FC Vizela fosser fremover, men Luis Miguel Branco Godinho blåser for offside på Estadio Do FC Vizela.
    Frispark for Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    Kan FC Vizela utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    Sjanse til FC Vizela! Samu er nær ved å score, men keeper redder.
    10'
    Benfica, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Luis Miguel Branco Godinho tildeler FC Vizela en corner. Nuno Moreira sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Guilherme Schettine
    Guilherme Schettine (FC Vizela) kommer til en målsjanse på Estadio Do FC Vizela, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Luis Miguel Branco Godinho signaliserer et frispark til FC Vizela.
    12'
    Benfica Lisbon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Luis Miguel Branco Godinho signaliserer et frispark til Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    14'
    18'
    Joao Mario (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Do FC Vizela.
    23'
    Samu
    FC Vizela angriper i Vizela. Samu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    25'
    25'
    Frispark til Benfica Lisbon på halvdelen til FC Vizela.
    26'
    Diogo Goncalves
    Benfica Lisbon fosser forover og Diogo Goncalves fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    31'
    FC Vizela, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Joao Mario (Benfica Lisbon) slår en corner fra høyre side på Estadio Do FC Vizela.
    32'
    I Vizela slår Joao Mario en corner fra venstre.
    32'
    Roman Yaremchuk
    Benfica Lisbon angriper på Estadio Do FC Vizela. Roman Yaremchuk header utenfor.
    33'
    Offside! Darwin Nunez (Benfica Lisbon) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    34'
    36'
    Samu ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    37'
    Samu er tilbake i kampen igjen.
    38'
    Frispark Benfica Lisbon.
    39'
    40'
    Alex Mendez
    Målsjanse til FC Vizela! Alex Mendez treffer mål, men keeper redder.
    40'
    40'
    41'
    Gult kort til FC Vizela
    Alex Mendez
    Dommer Luis Miguel Branco Godinho viser Alex Mendez (FC Vizela) det gule kortet.
    41'
    FC Vizela angriper, men Luis Miguel Branco Godinho blåser for offside.
    43'
    Det blir farlig! Frispark for Benfica Lisbon er nær straffområde.
    44'
    Mohamed Aidara
    Dommeren gir Mohamed Aidara (FC Vizela) et gult kort.
    44'
    I Vizela har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    Charles vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+1
    FC Vizela slipper å klare seg uten Charles som kommer tilbake på banen i Vizela.
    45'+2
    Luis Miguel Branco Godinho tildeler FC Vizela en corner. Nuno Moreira sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+4
    Nuno Moreira (FC Vizela) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Do FC Vizela.
    45'+4
    Luis Miguel Branco Godinho tildeler Benfica Lisbon en corner. Joao Mario sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    49'
    Alex Grimaldo
    Benfica Lisbon angriper. Alex Grimaldo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    49'
    49'
    En av Benfica Lisbons spillere går i offside.
    50'
    Kiki
    Sjanse! FC Vizela avanserer forover, men Kiki avslutter utenfor.
    51'
    Nuno Moreira (FC Vizela) slår en corner fra høyre side på Estadio Do FC Vizela.
    55'
    56'
    56'
    Nuno Moreira
    Nuno Moreira (FC Vizela) kommer seg fri på Estadio Do FC Vizela, men avslutningen går utenfor.
    57'
    57'
    Målsjanse! Alex Grimaldo (Benfica Lisbon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    FC Vizela må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Benfica Lisbon.
    58'
    Kiki
    Dommer Luis Miguel Branco Godinho gir Kiki (FC Vizela) et gult kort.
    58'
    59'
    I Vizela slår Joao Mario en corner fra høyre.
    60'
    Joao Mario (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Do FC Vizela.
    62'
    Julian Weigl
    Julian Weigl (Benfica Lisbon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Guilherme Schettine (FC Vizela) vrir seg av smerte i gresset.
    64'
    Spillerbytte - FC Vizela
    Inn: Kiko Bondoso
    Ut: Guilherme Schettine
    Alvaro Pacheco (FC Vizela) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Kiko Bondoso erstatter Guilherme Schettine som sannsynligvis er skadet.
    66'
    FC Vizela fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    67'
    FC Vizela tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    68'
    Gult kort til Benfica
    Lucas Verissimo
    Lucas Verissimo (Benfica Lisbon) pådrar seg et gult kort.
    68'
    Kiki
    Kiki (FC Vizela) avanserer forover på Estadio Do FC Vizela. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    Spillerbytte - Benfica
    Inn: Everton
    Ut: Roman Yaremchuk
    Benfica Lisbon gjør sitt første bytte. Roman Yaremchuk erstattes av Everton.
    70'
    Inn: Goncalo Ramos
    Ut: Diogo Goncalves
    Jorge Jesus (Benfica Lisbon) gjør sitt andre bytte for dagen. Goncalo Ramos erstatter Diogo Goncalves.
    70'
    Inn: Nemanja Radonjic
    Ut: Alex Grimaldo
    Bytte for Benfica Lisbon. Nemanja Radonjic kommer inn for Alex Grimaldo på Estadio Do FC Vizela.
    70'
    I Vizela slår Everton en corner fra venstre.
    73'
    Luis Miguel Branco Godinho signaliserer et frispark til FC Vizela på egen banehalvdel.
    73'
    Claudemir (FC Vizela) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Do FC Vizela.
    76'
    FC Vizela slipper å klare seg uten Claudemir som kommer tilbake på banen igjen.
    77'
    Luis Miguel Branco Godinho tildeler Benfica Lisbon en corner. Everton sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Inn: Evrard Zag
    Ut: Claudemir
    Alvaro Pacheco (FC Vizela) tar ut Claudemir som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Evrard Zag.
    79'
    Offside! Rafa Silva blir vinket av og Benfica Lisbon må dermed bygge opp et nytt angrep.
    82'
    Målet til Benfica sjekkes av VAR
    82'
    Målet til Benfica blir annullert
    83'
    Nuno Moreira (FC Vizela) slår en corner fra venstre side på Estadio Do FC Vizela.
    84'
    84'
    Inn: Pizzi
    Ut: Darwin Nunez
    Benfica Lisbon bytter ut Darwin Nunez med Pizzi.
    84'
    Inn: Adel Taarabt
    Ut: Joao Mario
    Jorge Jesus gjør dagens femte bytte i Vizela, når han tar ut Joao Mario og setter inn Adel Taarabt.
    84'
    Pizzi (Benfica Lisbon) slår en corner fra høyre side på Estadio Do FC Vizela.
    85'
    85'
    Luis Miguel Branco Godinho signaliserer et frispark til FC Vizela like utenfor Benfica Lisbon-området.
    86'
    Nemanja Radonjic
    Nemanja Radonjic (Benfica Lisbon) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    Adel Taarabt
    Målsjanse på Estadio Do FC Vizela! Adel Taarabt fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    87'
    87'
    Sjanse i Vizela! Nemanja Radonjic (Benfica Lisbon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    89'
    89'
    I Vizela slår Pizzi en corner fra høyre.
    89'
    Benfica Lisbon fosser forover og Lucas Verissimo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    89'
    89'
    Evrard Zag
    FC Vizela angriper, men avslutningen til Evrard Zag går utenfor.
    90'
    Nuno Moreira ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+1
    Inn: Francis Cann
    Ut: Nuno Moreira
    Francis Cann (FC Vizela) erstatter Nuno Moreira som ser ut til å måtte forlate Estadio Do FC Vizela med en skade.
    90'+3
    Inn: Bruno Wilson
    Ut: Alex Mendez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Vizela. Inn kommer Bruno Wilson, mens Alex Mendez tar plass på benken.
    90'+3
    Frispark i en god posisjon for Benfica Lisbon!
    90'+5
    Pizzi
    Benfica Lisbon angriper. Pizzi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+6
    90'+6
    90'+6
    Everton
    Everton (Benfica Lisbon) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+6
    Kiki (FC Vizela) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Do FC Vizela.
    90'+7
    Samu
    Målsjanse til FC Vizela! Samu treffer mål, men keeper redder.
    90'+7
    90'+8
    Mål for Benfica!
    FC Vizela 0 - 1 Benfica
    Mål: Rafa Silva
    Målgivende: Pizzi
    Mål! Benfica Lisbon tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Rafa Silva på Estadio Do FC Vizela. Pizzi var nest sist på ballen.