Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Heracles Almelo.
    1'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    3'
    Guus Til
    Feyenoord Rotterdam fosser forover og Guus Til fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    Heracles, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    5'
    Målet til Feyenoord sjekkes av VAR
    12'
    Målet til Feyenoord blir annullert
    14'
    Heracles Almelo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Mål for Heracles!
    Feyenoord 0 - 1 Heracles
    Mål: Sinan Bakis
    Målgivende: Ismail Azzaoui
    Heracles Almelo leder 0-1 etter en scoring av Sinan Bakis. Det er en fin assist fra Ismail Azzaoui.
    15'
    Målet til Heracles sjekkes av VAR
    16'
    Målet til Heracles blir stående
    16'
    Feyenoord Rotterdam angriper, men Lutsharel Geertruida vinkes av for offside.
    17'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Spillet på De Kuip er stoppet midlertidig fordi Ismail Azzaoui ligger nede.
    19'
    Spillerbytte - Heracles
    Inn: Bilal Basacikoglu
    Ut: Ismail Azzaoui
    Frank Wormuth (Heracles Almelo) tar ut Ismail Azzaoui som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Bilal Basacikoglu.
    24'
    25'
    Guus Til
    Sjanse i Rotterdam! Guus Til (Feyenoord Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    26'
    26'
    Frispark Feyenoord Rotterdam.
    27'
    Alireza Jahanbakhsh
    Sjanse til Feyenoord Rotterdam! Alireza Jahanbakhsh er nær ved å score, men keeper redder.
    29'
    29'
    31'
    Luca de la Torre vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    33'
    Luca de la Torre er tilbake i kampen igjen.
    34'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Offside! Bryan Linssen (Feyenoord Rotterdam) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    40'
    Tyrell Malacia
    Tyrell Malacia (Feyenoord Rotterdam) kommer til en målsjanse på De Kuip, men klarer ikke å score.
    43'
    44'
    Fredrik Aursnes (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra venstre side på De Kuip.
    45'+1
    Gernot Trauner
    Gernot Trauner (Feyenoord Rotterdam) kommer til en målsjanse på De Kuip, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    Bryan Linssen
    Feyenoord Rotterdam angriper i Rotterdam. Bryan Linssen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+3
    45'+3
    Gult kort til Heracles
    Bilal Basacikoglu
    Bilal Basacikoglu (Heracles Almelo) pådrar seg et gult kort.
    45'+4
    Frispark til Feyenoord Rotterdam på halvdelen til Heracles Almelo.
    45'+4
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    45'+5
    Feyenoord Rotterdam angriper på De Kuip, men Bryan Linssen header utenfor.
    45'+6
    Mål for Feyenoord!
    Feyenoord 1 - 1 Heracles
    Mål: Luis Sinisterra
    Målgivende: Orkun Kökcü
    Mål! Feyenoord Rotterdam utligner på De Kuip. Målscorer: Luis Sinisterra. Flott spill fra Orkun Kökcü før målet.
    45'+8
    45'+8
    Giacomo Quagliata
    Giacomo Quagliata (Heracles Almelo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+9
    Feyenoord Rotterdam avanserer forover og Gernot Trauner kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    45'+9
    45'+9
    Marco Rente
    Marco Rente (Heracles Almelo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    Frispark i en god posisjon for Feyenoord Rotterdam!
    47'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Bilal Basacikoglu (Heracles Almelo) vrir seg av smerte i gresset.
    48'
    Heracles Almelo slipper å klare seg uten Bilal Basacikoglu som kommer tilbake på banen i Rotterdam.
    48'
    49'
    50'
    Delano Burgzorg
    Heracles Almelo angriper. Delano Burgzorg får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    Feyenoord, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Guus Til
    Målsjanse på De Kuip! Guus Til fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    52'
    52'
    Målsjanse! Alireza Jahanbakhsh (Feyenoord Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Cyriel Dessers
    Ut: Bryan Linssen
    Feyenoord Rotterdam bytter ut Bryan Linssen med Cyriel Dessers.
    56'
    Inn: Jens Toornstra
    Ut: Orkun Kökcü
    Bytte for Feyenoord Rotterdam. Jens Toornstra kommer inn for Orkun Kökcü på De Kuip.
    56'
    57'
    Gult kort til Feyenoord
    Marcos Senesi
    Dommer Bas Nijhuis gir Marcos Senesi (Feyenoord Rotterdam) et gult kort.
    58'
    Skudd på mål, Feyenoord
    59'
    59'
    Guus Til
    Guus Til (Feyenoord Rotterdam) avanserer forover på De Kuip. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    59'
    59'
    Skudd utenfor mål, Feyenoord
    60'
    Inn: Nikolai Laursen
    Ut: Bilal Basacikoglu
    Frank Wormuth (Heracles Almelo) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Nikolai Laursen erstatter Bilal Basacikoglu som sannsynligvis er skadet.
    60'
    Inn: Lucas Schoofs
    Ut: Kaj Sierhuis
    Frank Wormuth gjør dagens tredje bytte i Rotterdam, når han tar ut Kaj Sierhuis og setter inn Lucas Schoofs.
    60'
    Frispark for Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    69'
    Feyenoord 2 - 1 Heracles
    Målgivende: Guus Til
    Mål! Luis Sinisterra gir Feyenoord Rotterdam en 2-1 ledelse. Guus Til sto for den målgivende pasningen.
    70'
    Feyenoord Rotterdam angriper i Rotterdam. Tyrell Malacia fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    74'
    80'
    Inn: Noah Fadiga
    Ut: Navajo Bakboord
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Heracles Almelo. Inn kommer Noah Fadiga, mens Navajo Bakboord tar plass på benken.
    80'
    Inn: Reiss Nelson
    Ut: Alireza Jahanbakhsh
    Alireza Jahanbakhsh (Feyenoord Rotterdam) erstattes av Reiss Nelson.
    81'
    Cyriel Dessers
    Sjanse i Rotterdam! Cyriel Dessers (Feyenoord Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    81'
    81'
    Luca de la Torre (Heracles Almelo) løfter inn en corner fra høyre på De Kuip.
    86'
    Inn: Marcus Holmgren Pedersen
    Ut: Luis Sinisterra
    Feyenoord Rotterdam gjør sitt fjerde bytte. Luis Sinisterra erstattes av Marcus Holmgren Pedersen.
    86'
    Marcus Holmgren Pedersen
    Målsjanse på De Kuip! Marcus Holmgren Pedersen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    89'
    89'
    Sinan Bakis
    I Rotterdam header Sinan Bakis (Heracles Almelo) mot mål, men ballen går utenfor.