4-1
5-1
Dzyuba80' (Str.)
6-1
    Offside! Sardar Azmoun blir vinket av og FK Zenit St Petersburg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    3'
    Ayrton Lucas
    FK Spartak Moskva avanserer forover i St. Petersburg. Ayrton Lucas avslutter, men treffer ikke mål.
    5'
    Sardar Azmoun
    Sjanse! FK Zenit St Petersburg avanserer forover, men Sardar Azmoun avslutter utenfor.
    6'
    I St. Petersburg slår Yaroslav Rakitskiy en corner fra venstre.
    7'
    Frispark for FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    7'
    Sergei Ivanov tildeler FK Spartak Moskva en corner. Jordan Larsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Victor Moses
    Victor Moses (FK Spartak Moskva) kommer seg fri på Saint Petersburg Stadium, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    10'
    Roman Zobnin
    Målsjanse på Saint Petersburg Stadium! Roman Zobnin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    11'
    FK Zenit St Petersburg, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Spillerbytte - FK Zenit St Petersburg
    Inn: Daniil Krugovoy
    Ut: Douglas Santos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Zenit St Petersburg. Inn kommer Daniil Krugovoy, mens Douglas Santos tar plass på benken.
    13'
    FK Zenit St Petersburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Daniil Krugovoy (FK Zenit St Petersburg) vinkes av for offside i St. Petersburg.
    18'
    Yaroslav Rakitskiy (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra høyre på Saint Petersburg Stadium.
    19'
    Yaroslav Rakitskiy (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra venstre side på Saint Petersburg Stadium.
    20'
    Mål for FK Zenit St Petersburg!
    FK Zenit St Petersburg 1 - 0 FK Spartak Moskva
    Mål: Sardar Azmoun
    Målgivende: Yaroslav Rakitskiy
    I St. Petersburg tar FK Zenit St Petersburg ledelsen 1-0 etter et mål av Sardar Azmoun. Flott spill fra Yaroslav Rakitskiy før målet.
    21'
    FK Spartak Moskva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    FK Spartak Moskva angriper, men avslutningen til Roman Zobnin går utenfor.
    26'
    Frispark for FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    26'
    FK Zenit St Petersburg 2 - 0 FK Spartak Moskva
    Mål: Claudinho
    Målgivende: Daniil Krugovoy
    I St. Petersburg øker FK Zenit St Petersburg ledelsen til 2-0 takket være et mål av Claudinho. Daniil Krugovoy var nest sist på ballen.
    28'
    Aleksandr Sobolev
    Aleksandr Sobolev (FK Spartak Moskva) header ballen mot mål, men FK Zenit St Petersburg klarerer.
    31'
    31'
    Ruslan Litvinov
    Målsjanse! Ruslan Litvinov (FK Spartak Moskva) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Yaroslav Rakitskiy (FK Zenit St Petersburg) løfter inn en corner fra venstre på Saint Petersburg Stadium.
    36'
    FK Zenit St Petersburg 3 - 0 FK Spartak Moskva
    Sardar Azmoun header ballen i mål og FK Zenit St Petersburg går opp til en komfortabel 3-0-ledelse i St. Petersburg. Yaroslav Rakitskiy sto for den målgivende pasningen.
    36'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg på egen banehalvdel.
    38'
    Claudinho (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Saint Petersburg Stadium.
    44'
    Spillerbytte - FK Spartak Moskva
    Inn: Mikhail Ignatov
    Ut: Jordan Larsson
    Rui Vitoria (FK Spartak Moskva) gjør sitt første bytte for dagen. Mikhail Ignatov erstatter Jordan Larsson.
    45'
    Inn: Jorrit Hendrix
    Ut: Roman Zobnin
    Roman Zobnin (FK Spartak Moskva) erstattes av Jorrit Hendrix.
    45'
    FK Zenit St Petersburg 4 - 0 FK Spartak Moskva
    Mål: Andrey Mostovoy
    Målgivende: Wilmar Barrios
    FK Zenit St Petersburg går opp i en 4-0 ledelse etter et mål av Andrey Mostovoy. Det er en fin assist fra Wilmar Barrios.
    45'+1
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i St. Petersburg fordi Daniil Krugovoy får behandling for en skade på banen.
    47'
    Daniil Krugovoy er på beina igjen og fortsetter kampen.
    48'
    49'
    Sergei Ivanov signaliserer et frispark til FK Zenit St Petersburg.
    51'
    Mål for FK Spartak Moskva!
    FK Zenit St Petersburg 4 - 1 FK Spartak Moskva
    Mål: Quincy Promes
    Målgivende: Aleksandr Sobolev
    Mål! Quincy Promes holder FK Spartak Moskvaet inne i kampen med en redusering til 4-1. Det er en fin assist fra Aleksandr Sobolev.
    53'
    Frispark FK Zenit St Petersburg.
    55'
    FK Zenit St Petersburg 5 - 1 FK Spartak Moskva
    Målgivende: Viacheslav Karavaev
    Mål! Andrey Mostovoy øker FK Zenit St Petersburgs ledelse til 5-1 på Saint Petersburg Stadium. Viacheslav Karavaev sto for den målgivende pasningen.
    56'
    57'
    Jorrit Hendrix
    Jorrit Hendrix (FK Spartak Moskva) kommer til en målsjanse på Saint Petersburg Stadium, men klarer ikke å score.
    58'
    Georgi Dzhikiya
    FK Spartak Moskva angriper i St. Petersburg. Georgi Dzhikiya avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    61'
    65'
    Gult kort til FK Spartak Moskva
    Maximiliano Caufriez
    Maximiliano Caufriez (FK Spartak Moskva) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    65'
    66'
    69'
    Inn: Alesandr Lomovitskiy
    Ut: Victor Moses
    Rui Vitoria gjør dagens tredje bytte i St. Petersburg, når han tar ut Victor Moses og setter inn Alesandr Lomovitskiy.
    72'
    Inn: Zelimkhan Bakaev
    Ut: Quincy Promes
    Bytte for FK Spartak Moskva. Zelimkhan Bakaev kommer inn for Quincy Promes på Saint Petersburg Stadium.
    72'
    Gult kort til FK Zenit St Petersburg
    Yaroslav Rakitskiy
    Dommeren gir Yaroslav Rakitskiy (FK Zenit St Petersburg) et gult kort.
    72'
    72'
    Wilmar Barrios
    Wilmar Barrios (FK Zenit St Petersburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Inn: Artem Dzyuba
    Ut: Yaroslav Rakitskiy
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Yaroslav Rakitskiy med Artem Dzyuba. Dette er det andre byttet som Sergey Semak gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Aleksey Sutormin
    Ut: Andrey Mostovoy
    Sergey Semak gjør dagens tredje bytte i St. Petersburg, når han tar ut Andrey Mostovoy og setter inn Aleksey Sutormin.
    75'
    Andre gule kort til FK Spartak Moskva
    Utvisning! Dommer Sergei Ivanov sender Maximiliano Caufriez (FK Spartak Moskva) av banen etter to gule kort.
    79'
    FK Zenit St Petersburg har fått straffespark i St. Petersburg!
    79'
    FK Zenit St Petersburg scorer på straffe!
    FK Zenit St Petersburg 6 - 1 FK Spartak Moskva
    Mål: Artem Dzyuba
    Artem Dzyuba øker FK Zenit St Petersburgs ledelse til 6-1 etter et velplassert straffespark.
    80'
    Sergei Ivanov tildeler FK Spartak Moskva en corner. Zelimkhan Bakaev sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    Inn: Kirill Kravtsov
    Ut: Wilmar Barrios
    FK Zenit St Petersburg bytter ut Wilmar Barrios med Kirill Kravtsov.
    83'
    Inn: Aleksandr Yerokhin
    Ut: Claudinho
    FK Zenit St Petersburg gjør sitt femte bytte. Claudinho erstattes av Aleksandr Yerokhin.
    83'
    I St. Petersburg slår Zelimkhan Bakaev en corner fra venstre.
    83'
    FK Zenit St Petersburgs Artem Dzyuba blåses av for offside på Saint Petersburg Stadium.
    86'
    Frispark til FK Spartak Moskva på halvdelen til FK Zenit St Petersburg.
    87'
    Daniil Krugovoy (FK Zenit St Petersburg) slår en corner fra høyre side på Saint Petersburg Stadium.
    88'
    FK Zenit St Petersburg 7 - 1 FK Spartak Moskva
    Mål: Aleksandr Yerokhin
    Målgivende: Dmitri Chistyakov
    Aleksandr Yerokhin setter ballen i mål og øker FK Zenit St Petersburgs ledelse til 7-1 i St. Petersburg. Flott spill fra Dmitri Chistyakov før målet.