Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Kayserispor på egen banehalvdel.
    Frispark for Kayserispor på egen banehalvdel.
    Offside! Emrah Bassan (Kayserispor) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    6'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Mario Gavranovic
    Kayserispor avanserer forover i Istanbul. Mario Gavranovic avslutter, men treffer ikke mål.
    7'
    Frispark Kayserispor.
    10'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Fenerbahce Istanbul.
    12'
    Irfan Kahveci (Fenerbahce Istanbul) løfter inn en corner fra venstre på Sukru Saracoglu Stadium.
    18'
    Kayserispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Offside! Mario Gavranovic (Kayserispor) er alene igjennom, men dommer Cuneyt Cakir ser at linjemannen er oppe med flagget.
    21'
    I Istanbul slår Mert Hakan Yandas en corner fra venstre.
    23'
    Miha Zajc
    Fenerbahce Istanbul angriper i Istanbul. Miha Zajc avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    Kayserispor, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Frispark til Kayserispor på halvdelen til Fenerbahce Istanbul.
    24'
    Olivier Kemen
    Kayserispor angriper på Sukru Saracoglu Stadium. Olivier Kemen header utenfor.
    25'
    Cuneyt Cakir tildeler Fenerbahce Istanbul en corner. Irfan Kahveci sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Kayserispors Lionel Carole blåses av for offside på Sukru Saracoglu Stadium.
    29'
    Irfan Kahveci (Fenerbahce Istanbul) slår en corner fra venstre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    30'
    Frisparket tildelt Fenerbahce Istanbul er farlig nær Kayserispors målområde.
    31'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Fenerbahce Istanbul får straffe!
    32'
    VAR sjekker om det er straffe til Fenerbahce
    32'
    Dommeren dømmer straffe til Fenerbahce
    32'
    Fenerbahce Istanbul fikk tildelt et straffespark som Irfan Kahveci mislyktes med å sette i mål!
    33'
    Ferdi Kadioglu
    Fenerbahce Istanbul angriper i Istanbul. Ferdi Kadioglu fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Cuneyt Cakir tildeler Kayserispor en corner. Emrah Bassan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Mål for Kayserispor!
    Fenerbahce 0 - 1 Kayserispor
    Mål: Dimitrios Kolovetsios
    Mål! Dimitrios Kolovetsios gir Kayserispor en 0-1 ledelse.
    39'
    42'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Kayserispor.
    44'
    45'+3
    Frispark for Fenerbahce Istanbul på egen banehalvdel.
    45'+4
    Frispark til Fenerbahce Istanbul på halvdelen til Kayserispor.
    45'+4
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Serdar Dursun
    Ut: Nazim Sangare
    Vitor Pereira (Fenerbahce Istanbul) gjør sitt første bytte for dagen. Serdar Dursun erstatter Nazim Sangare.
    46'
    Inn: Dimitris Pelkas
    Ut: Max Meyer
    Max Meyer (Fenerbahce Istanbul) erstattes av Dimitris Pelkas.
    46'
    Inn: Filip Novak
    Ut: Attila Szalai
    Fenerbahce Istanbul bytter ut Attila Szalai med Filip Novak. Dette er det tredje byttet som Vitor Pereira gjør i dagens kamp.
    46'
    Frispark Fenerbahce Istanbul.
    47'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Istanbul fordi Ramazan Civelek får behandling for en skade på banen.
    48'
    Kayserispor slipper å klare seg uten Ramazan Civelek som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    50'
    Fenerbahce Istanbul angriper, men Mergim Berisha vinkes av for offside.
    50'
    51'
    Marcel Tisserand
    Fenerbahce Istanbul angriper på Sukru Saracoglu Stadium og Marcel Tisserand skyter i stolpen!
    52'
    Kayserispor angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    58'
    Serdar Dursun
    I Istanbul header Serdar Dursun (Fenerbahce Istanbul) mot mål, men ballen går utenfor.
    59'
    Fenerbahce 0 - 2 Kayserispor
    Mål: Mario Gavranovic
    Målgivende: Emrah Bassan
    Mål! Mario Gavranovic øker ledelsen til 0-2. Flott spill fra Emrah Bassan før målet.
    61'
    Irfan Kahveci (Fenerbahce Istanbul) løfter inn en corner fra høyre på Sukru Saracoglu Stadium.
    64'
    Mert Hakan Yandas (Fenerbahce Istanbul) slår en corner fra venstre side på Sukru Saracoglu Stadium.
    65'
    Spillerbytte - Kayserispor
    Inn: Miguel Cardoso
    Ut: Mario Gavranovic
    Hikmet Karaman gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Mario Gavranovic og setter inn Miguel Cardoso.
    66'
    Serdar Dursun (Fenerbahce Istanbul) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    67'
    67'
    Dimitris Pelkas
    Fenerbahce Istanbul angriper på Sukru Saracoglu Stadium og Dimitris Pelkas får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    68'
    69'
    Inn: Muhammed Gumuskaya
    Ut: Irfan Kahveci
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fenerbahce Istanbul. Inn kommer Muhammed Gumuskaya, mens Irfan Kahveci tar plass på benken.
    69'
    Inn: Mesut Ozil
    Ut: Ferdi Kadioglu
    Fenerbahce Istanbul gjør sitt femte bytte. Ferdi Kadioglu erstattes av Mesut Ozil.
    69'
    Det blir farlig! Frispark for Kayserispor er nær straffområde.
    70'
    71'
    74'
    Mergim Berisha
    Mergim Berisha (Fenerbahce Istanbul) kommer til en målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    75'
    76'
    Mergim Berisha (Fenerbahce Istanbul) fyrer av et skudd på Sukru Saracoglu Stadium – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    78'
    Mame Thiam
    Mame Thiam (Kayserispor) kommer seg fri på Sukru Saracoglu Stadium, men avslutningen går utenfor.
    79'
    Inn: Mustafa Pektemek
    Ut: Emrah Bassan
    Kayserispor bytter ut Emrah Bassan med Mustafa Pektemek.
    80'
    Mert Hakan Yandas
    Målsjanse! Mert Hakan Yandas (Fenerbahce Istanbul) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    I Istanbul slår Mesut Ozil en corner fra høyre.
    82'
    Målsjanse på Sukru Saracoglu Stadium! Olivier Kemen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    82'
    Mål for Fenerbahce!
    Fenerbahce 1 - 2 Kayserispor
    Mål: Miha Zajc
    Målgivende: Serdar Dursun
    Mål! Miha Zajc holder Fenerbahce Istanbulet inne i kampen med en redusering til 1-2. Det er en fin assist fra Serdar Dursun.
    85'
    Sjanse! Fenerbahce Istanbul avanserer forover, men Dimitris Pelkas avslutter utenfor.
    86'
    Muhammed Gumuskaya
    Fenerbahce Istanbul angriper, men avslutningen til Muhammed Gumuskaya går utenfor.
    88'
    Fenerbahce Istanbul angriper på Sukru Saracoglu Stadium, men Mergim Berisha header utenfor.
    90'+3
    90'+4
    Fenerbahce Istanbul tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+6
    90'+7
    90'+8
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Fenerbahce Istanbul...
    90'+8
    Gult kort til Kayserispor
    Ramazan Civelek
    Dommer Cuneyt Cakir gir Ramazan Civelek (Kayserispor) et gult kort.
    90'+9
    Fenerbahce scorer på straffe!
    Fenerbahce 2 - 2 Kayserispor
    Mål: Mesut Ozil
    Mesut Ozil setter et straffespark i mål og hjemmelaget utligner dermed til 2-2.
    90'+9
    Inn: Ilhan Parlak
    Ut: Mame Thiam
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kayserispor. Inn kommer Ilhan Parlak, mens Mame Thiam tar plass på benken.