RFK Akhmat Grozny angriper i Sochi. Evgeny Kharin fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    I Sochi slår Artem Makarchuk en corner fra venstre.
    16'
    Artur Yusupov
    FK Sochi angriper. Artur Yusupov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    17'
    RFK Akhmat Grozny, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Målsjanse til FK Sochi! Christian Noboa treffer mål, men keeper redder.
    17'
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til FK Sochi.
    19'
    Offside! Artem Makarchuk blir vinket av og FK Sochi må dermed bygge opp et nytt angrep.
    21'
    Frispark RFK Akhmat Grozny.
    24'
    Gult kort til FK Sochi
    Artur Yusupov (FK Sochi) pådrar seg et gult kort.
    27'
    Frispark for RFK Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    28'
    Artem Timofeev
    RFK Akhmat Grozny angriper, men avslutningen til Artem Timofeev går utenfor.
    28'
    Aleksandr Troshechkin
    I Sochi header Aleksandr Troshechkin (RFK Akhmat Grozny) mot mål, men ballen går utenfor.
    29'
    Mål for RFK Akhmat Grozny!
    FK Sochi 0 - 1 RFK Akhmat Grozny
    Mål: Lechii Sadulaev
    RFK Akhmat Grozny leder 0-1 etter en scoring av Lechii Sadulaev.
    31'
    Aleksandr Troshechkin (RFK Akhmat Grozny) avanserer forover på Fisht Olympic Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    FK Sochi, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sochi fordi Lechii Sadulaev får behandling for en skade på banen.
    35'
    Danila Prokhin ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    35'
    Danila Prokhin ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sochi.
    36'
    Lechii Sadulaev er tilbake på banen igjen.
    36'
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til FK Sochi på egen banehalvdel.
    39'
    Kirill Levnikov signaliserer et frispark til RFK Akhmat Grozny på egen banehalvdel.
    39'
    FK Sochi tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Frispark for FK Sochi på egen banehalvdel.
    42'
    Gult kort til RFK Akhmat Grozny
    Lechii Sadulaev
    Dommeren gir Lechii Sadulaev (RFK Akhmat Grozny) et gult kort.
    45'+2
    Spillerbytte - FK Sochi
    Inn: Kirill Zaika
    Ut: Danila Prokhin
    Vladimir Fedotov gjør dagens første bytte i Sochi, når han tar ut Danila Prokhin og setter inn Kirill Zaika.
    46'
    Inn: Nikita Burmistrov
    Ut: Victorien Angban
    Bytte for FK Sochi. Nikita Burmistrov kommer inn for Victorien Angban på Fisht Olympic Stadium.
    46'
    En av RFK Akhmat Groznys spillere blir avblåst for offside.
    50'
    Nikita Burmistrov
    Nikita Burmistrov (FK Sochi) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    Aleksandr Troshechkin (RFK Akhmat Grozny) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    Mål for FK Sochi!
    FK Sochi 1 - 1 RFK Akhmat Grozny
    Mål: Mateo Cassierra
    Målgivende: Timofey Margasov
    Mål! hjemmelag utligner ved Mateo Cassierra. Stillingen er nå 1-1. Timofey Margasov var nest sist på ballen.
    53'
    Mateo Cassierra
    FK Sochi angriper på Fisht Olympic Stadium, men Mateo Cassierra header utenfor.
    55'
    Christian Noboa (FK Sochi) slår en corner fra høyre side på Fisht Olympic Stadium.
    57'
    FK Sochi 2 - 1 RFK Akhmat Grozny
    Mål: Artur Yusupov
    Målgivende: Sergey Terekhov
    Mål! Artur Yusupov gir FK Sochi en 2-1 ledelse. Sergey Terekhov sto for den målgivende pasningen.
    57'
    Spillerbytte - RFK Akhmat Grozny
    Inn: Senin Sebai
    Ut: Evgeny Kharin
    RFK Akhmat Grozny bytter ut Evgeny Kharin med Senin Sebai. Dette er det første byttet som Andrey Talalaev gjør i dagens kamp.
    59'
    Inn: Vladislav Karapuzov
    Ut: Lechii Sadulaev
    RFK Akhmat Grozny bytter ut Lechii Sadulaev med Vladislav Karapuzov.
    59'
    61'
    RFK Akhmat Groznys Senin Sebai blåses av for offside på Fisht Olympic Stadium.
    62'
    FK Sochi angriper i Sochi, men blir avblåst for offside.
    62'
    Sjanse til FK Sochi! Mateo Cassierra er nær ved å score, men keeper redder.
    64'
    64'
    64'
    Kirill Levnikov tildeler RFK Akhmat Grozny en corner. Daniil Utkin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    FK Sochi 2 - 2 RFK Akhmat Grozny
    Mål: Senin Sebai
    Målgivende: Senin Sebai
    Mål! Senin Sebai utligner for RFK Akhmat Grozny. Stillingen er dermed 2-2 i Sochi. Det er en fin assist fra Senin Sebai.
    66'
    Christian Noboa (FK Sochi) løfter inn en corner fra venstre på Fisht Olympic Stadium.
    68'
    Frispark til FK Sochi på halvdelen til RFK Akhmat Grozny.
    70'
    Miroslav Bogosavac
    Miroslav Bogosavac (RFK Akhmat Grozny) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    Ibrahim Tsallagov
    FK Sochi fosser forover og Ibrahim Tsallagov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    71'
    Vladislav Karapuzov
    RFK Akhmat Grozny avanserer forover i Sochi. Vladislav Karapuzov avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    I Sochi slår Daniil Utkin en corner fra venstre.
    76'
    Artem Makarchuk
    Sjanse! FK Sochi avanserer forover, men Artem Makarchuk avslutter utenfor.
    77'
    Sergey Terekhov
    Sergey Terekhov (FK Sochi) får et gult kort av dommer Kirill Levnikov.
    81'
    Darko Todorovic
    Darko Todorovic (RFK Akhmat Grozny) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Senin Sebai (RFK Akhmat Grozny) vrir seg av smerte i gresset.
    82'
    Senin Sebai er tilbake i kampen igjen.
    83'
    FK Sochi 3 - 2 RFK Akhmat Grozny
    Mål: Sergey Terekhov
    Målgivende: Nikita Burmistrov
    Mål! Sergey Terekhov gir FK Sochi ledelsen 3-2 i Sochi. Flott spill fra Nikita Burmistrov før målet.
    84'
    Inn: Georgi Melkadze
    Ut: Mateo Cassierra
    Mateo Cassierra (FK Sochi) erstattes av Georgi Melkadze.
    85'
    Daniil Utkin (RFK Akhmat Grozny) slår en corner fra høyre side på Fisht Olympic Stadium.
    85'
    Daniil Utkin (RFK Akhmat Grozny) løfter inn en corner fra venstre på Fisht Olympic Stadium.
    86'
    Inn: Mohamed Konate
    Ut: Senin Sebai
    Andrey Talalaev gjør dagens tredje bytte i Sochi, når han tar ut Senin Sebai og setter inn Mohamed Konate.
    87'
    FK Sochi angriper, men Kirill Levnikov blåser for offside.
    88'
    88'
    Inn: Igor Konovalov
    Ut: Artem Timofeev
    RFK Akhmat Grozny gjør sitt fjerde bytte. Artem Timofeev erstattes av Igor Konovalov.
    88'
    Inn: Idris Umaev
    Ut: Aleksandr Troshechkin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RFK Akhmat Grozny. Inn kommer Idris Umaev, mens Aleksandr Troshechkin tar plass på benken.