En av Syrias spillere blir avblåst for offside.
    1'
    Omar Al Soma
    Omar Al Soma (Syria) header ballen mot mål, men Forente Arabiske Emirater klarerer.
    3'
    Forente Arabiske Emirater, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Tahnoon Alzaabi (Forente Arabiske Emirater) slår en corner fra høyre side på Al Maktoum Stadium.
    5'
    Frispark i en god posisjon for Forente Arabiske Emirater!
    5'
    VAR sjekker om det er straffe til Forente Arabiske Emirater
    7'
    Ingen straffe til Forente Arabiske Emirater
    7'
    VAR sjekker om det er straffe til Syria
    11'
    Ingen straffe til Syria
    11'
    Syria angriper, men Ilgiz Tantashev blåser for offside.
    11'
    Forente Arabiske Emirater fosser fremover, men Ilgiz Tantashev blåser for offside på Al Maktoum Stadium.
    18'
    Abdalla Ramadan Bekheet Soliman Bekheet
    Abdalla Ramadan (Forente Arabiske Emirater) kommer til en målsjanse på Al Maktoum Stadium, men klarer ikke å score.
    20'
    I Dubai har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Frispark Syria.
    22'
    Forente Arabiske Emirater tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Ilgiz Tantashev signaliserer et frispark til Syria.
    26'
    Ali Saleh Ali Saleh Amro
    Målsjanse til Forente Arabiske Emirater! Ali Saleh treffer mål, men keeper redder.
    27'
    Syria, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Ilgiz Tantashev signaliserer et frispark til Syria på egen banehalvdel.
    28'
    Dommer Ilgiz Tantashev venter med å sette i gang spillet fordi Amro Jeniat ligger nede.
    32'
    Amro Jeniat er tilbake i kampen igjen.
    34'
    Omar Maher Kharbin
    Sjanse til Syria! Omar Khribin er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    38'
    Frispark for Syria på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark for Forente Arabiske Emirater på egen banehalvdel.
    40'
    Mål for Forente Arabiske Emirater!
    Forente Arabiske Emirater 1 - 0 Syria
    Mål: Caio Canedo Correa
    Målgivende: Khalil Ibrahim Ali Abdulla Al Hammadi
    Mål! Caio Canedo gir Forente Arabiske Emirater ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Khalil Ibrahim var nest sist på ballen.
    44'
    Ilgiz Tantashev tildeler Syria en corner. Mahmoud Al Mawas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+3
    Skudd på mål, Syria
    45'+3
    45'+3
    Syria angriper i Dubai. Omar Khribin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    47'
    47'
    Syria angriper i Dubai, men blir avblåst for offside.
    48'
    Frispark til Forente Arabiske Emirater på halvdelen til Syria.
    49'
    50'
    51'
    Mahmoud Al Mawas (Syria) løfter inn en corner fra høyre på Al Maktoum Stadium.
    52'
    Hjørnespark til Syria
    53'
    En av Forente Arabiske Emiraters spillere blir avblåst for offside på Al Maktoum Stadium.
    54'
    I Dubai har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    56'
    Amro Jenyat
    Sjanse i Dubai! Amro Jeniat (Syria) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    Ilgiz Tantashev tildeler Syria en corner. Amro Jeniat sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Skudd utenfor mål, Syria
    61'
    Spillerbytte - Syria
    Inn: Mohammed Rihanieh
    Ut: Mohammad Anz
    Mohammad Anz (Syria) erstattes av Mohammed Rihanieh.
    63'
    Inn: Ward Al Salama
    Ut: Oliver Kasskawo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Syria. Inn kommer Ward Al Salama, mens Oliver Kasskawo tar plass på benken.
    63'
    Frispark til Syria på halvdelen til Forente Arabiske Emirater.
    64'
    Spillerbytte - Forente Arabiske Emirater
    Inn: Yahya Alghassani
    Ut: Khalil Ibrahim Ali Abdulla Al Hammadi
    Bert van Marwijk (Forente Arabiske Emirater) gjør sitt første bytte for dagen. Yahya Alghassani erstatter Khalil Ibrahim.
    69'
    Yahya Alghassani
    Forente Arabiske Emirater angriper, men avslutningen til Yahya Alghassani går utenfor.
    69'
    Forente Arabiske Emirater 2 - 0 Syria
    Mål: Yahya Alghassani
    Målgivende: Caio Canedo Correa
    Mål! Forente Arabiske Emirater øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Yahya Alghassani på Al Maktoum Stadium. Caio Canedo sto for den målgivende pasningen.
    70'
    Målet til Forente Arabiske Emirater sjekkes av VAR
    71'
    Målet til Forente Arabiske Emirater blir stående
    72'
    74'
    74'
    Inn: Molham Babouli
    Ut: Omar Maher Kharbin
    Bytte for Syria. Molham Babouli kommer inn for Omar Khribin på Al Maktoum Stadium.
    76'
    Målsjanse! Abdalla Ramadan (Forente Arabiske Emirater) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    Syria tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    Inn: Majed Hassan Ahmed Abdulla Alahmadi
    Ut: Caio Canedo Correa
    Bert van Marwijk gjør dagens andre bytte i Dubai, når han tar ut Caio Canedo og setter inn Majed Hassan.
    80'
    Forente Arabiske Emirater angriper. Abdalla Ramadan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    84'
    84'
    Ilgiz Tantashev signaliserer et frispark til Forente Arabiske Emirater på egen banehalvdel.