4-1
5-1

Ble dekket av Henrik Myhrvold Simensen

Hei, og velkommen til vår livedekning av kampen mellom FKH og Tromsø!
    FKH ligger som nummer 9 på Eliteserien-tabellen med 17 poeng. Laget er ikke i form og har bare to poeng på de siste fire kampene.
    Tromsø ligger på plassen bak, på 10. plass med 16 poeng, men er i betydelig bedre flyt. Har vunnet fire av de siste fem.
    HAUGESUND (4-3-3): Sandvik - Desler, Pallesen Knudsen, Tidemann Hansen, Pedersen - Tronstad, Grindheim, Leite - Sandberg, Koné, Kallevåg.
    TROMSØ (3-5-2): Karlstrøm - Gundersen, Wangberg, Antonsen - Pirinen, Andersen, Gamst Pedersen, Valakari, Nilsen - Berntsen, Taylor.
    Vi er i gang i Haugesund!
    1'
    Sandberg får ballen på kanten av 16-meteren, han skyter, men keeper redder.
    2'
    Haugesund har ballen mest her i åpningen.
    6'
    Veldig rolig. Nesten litt treningskamp-preg foreløpig.
    8'
    Sandberg slår inn. Grindheim vinner duellen på bakerste, men han får ikke nok trøkk i headingen. Greit for Karlstrøm å redde.
    9'
    Desler slår inn mot Koné, men Gundersen måker unna.
    10'
    Nytt innlegg fra Desler. Wangberg header ut til corner.
    12'
    Pirinen vinner en corner for Tromsø.
    17'
    Gamst Pedersens innoverskrudde corner treffer oppå tverrliggeren og spretter ut av banen.
    17'
    Pirinen smeller til. Får knalltreff, men rett i magen på Leite, som får skikkelig vondt. Mulig ballen treffer ballene, der.
    19'
    Så sitter Pallesen Knudsen nede. Han har ingen åpenbar grunn. Var ikke involvert i noen situasjon før han satte seg ned.
    19'
    Pallesen Knudsen er utpå, og klar for å bidra igjen.
    20'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Douglas Berggvist
    Ut: Fredrik Pallesen Knudsen
    Pallesen Knudsen må ut.
    22'
    Koné får headet fra kort hold, men Karlstrøm stopper headingen etter å ha feilberegnet i feltet.
    25'
    Karlstrøm bokser vekk Grindheims corner.
    28'
    Gamst Pedersen bruker for mye armer mot Leite. Klart frispark.
    30'
    Mål for FK Haugesund!
    FK Haugesund 1 - 0 Tromsø
    Mål: Ibrahima Koné
    Koné sender Haugesund i ledelsen! En corner spretter inne i feltet, der setter Koné kneet til, og ballen spretter inn.
    31'
    Tromsø er litt stresset nå, greier ikke å holde på ballen.
    35'
    Kallevåg slår inn, Wangberg måker unna.
    35'
    Mål for Tromsø!
    FK Haugesund 1 - 1 Tromsø
    Mål: Robert Taylor
    Målgivende: Kent-Are Antonsen
    SÅ KOMMER UTLIGNINGEN! Ut av ingenting. Antonsen slår inn, inne i feltet får Taylor stå helt alene, han header ballen ned i hjørnet
    37'
    Gult kort til Tromsø
    Kent-Are Antonsen
    38'
    FK Haugesund 2 - 1 Tromsø
    Mål: Benjamin Tiedemann
    MÅLFEST!! Et frispark skrus perfekt inn i boksen. Tidemann header først i stolpen, så setter han returen i mål.
    39'
    Onni Valakari
    Valakari får kort for protester.
    40'
    Juha Pirinen
    Pirinen smeller til i en takling mot Sandberg. Får gult kort.
    42'
    Nære for Grindheim. Han skrur et frispark mot bakerste stolpe, ingen kommer på den, ballen sniker seg på utsiden av stolpen.
    43'
    Tromsø scorer selvmål!
    FK Haugesund 3 - 1 Tromsø
    Mål: Jacob Karlstrøm
    EN FRYKTELIG KEEPERTABBE! Desler slår et innlegg. Det kommer helt inn til Karlstrøm, som roter ballen inn i mål når han skal prøve å holde den.
    45'+2
    Det står 3-1 til Haugesund til pause. En kamp som har tatt litt av det siste kvarteret, med fire scoringer.
    Nilsen er med opp langs venstre og vinner en corner for Tromsø.
    47'
    Gundersen får en kroppsdel på corneren, men styrer den langt utenfor.
    48'
    Kallevåg skyter fra skrått hold. Men treffer kun stilaset på tribunebygget bak mål.
    48'
    Farlig innlegg fra Berntsen, men Pedersen får klarert.
    49'
    STOLPEN! Koné ligger perfekt plassert inne i boksen, han får satt foten til Sandbergs innlegg, men stolpe ut.
    51'
    Haugesund jager 4-1 her.
    52'
    Ny Koné-sjanse! Han knuser Gundersen i hodeduellen i feltet, men denne gangen header han rett på Karlstrøm.
    54'
    STOLPE IGJEN! Karlstrøm gir bort ballen til Koné, han serverer Sandberg, men han skyter i stolpen.
    55'
    Corneren slås nære mål, denne gangen får Karlstrøm slått vekk ballen.
    58'
    Nytt forsøk helt inne ved første stolpe, men igjen får keeperen ryddet opp.
    59'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Mushaga Bakenga
    Ut: Magnus Andersen
    63'
    FK Haugesund 4 - 1 Tromsø
    Mål: Torbjørn Kallevåg
    Målgivende: Thore Pedersen
    4-1! Kallevåg stormer inn på bakerste og setter inn 4-1.
    63'
    NÆRE 5-1! Sandberg skyter like utenfor.
    66'
    Nilsen felles av Desler i god innleggsposisjon.
    69'
    Frisparket skytes mot mål, men Sandvik redder.
    70'
    Koné jager en ball. Vinner corner, mens Wangberg får seg en smell i reklameskiltet.