Sjanse til Galatasaray SK! Mbaye Diagne er nær ved å score, men keeper redder.
    Mål for Galatasaray!
    Galatasaray 1 - 0 Olympique Marseille
    Mål: Alexandru Cicaldau
    Målgivende: Sofiane Feghouli
    Alexandru Cicaldau setter ballen i nettet og Galatasaray SK leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Sofiane Feghouli.
    12'
    En av Olympique Marseilles spillere går i offside.
    15'
    En av Galatasaray SKs spillere blir avblåst for offside.
    15'
    Pol Lirola (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Nef Stadium.
    20'
    Luan Peres
    På Nef Stadium fyrer Luan Peres (Olympique Marseille) av et skudd - i stolpen!
    20'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    23'
    Bamba Dieng
    Bamba Dieng (Olympique Marseille) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    24'
    Galatasaray, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Sofiane Feghouli
    Galatasaray SK angriper. Sofiane Feghouli får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    26'
    I Istanbul slår Patrick Van Aanholt en corner fra høyre.
    28'
    Tobias Stieler tildeler Galatasaray SK en corner. Alexandru Cicaldau sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Olympique Marseille scorer selvmål!
    Galatasaray 2 - 0 Olympique Marseille
    Mål: Duje Caleta-Car
    Et uheldig selvmål av Duje Caleta-Car gjør at det står 2-0 på Nef Stadium.
    30'
    Bamba Dieng
    Olympique Marseille angriper i Istanbul. Bamba Dieng avslutter på mål, men greier ikke å score.
    32'
    32'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark Olympique Marseille.
    35'
    Gult kort til Galatasaray
    Alexandru Cicaldau
    Dommeren gir Alexandru Cicaldau (Galatasaray SK) et gult kort.
    36'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Pape Alassane Gueye
    Pape Alassane Gueye (Olympique Marseille) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    37'
    Matteo Guendouzi (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Nef Stadium.
    39'
    40'
    Bamba Dieng
    Bamba Dieng skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Olympique Marseille.
    42'
    Bamba Dieng
    Bamba Dieng (Olympique Marseille) avanserer forover på Nef Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    42'
    Mbaye Diagne (Galatasaray SK) kommer seg fri på Nef Stadium, men avslutningen går utenfor.
    44'
    Bamba Dieng
    Bamba Dieng (Olympique Marseille) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+1
    Pol Lirola (Olympique Marseille) slår en corner fra høyre side på Nef Stadium.
    45'+4
    Galatasaray SK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    47'
    Bamba Dieng
    Sjanse! Olympique Marseille avanserer forover, men Bamba Dieng avslutter utenfor.
    47'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Alexandru Cicaldau får behandling for en skade på banen.
    50'
    Spillerbytte - Galatasaray
    Inn: Olimpiu Morutan
    Ut: Alexandru Cicaldau
    Det virker som Alexandru Cicaldau ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Olimpiu Morutan.
    51'
    Galatasaray SK slipper å klare seg uten Alexandru Cicaldau som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    51'
    Galatasaray SK angriper, men blir avblåst for offside.
    51'
    Luan Peres
    Luan Peres (Olympique Marseille) pådrar seg et gult kort.
    53'
    53'
    Bamba Dieng (Olympique Marseille) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Nef Stadium.
    55'
    Bamba Dieng er tilbake i kampen igjen.
    56'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Konrad de la Fuente
    Ut: Pape Alassane Gueye
    Konrad de la Fuente (Olympique Marseille) erstatter Pape Alassane Gueye som muligens er skadet.
    56'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    56'
    57'
    59'
    60'
    Frispark Galatasaray SK.
    61'
    Matteo Guendouzi
    Dommer Tobias Stieler viser Matteo Guendouzi (Olympique Marseille) det gule kortet.
    61'
    62'
    Galatasaray 3 - 0 Olympique Marseille
    Mål: Sofiane Feghouli
    Målgivende: Muhammed Kerem Akturkoglu
    I Istanbul øker Galatasaray SK ledelsen til 3-0 takket være et mål av Sofiane Feghouli. Muhammed Kerem Akturkoglu sto for den målgivende pasningen.
    64'
    Olympique Marseille har fått straffespark i Istanbul!
    67'
    Bamba Dieng (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Nef Stadium.
    67'
    VAR sjekker om det er straffe til Olympique Marseille
    68'
    Dommeren dømmer straffe til Olympique Marseille
    68'
    Arkadiusz Milik (Olympique Marseille) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    69'
    Mål for Olympique Marseille!
    Galatasaray 3 - 1 Olympique Marseille
    Mål: Arkadiusz Milik
    Mål! Arkadiusz Milik reduserer til 3-1 på Nef Stadium i Istanbul.
    69'
    Muhammed Kerem Akturkoglu
    Galatasaray SK fosser forover og Muhammed Kerem Akturkoglu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    72'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til Galatasaray SK på egen banehalvdel.
    72'
    74'
    Olympique Marseille angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    74'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    75'
    Frispark til Galatasaray SK på halvdelen til Olympique Marseille.
    77'
    79'
    80'
    Dommer Tobias Stieler venter med å sette i gang spillet fordi Muhammed Kerem Akturkoglu ligger nede.
    80'
    82'
    Muhammed Kerem Akturkoglu ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    82'
    Inn: Christian Luyindama
    Ut: Sofiane Feghouli
    Galatasaray SK bytter ut Sofiane Feghouli med Christian Luyindama.
    82'
    Inn: Ryan Babel
    Ut: Muhammed Kerem Akturkoglu
    Fatih Terim (Galatasaray SK) tar ut Muhammed Kerem Akturkoglu som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Ryan Babel.
    82'
    Galatasaray 4 - 1 Olympique Marseille
    Mål: Ryan Babel
    Målgivende: Marcao
    Mål! Galatasaray SK øker ledelsen til 4-1 etter en scoring av Ryan Babel på Nef Stadium. Flott spill fra Marcao før målet.
    83'
    Galatasaray 4 - 2 Olympique Marseille
    Målgivende: Konrad de la Fuente
    Arkadiusz Milik holder Olympique Marseille inne i matchen ved a heade inn 4-2. Konrad de la Fuente var nest sist på ballen.
    85'
    Målsjanse på Nef Stadium! Matteo Guendouzi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    86'
    86'
    Pol Lirola
    Olympique Marseille angriper, men avslutningen til Pol Lirola går utenfor.
    88'
    89'
    Arkadiusz Milik
    Arkadiusz Milik (Olympique Marseille) får et gult kort av dommer Tobias Stieler.
    89'
    Galatasaray SK fosser fremover, men Tobias Stieler blåser for offside på Nef Stadium.
    90'
    Målet til Galatasaray sjekkes av VAR
    90'+1
    Målet til Galatasaray blir annullert
    90'+1
    Galatasaray SK angriper, men Tobias Stieler blåser for offside.
    90'+1
    En av Olympique Marseilles spillere blir avblåst for offside på Nef Stadium.
    90'+2
    Inn: Mostafa Mohamed
    Ut: Mbaye Diagne
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Galatasaray SK. Inn kommer Mostafa Mohamed, mens Mbaye Diagne tar plass på benken.