ut: Souleymane Doukara
    Hakan Keles (Giresunspor) gjør sitt andre bytte for dagen. Joey Pelupessy erstatter Souleymane Doukara.
    79'
    Inn: Furkan Soyalp
    Ut: Alexandru Maxim
    Gaziantep FK gjør sitt fjerde bytte. Alexandru Maxim erstattes av Furkan Soyalp.
    81'
    Flavio (Giresunspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Gaziantep Stadium.
    82'
    Inn: Emre Tasdemir
    Ut: Serginho
    Serginho (Giresunspor) erstattes av Emre Tasdemir.
    83'
    Giresunspor slipper å klare seg uten Flavio som kommer tilbake på banen i Gaziantep.
    83'
    Joey Pelupessy
    Joey Pelupessy (Giresunspor) kommer til en målsjanse på Gaziantep Stadium, men klarer ikke å score.
    84'
    Kenan Ozer
    Gaziantep FK avanserer forover og Kenan Ozer kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    87'
    87'
    Giresunspors Emre Tasdemir blåses av for offside på Gaziantep Stadium.
    90'+1
    Giresunspor scorer selvmål!
    Gaziantep FK 1 - 1 Giresunspor
    Mål: Alexis Perez
    Selvmål! En sønderknust Alexis Perez kan bli kampens syndebukk på Gaziantep Stadium etter å ha rotet ballen i eget mål. 1-1.
    90'+2
    Okan Kocuk ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+4
    Det blir farlig! Frispark for Giresunspor er nær straffområde.
    90'+7
    Tugay Kaan Numanoglu signaliserer et frispark til Giresunspor på egen banehalvdel.
    90'+8
    Muhammet Demir
    Gaziantep FK angriper i Gaziantep. Muhammet Demir avslutter på mål, men greier ikke å score.