FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    VAR sjekker om det er straffe til FC Twente
    5'
    Ingen straffe til FC Twente
    6'
    Michal Sadilek (FC Twente Enschede) slår en corner fra høyre side på Grolsch Veste Stadium.
    6'
    Michel Vlap
    Målsjanse! Michel Vlap (FC Twente Enschede) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    6'
    I Enschede slår Michal Sadilek en corner fra venstre.
    9'
    Joshua Brenet
    Sjanse i Enschede! Joshua Brenet (FC Twente Enschede) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    9'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Danny Makkelie tildeler FC Twente Enschede en corner. Michal Sadilek sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Michal Sadilek (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra høyre på Grolsch Veste Stadium.
    10'
    Vura
    FC Twente Enschede angriper. Vura får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    10'
    10'
    Ramiz Zerrouki
    Ramiz Zerrouki (FC Twente Enschede) kommer seg fri på Grolsch Veste Stadium, men avslutningen går utenfor.
    10'
    Arno Verschueren (Sparta Rotterdam) slår en corner fra venstre side på Grolsch Veste Stadium.
    13'
    Lennart Thy
    Lennart Thy (Sparta Rotterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til Sparta Rotterdam.
    15'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    23'
    Mål for FC Twente!
    FC Twente 1 - 0 Sparta Rotterdam
    Mål: Ricky Van Wolfswinkel
    Målgivende: Joshua Brenet
    Ricky Van Wolfswinkel dundrer ballen i mål og FC Twente Enschede tar ledelsen 1-0 på Grolsch Veste Stadium. Flott spill fra Joshua Brenet før målet.
    23'
    Målet til FC Twente sjekkes av VAR
    25'
    Målet til FC Twente blir stående
    25'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam.
    33'
    Kan FC Twente Enschede utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    Julio Pleguezuelo (FC Twente Enschede) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Grolsch Veste Stadium.
    37'
    Julio Pleguezuelo er på beina igjen og fortsetter kampen på Grolsch Veste Stadium.
    39'
    FC Twente Enschede angriper, men Danny Makkelie blåser for offside.
    44'
    Robin Propper ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    44'
    Robin Propper ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Enschede.
    45'
    FC Twente Enschede fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+3
    Frispark for Sparta Rotterdam på egen banehalvdel.
    46'
    47'
    FC Twente Enschede fosser fremover, men Danny Makkelie blåser for offside på Grolsch Veste Stadium.
    49'
    51'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Bart Vriends
    Bart Vriends (Sparta Rotterdam) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    51'
    Spillet på Grolsch Veste Stadium er stoppet midlertidig fordi Michel Vlap ligger nede.
    52'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Adrian Dalmau
    Ut: Riza Durmisi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sparta Rotterdam. Inn kommer Adrian Dalmau, mens Riza Durmisi tar plass på benken.
    54'
    Michel Vlap kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Grolsch Veste Stadium.
    55'
    FC Twente 2 - 0 Sparta Rotterdam
    Mål: Michel Vlap
    Målgivende: Robin Propper
    I Enschede øker FC Twente Enschede ledelsen til 2-0 takket være et mål av Michel Vlap. Robin Propper sto for den målgivende pasningen.
    57'
    I Enschede har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    59'
    Arno Verschueren
    Dommer Danny Makkelie viser Arno Verschueren (Sparta Rotterdam) det gule kortet.
    59'
    Michel Vlap
    FC Twente Enschede angriper i Enschede. Michel Vlap avslutter på mål, men greier ikke å score.
    59'
    59'
    61'
    Dimitris Limnios
    Sjanse til FC Twente Enschede! Dimitris Limnios er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    61'
    Dommer Danny Makkelie venter med å sette i gang spillet fordi Adil Auassar ligger nede.
    62'
    Sparta Rotterdam slipper å klare seg uten Adil Auassar som kommer tilbake på banen i Enschede.
    63'
    Inn: Augustin Drakpe
    Ut: Adil Auassar
    Bytte for Sparta Rotterdam. Augustin Drakpe kommer inn for Adil Auassar på Grolsch Veste Stadium.
    64'
    Inn: Sven Mijnans
    Ut: Arno Verschueren
    Henk Fraser gjør dagens tredje bytte i Enschede, når han tar ut Arno Verschueren og setter inn Sven Mijnans.
    64'
    Inn: Younes Namli
    Ut: Jeremy Van Mullem
    Sparta Rotterdam bytter ut Jeremy Van Mullem med Younes Namli.
    64'
    65'
    Ramiz Zerrouki (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra venstre på Grolsch Veste Stadium.
    66'
    67'
    69'
    En av Sparta Rotterdams spillere blir avblåst for offside på Grolsch Veste Stadium.
    71'
    Michel Vlap
    Målsjanse på Grolsch Veste Stadium! Michel Vlap fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    72'
    72'
    Ricky Van Wolfswinkel
    Sjanse! FC Twente Enschede avanserer forover, men Ricky Van Wolfswinkel avslutter utenfor.
    73'
    76'
    Robin Propper
    FC Twente Enschede angriper, men avslutningen til Robin Propper går utenfor.
    76'
    Inn: Jason Meerstadt
    Ut: Michael Heylen
    Henk Fraser (Sparta Rotterdam) gjør sitt femte bytte for dagen. Jason Meerstadt erstatter Michael Heylen.
    77'
    Det blir farlig! Frispark for FC Twente Enschede er nær straffområde.
    79'
    Giannis Masouras
    Giannis Masouras (Sparta Rotterdam) får et gult kort av dommer Danny Makkelie.
    79'
    Frisparket tildelt FC Twente Enschede er farlig nær Sparta Rotterdams målområde.
    79'
    Michel Vlap
    Sjanse! FC Twente Enschede avanserer forover, men Michel Vlap avslutter utenfor.
    80'
    80'
    Skudd utenfor mål, FC Twente
    80'
    81'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Vaclav Cerny
    Ut: Vura
    FC Twente Enschede bytter ut Vura med Vaclav Cerny. Dette er det første byttet som Ron Jans gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Manfred Alonso Ugalde Arce
    Ut: Ricky Van Wolfswinkel
    FC Twente Enschede gjør sitt andre bytte. Ricky Van Wolfswinkel erstattes av Manfred Ugalde.
    82'
    Younes Namli
    Sparta Rotterdam avanserer forover i Enschede. Younes Namli avslutter, men treffer ikke mål.