Dommer Sandro Scharer viser DeAndre Yedlin (Galatasaray SK) det gule kortet.
    Frispark for Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Konstantin Maradishvili får behandling for en skade på banen.
    9'
    Konstantin Maradishvili kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Nef Stadium.
    10'
    Sofiane Feghouli
    Sjanse! Galatasaray SK avanserer forover, men Sofiane Feghouli avslutter utenfor.
    13'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Galatasaray SK på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark Galatasaray SK.
    14'
    Gult kort til Lokomotiv Moscow
    Maksim Nenahov
    Maksim Nenahov (Lokomotiv Moscow) mottar sitt første gule kort for dagen på Nef Stadium.
    14'
    Vitali Lisakovich (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra venstre på Nef Stadium.
    17'
    Galatasaray SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Muhammed Kerem Akturkoglu
    Galatasaray SK angriper, men avslutningen til Muhammed Kerem Akturkoglu går utenfor.
    18'
    Frispark for Galatasaray SK på egen banehalvdel.
    20'
    I Istanbul slår Vitali Lisakovich en corner fra høyre.
    26'
    Vitali Lisakovich (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra høyre side på Nef Stadium.
    27'
    Alexis Beka Beka
    Målsjanse! Alexis Beka Beka (Lokomotiv Moscow) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Vitali Lisakovich
    Vitali Lisakovich (Lokomotiv Moscow) header mot mål, men ballen går utenfor.
    31'
    Spillet på Nef Stadium er stoppet midlertidig fordi Gyrano Kerk ligger nede.
    33'
    Lokomotiv Moscow slipper å klare seg uten Gyrano Kerk som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    34'
    En av Galatasaray SKs spillere blir avblåst for offside.
    35'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Galatasaray SK.
    36'
    Tin Jedvaj
    Dommeren gir Tin Jedvaj (Lokomotiv Moscow) et gult kort.
    36'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Tin Jedvaj (Lokomotiv Moscow) vrir seg av smerte i gresset.
    38'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Tin Jedvaj er på beina igjen og fortsetter kampen.
    38'
    Guilherme (Lokomotiv Moscow) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Nef Stadium.
    39'
    Guilherme ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    40'
    Mål for Galatasaray!
    Galatasaray 1 - 0 Lokomotiv Moscow
    Mål: Sofiane Feghouli
    Målgivende: Patrick Van Aanholt
    Mål! Galatasaray SK tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Sofiane Feghouli på Nef Stadium. Patrick Van Aanholt sto for den målgivende pasningen.
    43'
    45'
    45'+2
    Gyrano Kerk
    Målsjanse på Nef Stadium! Gyrano Kerk fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+3
    Galatasaray, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Spillerbytte - Lokomotiv Moscow
    Inn: Fedor Smolov
    Ut: Vitali Lisakovich
    Lokomotiv Moscow bytter ut Vitali Lisakovich med Fedor Smolov. Dette er det første byttet som Markus Gisdol gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Dmitrii Zhivoglyadov
    Ut: Maksim Nenahov
    Markus Gisdol (Lokomotiv Moscow) gjør sitt andre bytte for dagen. Dmitrii Zhivoglyadov erstatter Maksim Nenahov.
    46'
    46'
    48'
    Lokomotiv Moscow fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    53'
    Galatasaray SK angriper i Istanbul. Sofiane Feghouli fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Frispark til Galatasaray SK på halvdelen til Lokomotiv Moscow.
    55'
    Sandro Scharer tildeler Galatasaray SK en corner. Alexandru Cicaldau sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    57'
    Frispark til Lokomotiv Moscow på halvdelen til Galatasaray SK.
    60'
    Maciej Rybus (Lokomotiv Moscow) løfter inn en corner fra høyre på Nef Stadium.
    62'
    Maciej Rybus (Lokomotiv Moscow) slår en corner fra høyre side på Nef Stadium.
    62'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Lokomotiv Moscow på egen banehalvdel.
    63'
    Offside! DeAndre Yedlin (Galatasaray SK) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    65'
    Inn: Francois Kamano
    Ut: Dmitry Rybchinskiy
    Bytte for Lokomotiv Moscow. Francois Kamano kommer inn for Dmitry Rybchinskiy på Nef Stadium.
    65'
    I Istanbul slår Patrick Van Aanholt en corner fra venstre.
    67'
    67'
    Frisparket tildelt Lokomotiv Moscow er farlig nær Galatasaray SKs målområde.
    68'
    Sofiane Feghouli vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    69'
    Fedor Smolov
    Fedor Smolov (Lokomotiv Moscow) kommer seg fri på Nef Stadium, men avslutningen går utenfor.
    70'
    Sofiane Feghouli er på beina igjen og fortsetter kampen på Nef Stadium.
    70'
    Spillerbytte - Galatasaray
    Inn: Baris Yilmaz
    Ut: Sofiane Feghouli
    Galatasaray SK gjør sitt første bytte. Sofiane Feghouli erstattes av Baris Yilmaz.
    71'
    Mål for Lokomotiv Moscow!
    Galatasaray 1 - 1 Lokomotiv Moscow
    Mål: Francois Kamano
    Målgivende: Konstantin Maradishvili
    Mål! bortelag utligner ved Francois Kamano. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Konstantin Maradishvili før målet.
    72'
    74'
    Baris Yilmaz
    Baris Yilmaz (Galatasaray SK) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Sandro Scharer tildeler Lokomotiv Moscow en corner. Maciej Rybus sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    Inn: Mostafa Mohamed
    Ut: Olimpiu Morutan
    Fatih Terim gjør dagens andre bytte i Istanbul, når han tar ut Olimpiu Morutan og setter inn Mostafa Mohamed.
    76'
    Inn: Omer Bayram
    Ut: Patrick Van Aanholt
    Bytte for Galatasaray SK. Omer Bayram kommer inn for Patrick Van Aanholt på Nef Stadium.
    76'
    77'
    I Istanbul slår Omer Bayram en corner fra venstre.
    78'
    Omer Bayram (Galatasaray SK) slår en corner fra venstre side på Nef Stadium.
    79'
    Marcao
    Marcao (Galatasaray SK) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    79'
    Mostafa Mohamed
    Galatasaray SK angriper og Mostafa Mohamed får avsluttet. Headingen treffer ikke Lokomotiv Moscow-målet.
    80'
    80'
    Halil Dervisoglu
    Halil Dervisoglu (Galatasaray SK) kommer til en målsjanse på Nef Stadium, men klarer ikke å score.
    81'
    Gyrano Kerk
    Gyrano Kerk (Lokomotiv Moscow) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Inn: Murilo Cerqueira
    Ut: Alexis Beka Beka
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Lokomotiv Moscow. Inn kommer Murilo Cerqueira, mens Alexis Beka Beka tar plass på benken.
    85'
    Halil Dervisoglu (Galatasaray SK) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    86'
    Fedor Smolov (Lokomotiv Moscow) avanserer forover på Nef Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    87'
    87'
    88'
    Sjanse til Lokomotiv Moscow! Fedor Smolov er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    88'
    Inn: Mbaye Diagne
    Ut: Halil Dervisoglu
    Fatih Terim gjør dagens fjerde bytte i Istanbul, når han tar ut Halil Dervisoglu og setter inn Mbaye Diagne.
    89'
    Lokomotiv Moscow må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Galatasaray SK.
    90'
    Mbaye Diagne
    I Istanbul header Mbaye Diagne (Galatasaray SK) mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+1
    90'+2
    Dommer Sandro Scharer gir Mbaye Diagne (Galatasaray SK) et gult kort.
    90'+3
    Dmitri Barinov
    Dmitri Barinov (Lokomotiv Moscow) får et gult kort av dommer Sandro Scharer.
    90'+3
    Dmitrii Zhivoglyadov
    Dmitrii Zhivoglyadov (Lokomotiv Moscow) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.