Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) slår en corner fra venstre side på De Kuip.
    3'
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    6'
    Dennis Higler tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Orkun Kökcü sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Steven Berghuis
    Ajax Amsterdam angriper, men avslutningen til Steven Berghuis går utenfor.
    10'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    10'
    Gult kort til Ajax
    Ryan Gravenberch
    Ryan Gravenberch (Ajax Amsterdam) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    13'
    Frispark til Ajax Amsterdam på halvdelen til Feyenoord Rotterdam.
    13'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    13'
    Gult kort til Feyenoord
    Bryan Linssen
    Dommer Dennis Higler gir Bryan Linssen (Feyenoord Rotterdam) et gult kort.
    14'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Lisandro Martinez (Ajax Amsterdam) vrir seg av smerte i gresset.
    15'
    Jens Toornstra
    Jens Toornstra (Feyenoord Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Nicolas Tagliafico
    Ut: Lisandro Martinez
    Erik ten Hag (Ajax Amsterdam) tar ut Lisandro Martinez som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Nicolas Tagliafico.
    19'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam.
    23'
    Antony
    Antony Santos (Ajax Amsterdam) kommer seg fri på De Kuip, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Steven Berghuis (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra høyre på De Kuip.
    30'
    Sebastian Haller
    Sebastian Haller (Ajax Amsterdam) får et gult kort av dommer Dennis Higler.
    32'
    32'
    I Rotterdam slår Orkun Kökcü en corner fra høyre.
    33'
    Antony
    Antony Santos (Ajax Amsterdam) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    Feyenoord Rotterdam angriper, men Bryan Linssen vinkes av for offside.
    35'
    Dommer Dennis Higler viser Jens Toornstra (Feyenoord Rotterdam) det gule kortet.
    37'
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    38'
    Frispark Ajax Amsterdam.
    38'
    Nicolas Tagliafico
    Ajax Amsterdam avanserer forover i Rotterdam. Nicolas Tagliafico avslutter, men treffer ikke mål.
    39'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    39'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    43'
    Feyenoord scorer selvmål!
    Feyenoord 0 - 1 Ajax
    Mål: Marcos Senesi
    Marcos Senesi setter ballen i eget mål! 0-1.
    44'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Reiss Nelson
    Ut: Luis Sinisterra
    Feyenoord Rotterdam bytter ut Luis Sinisterra med Reiss Nelson. Dette er det første byttet som Arne Slot gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    Reiss Nelson
    Målsjanse! Reiss Nelson (Feyenoord Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Fredrik Aursnes
    Dommeren gir Fredrik Aursnes (Feyenoord Rotterdam) et gult kort.
    51'
    Lutsharel Geertruida
    Målsjanse på De Kuip! Lutsharel Geertruida fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    51'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    52'
    I Rotterdam slår Orkun Kökcü en corner fra venstre.
    55'
    Inn: Davy Klaassen
    Ut: Steven Berghuis
    Erik ten Hag (Ajax Amsterdam) gjør sitt andre bytte for dagen. Davy Klaassen erstatter Steven Berghuis.
    60'
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra høyre på De Kuip.
    60'
    Dommer Dennis Higler ser at linjemannen løfter flagget, og Feyenoord Rotterdams Reiss Nelson blåses av for offside.
    61'
    62'
    Antony
    Antony Santos (Ajax Amsterdam) kommer til en målsjanse på De Kuip, men klarer ikke å score.
    66'
    66'
    Inn: Cyriel Dessers
    Ut: Bryan Linssen
    Arne Slot gjør dagens andre bytte i Rotterdam, når han tar ut Bryan Linssen og setter inn Cyriel Dessers.
    69'
    70'
    Cyriel Dessers (Feyenoord Rotterdam) vinkes av for offside i Rotterdam.
    72'
    Inn: Devyne Rensch
    Ut: Jurrien Timber
    Ajax Amsterdam gjør sitt tredje bytte. Jurrien Timber erstattes av Devyne Rensch.
    73'
    Inn: Alireza Jahanbakhsh
    Ut: Marcus Holmgren Pedersen
    Feyenoord Rotterdam bytter ut Marcus Holmgren Pedersen med Alireza Jahanbakhsh.
    73'
    77'
    Reiss Nelson (Feyenoord Rotterdam) pådrar seg et gult kort.
    79'
    Devyne Rensch ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    80'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Ajax Amsterdam får straffe!
    80'
    Ajax scorer på straffe!
    Feyenoord 0 - 2 Ajax
    Mål: Dusan Tadic
    Dusan Tadic scorer på straffe og Ajax Amsterdam øker ledelsen til 0-2.
    81'
    Devyne Rensch er på beina igjen og fortsetter kampen.
    82'
    82'
    Antony Santos ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    83'
    Ajax Amsterdam slipper å klare seg uten Antony Santos som kommer tilbake på banen i Rotterdam.
    84'
    Cyriel Dessers
    Cyriel Dessers (Feyenoord Rotterdam) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    85'
    87'
    Offside! Antony Santos blir vinket av og Ajax Amsterdam må dermed bygge opp et nytt angrep.