Frispark for Werder Bremen på egen banehalvdel.
    2'
    Werder Bremen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Kristoffer Peterson
    Fortuna Dusseldorf avanserer forover i Düsseldorf. Kristoffer Peterson avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    Frispark til Fortuna Dusseldorf på halvdelen til Werder Bremen.
    12'
    Fortuna Dusseldorf fosser fremover, men Daniel Schlager blåser for offside på Merkur Spiel-Arena.
    13'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til Werder Bremen.
    13'
    Gult kort til Fortuna Dusseldorf
    Kristoffer Peterson (Fortuna Dusseldorf) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    13'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til Fortuna Dusseldorf på egen banehalvdel.
    15'
    Khaled Narey
    Khaled Narey (Fortuna Dusseldorf) header mot mål, men ballen går utenfor.
    16'
    Edgar Prib
    Sjanse i Düsseldorf! Edgar Prib (Fortuna Dusseldorf) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    Werder Bremen, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Jakub Piotrowski
    I Düsseldorf header Jakub Piotrowski (Fortuna Dusseldorf) mot mål, men ballen går utenfor.
    17'
    Niklas Schmidt (Werder Bremen) løfter inn en corner fra venstre på Merkur Spiel-Arena.
    19'
    20'
    Frispark Werder Bremen.
    22'
    23'
    Kristoffer Peterson (Fortuna Dusseldorf) kommer til en målsjanse på Merkur Spiel-Arena, men klarer ikke å score.
    25'
    I Düsseldorf slår Niklas Schmidt en corner fra høyre.
    29'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til Werder Bremen på egen banehalvdel.
    36'
    Mål for Werder Bremen!
    Fortuna Dusseldorf 0 - 1 Werder Bremen
    Mål: Josh Sargent
    Mål! Werder Bremen tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Josh Sargent på Merkur Spiel-Arena.
    39'
    Kristoffer Peterson (Fortuna Dusseldorf) slår en corner fra høyre side på Merkur Spiel-Arena.
    41'
    41'
    Gult kort til Werder Bremen
    Marco Friedl
    Dommeren gir Marco Friedl (Werder Bremen) et gult kort.
    42'
    En av Werder Bremens spillere blir avblåst for offside.
    43'
    Mål for Fortuna Dusseldorf!
    Fortuna Dusseldorf 1 - 1 Werder Bremen
    Mål: Rouwen Hennings
    Målgivende: Khaled Narey
    Mål! Fortuna Dusseldorf utligner på Merkur Spiel-Arena. Målscorer: Rouwen Hennings. Khaled Narey var nest sist på ballen.
    47'
    I Düsseldorf har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    50'
    Edgar Prib
    Målsjanse på Merkur Spiel-Arena! Edgar Prib fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    51'
    51'
    56'
    Adam Bodzek
    Adam Bodzek (Fortuna Dusseldorf) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    57'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til Werder Bremen like utenfor Fortuna Dusseldorf-området.
    60'
    Niklas Schmidt
    Sjanse til Werder Bremen! Niklas Schmidt er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    Fortuna Dusseldorf, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Daniel Schlager tildeler Werder Bremen en corner. Niklas Schmidt sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    Fortuna Dusseldorf 1 - 2 Werder Bremen
    Målgivende: Niklas Schmidt
    Mål! Josh Sargent header ballen i mål og gir Werder Bremen ledelsen 1-2 på Merkur Spiel-Arena. Flott spill fra Niklas Schmidt før målet.
    64'
    66'
    Rouwen Hennings
    Rouwen Hennings (Fortuna Dusseldorf) mottar sitt første gule kort for dagen på Merkur Spiel-Arena.
    68'
    Ömer Toprak
    Ömer Toprak (Werder Bremen) pådrar seg et gult kort.
    68'
    Spillerbytte - Werder Bremen
    Inn: Felix Agu
    Ut: Niclas Füllkrug
    Werder Bremen bytter ut Niclas Füllkrug med Felix Agu.
    68'
    Spillerbytte - Fortuna Dusseldorf
    Inn: Dawid Kownacki
    Ut: Kristoffer Peterson
    Christian Preusser (Fortuna Dusseldorf) gjør sitt første bytte for dagen. Dawid Kownacki erstatter Kristoffer Peterson.
    69'
    Inn: Shinta Karl Appelkamp
    Ut: Jakub Piotrowski
    Christian Preusser gjør dagens andre bytte i Düsseldorf, når han tar ut Jakub Piotrowski og setter inn Shinta Karl Appelkamp.
    69'
    Shinta Karl Appelkamp
    Målsjanse til Fortuna Dusseldorf! Shinta Karl Appelkamp treffer mål, men keeper redder.
    71'
    71'
    Fortuna Dusseldorf angriper i Düsseldorf. Khaled Narey fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Det blir farlig! Frispark for Werder Bremen er nær straffområde.
    75'
    Inn: Kevin Mohwald
    Ut: Niklas Schmidt
    Werder Bremen bytter ut Niklas Schmidt med Kevin Mohwald. Dette er det andre byttet som Markus Anfang gjør i dagens kamp.
    77'
    Felix Agu
    Sjanse! Werder Bremen avanserer forover, men Felix Agu avslutter utenfor.
    77'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til Fortuna Dusseldorf.
    78'
    Romano Schmid
    Romano Schmid (Werder Bremen) får et gult kort av dommer Daniel Schlager.
    78'
    I Düsseldorf slår Shinta Karl Appelkamp en corner fra venstre.
    79'
    Offside! Yuya Osako blir vinket av og Werder Bremen må dermed bygge opp et nytt angrep.
    80'
    Frispark Fortuna Dusseldorf.
    82'
    Edgar Prib (Fortuna Dusseldorf) slår en corner fra venstre side på Merkur Spiel-Arena.
    83'
    Daniel Schlager tildeler Werder Bremen en corner. Kevin Mohwald sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Inn: Dragos Nedelcu
    Ut: Edgar Prib
    Bytte for Fortuna Dusseldorf. Dragos Nedelcu kommer inn for Edgar Prib på Merkur Spiel-Arena.
    85'
    Inn: Lex-Tyger Lobinger
    Ut: Nicklas Shipnoski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fortuna Dusseldorf. Inn kommer Lex-Tyger Lobinger, mens Nicklas Shipnoski tar plass på benken.
    85'
    Inn: Leonardo Koutris
    Ut: Florian Hartherz
    Fortuna Dusseldorf bytter ut Florian Hartherz med Leonardo Koutris. Dette er det femte byttet som Christian Preusser gjør i dagens kamp.
    85'
    Skudd på mål, Werder Bremen
    86'
    86'
    I Düsseldorf har et frispark blitt tildelt bortelag.
    86'
    Dragos Nedelcu
    Dragos Nedelcu (Fortuna Dusseldorf) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    Dommer Daniel Schlager venter med å sette i gang spillet fordi Kevin Mohwald ligger nede.
    87'
    Romano Schmid (Werder Bremen) løfter inn en corner fra høyre på Merkur Spiel-Arena.
    90'
    Werder Bremen slipper å klare seg uten Kevin Mohwald som kommer tilbake på banen i Düsseldorf.
    90'+1
    Fortuna Dusseldorf 2 - 2 Werder Bremen
    Mål: Khaled Narey
    Khaled Narey utligner til 2-2 på Merkur Spiel-Arena.
    90'+5
    Werder Bremen scorer på straffe!
    Fortuna Dusseldorf 2 - 3 Werder Bremen
    Mål: Maximilian Eggestein
    Maximilian Eggestein scorer og Werder Bremen leder nå 2-3. Målet kom på et straffespark.