Winterthur angriper i Winterthur. Matteo Di Giusto fyrer av et skudd som går utenfor.
    Winterthur tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Yverdon-Sport.
    Skudd på mål, Yverdon-Sport FC
    6'
    FC Winterthur, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Sandro Scharer tildeler Winterthur en corner. Matteo Di Giusto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Aimen Mahious
    Aimen Mahious (Yverdon-Sport) kommer seg fri på Stadion Schützenwiese, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Yverdon-Sport avanserer forover i Winterthur. Aimen Mahious avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    Matteo Di Giusto (Winterthur) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Schützenwiese.
    13'
    Matteo Di Giusto (Winterthur) slår en corner fra høyre side på Stadion Schützenwiese.
    14'
    Skudd utenfor mål, FC Winterthur
    15'
    Frispark til Winterthur på halvdelen til Yverdon-Sport.
    15'
    Frispark Winterthur.
    19'
    Mål for FC Winterthur!
    FC Winterthur 1 - 0 Yverdon-Sport FC
    Mål: Boubacar Fofana
    Målgivende: Sayfallah Ltaief
    Mål! Winterthur tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Boubacar Fofana på Stadion Schützenwiese. Det er en fin assist fra Sayfallah Ltaief.
    20'
    Marley Ake
    Målsjanse til Yverdon-Sport! Marley Ake treffer mål, men keeper redder.
    22'
    22'
    Hjørnespark til Yverdon-Sport FC
    23'
    24'
    I Winterthur har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Yverdon-Sport på egen banehalvdel.
    25'
    Skade: FC Winterthur
    27'
    Tilbake fra skade: FC Winterthur
    28'
    Anthony Sauthier vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    29'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Winterthur fordi Souleymane Diaby får behandling for en skade på banen.
    29'
    Souleymane Diaby ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Winterthur.
    32'
    Anthony Sauthier er tilbake i kampen igjen.
    33'
    Skudd på mål, FC Winterthur
    35'
    Yverdon-Sport FC, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Frispark for Winterthur på egen banehalvdel.
    36'
    Sandro Scharer tildeler Winterthur en corner. Matteo Di Giusto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Det blir farlig! Frispark for Yverdon-Sport er nær straffområde.
    38'
    Marley Ake
    Marley Ake (Yverdon-Sport) kommer til en målsjanse på Stadion Schützenwiese, men klarer ikke å score.
    39'
    Dimitrije Kamenovic (Yverdon-Sport) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadion Schützenwiese.
    40'
    Dimitrije Kamenovic er på beina igjen og fortsetter kampen.
    41'
    Randy Schneider
    Sjanse i Winterthur! Randy Schneider (Winterthur) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    42'
    42'
    Sjanse! Yverdon-Sport avanserer forover, men Aimen Mahious avslutter utenfor.
    43'
    Boris Cespedes
    Boris Adrian Cespedes (Yverdon-Sport) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    45'+2
    Gult kort til FC Winterthur
    Adrian Gantenbein
    Dommer Sandro Scharer gir Adrian Gantenbein (Winterthur) et gult kort.
    45'+2
    Boubacar Fofana
    Winterthur angriper, men avslutningen til Boubacar Fofana går utenfor.
    45'+3
    Spillerbytte - Yverdon-Sport FC
    Inn: Kevin Carlos
    Ut: Anthony Sauthier
    Alessandro Mangiarratti gjør dagens første bytte i Winterthur, når han tar ut Anthony Sauthier og setter inn Kevin Carlos.
    46'
    Mauro Rodrigues
    Målsjanse! Mauro Rodrigues (Yverdon-Sport) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    46'
    Liziero (Yverdon-Sport) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Schützenwiese.
    48'
    I Winterthur slår Liziero en corner fra venstre.
    48'
    Frispark Yverdon-Sport.
    48'
    Kevin Carlos
    Sjanse! Yverdon-Sport avanserer forover, men Kevin Carlos avslutter utenfor.
    49'
    Mål for Yverdon-Sport FC!
    FC Winterthur 1 - 1 Yverdon-Sport FC
    Mål: Aimen Mahious
    Målgivende: Dimitrije Kamenovic
    Aimen Mahious header ballen i mål og utligner til 1-1. Dimitrije Kamenovic sto for den målgivende pasningen.
    50'
    I Winterthur har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Yverdon-Sport tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Luca Zuffi
    Luca Zuffi (Winterthur) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Schützenwiese.
    55'
    Randy Schneider (Winterthur) kommer seg fri på Stadion Schützenwiese, men avslutningen går utenfor.
    57'
    57'
    Gult kort til Yverdon-Sport FC
    Christian Marques
    Christian Marques (Yverdon-Sport) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    57'
    58'
    60'
    61'
    Sayfallah Ltaief
    Målsjanse på Stadion Schützenwiese! Sayfallah Ltaief fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    63'
    63'
    63'
    Dommer Sandro Scharer venter med å sette i gang spillet fordi Mauro Rodrigues ligger nede.
    64'
    Yverdon-Sport slipper å klare seg uten Mauro Rodrigues som kommer tilbake på banen igjen.
    65'
    65'
    65'
    Frisparket tildelt Winterthur er farlig nær Yverdon-Sports målområde.
    67'
    Rødt kort til Yverdon-Sport FC
    Dimitrije Kamenovic
    Yverdon-Sport må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Sandro Scharer viser Dimitrije Kamenovic det røde kortet.
    68'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    68'
    Rødt kort!
    Spilleren på Yverdon-Sport FC får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    69'
    FC Winterthur 2 - 1 Yverdon-Sport FC
    Mål: Luca Zuffi
    Mål! Luca Zuffi gir Winterthur ledelsen 2-1 i Winterthur.
    69'
    72'
    Inn: Ricardo Azevedo Alves
    Ut: Aimen Mahious
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Yverdon-Sport. Inn kommer Ricardo Azevedo Alves, mens Aimen Mahious tar plass på benken.
    73'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Winterthur på egen banehalvdel.
    74'
    75'
    75'
    76'
    Winterthur angriper i Winterthur. Matteo Di Giusto avslutter på mål, men greier ikke å score.
    77'
    77'
    Winterthur angriper, men Sandro Scharer blåser for offside.
    80'
    80'
    80'
    Spillerbytte - FC Winterthur
    Inn: Loic Luthi
    Ut: Matteo Di Giusto
    Patrick Rahmen (Winterthur) gjør sitt første bytte for dagen. Loic Luthi erstatter Matteo Di Giusto.
    81'
    Inn: Thibault Corbaz
    Ut: Nishan Burkart
    Nishan Burkart (Winterthur) erstattes av Thibault Corbaz.
    81'
    Inn: Silvan Sidler
    Ut: Souleymane Diaby
    Winterthur gjør sitt tredje bytte. Souleymane Diaby erstattes av Silvan Sidler.
    82'
    84'
    Inn: Nehemie Lusuena
    Ut: Mauro Rodrigues
    Bytte for Yverdon-Sport. Nehemie Lusuena kommer inn for Mauro Rodrigues på Stadion Schützenwiese.
    85'
    Inn: Vladan Vidakovic
    Ut: Liziero
    Yverdon-Sport bytter ut Liziero med Vladan Vidakovic.
    85'
    Boubacar Fofana ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    88'
    Inn: Adrian Durrer
    Ut: Boubacar Fofana
    Patrick Rahmen (Winterthur) tar ut Boubacar Fofana som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Adrian Durrer.
    88'
    Frispark for Yverdon-Sport på egen banehalvdel.
    89'
    I Winterthur slår Luca Zuffi en corner fra høyre.
    90'+1
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Winterthur.
    90'+1
    Luca Zuffi (Winterthur) slår en corner fra venstre side på Stadion Schützenwiese.