En som ikke spiller i kveld er Trent Alexander-Arnold. Høyrebacken ble igjen hjemme i Liverpool og erstattes trolig av James Milner.
    Da er lagene inne. For ikke å si ute.
    Slik starter Liverpool i kveld: Alisson - Milner, Matip, Van Dijk, Robertson - Fabinho, Henderson, Jones - Salah, Jota, Mané.
    Porto starter slik (4-2-3-1): Diogo Costa - Corona, Cardoso, Marcano, Zaidu - Uribe, Sérgio Oliveira - Otávio, Martinez, Luis Diaz - Taremi.
    - Det er overhodet ingen fordel at vi har vunnet de to siste kampene mot Porto. Du må sette deg inn i motstanderens posisjon, og det første du vil sørge for er at det ikke skjer igjen. Det gjør ikke jobben enklere for oss, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp. - Vi tenker ikke på de to kampene. Vi tenker på den som kommer nå.
    Hendersons 400. kamp for Liverpool er også hans 60. europacup-kamp.
    Det blir en spesiell aften for Diogo Jota. Liverpool-spissen var på lån i Porto i 2016/2017 og scoret ni mål på 38 kamper.
    Robertson er på løp. Det ser Van Dijk, men pasningen blir litt for hard.
    1'
    Liverpool-spillerne spiller med sørgebånd i dag etter at Roger Hunt døde. Bare Ian Rush står med flere mål enn Hunt, som scoret 285 mål på 492 kamper.
    3'
    Milner har litt trøbbel med farten til Diaz. Tar det igjen med fysikken ...
    6'
    Diaz kommer til en avslutning. Skuddet går via en Liverpool-spiller og det blir enkelt for Alisson Becker.
    7'
    Robertson kommer til innlegg. Sikter på Salah på bakerste stolpe. Pasningen blir for lang.
    8'
    Corona-restriksjonene gjør at Porto bare får utnytte 50 prosent av kapasiteten på stadion. Høres ut som det er flere.
    9'
    Pepe måtte kaste inn håndkleet rett før start og er erstattet av Cardoso.
    9'
    Salah gjør god jobb. Liverpool får kast ved hjørneflagget.
    11'
    Porto må gjøre et bytte allerede, ser det ut som.
    12'
    Porto får corner. Van Dijk blokkerer et innlegg.
    13'
    Spillerbytte - FC Porto
    Inn: Fabio Vieira
    Ut: Otavio
    14'
    Otavio gjemmer hodet i skuffelse på benken. Tøff start for Porto dette. Først ryker Pepe på oppvarmingen, så må Otavio gi seg etter 12 minutter.
    14'
    Mané er i duell med Cardoso, for mye armer på senegaleseren. Frispark til Porto.
    16'
    Mål for Liverpool!
    FC Porto 0 - 1 Liverpool
    Mål: Mohamed Salah
    Det er Curtis Jones som kommer løs og skyter med høyrefoten. Keeper med en livsfarlig retur som Salah bare dytter enkelt i mål fra kort hold etter at Zaidu ikke klarte å klarere når han fikk ballen i beina. Foto: Reuters
    18'
    Salah står nå med 28 mål i Champions League. Bare Steven Gerrard har flere. Han endte på 30.
    19'
    Henderson vil ha hands på en Porto-forsvarer innenfor 16-meter. TV-bildene gir dommeren rett når han vinker spillet videre.
    23'
    Men Liverpool har fått frispark og sender opp stopperne. Porto setter linjen på 16-meteren.
    24'
    Porto kan kontre, men blir ikke presis nok. Liverpool kan begynne bakfra igjen.
    25'
    Jota får to muligheter til å score. Det første skuddet blokkeres. Det andre får keeperen en hånd på. Corner til Liverpool.
    26'
    Liverpool styrer det meste nå.
    30'
    Mané prøver et innlegg. Får en corner.
    30'
    Van Dijk er forbannet fordi Liverpool spiller kort på den corneren hvor begge stopperne har tatt turen opp foran Porto-målet.
    30'
    Curtis Jones prøver å skyte igjen. Hadde Liverpool-spillere med seg både til høyre og venstre. Enkelt for keeper.
    33'
    Nok et Liverpool-angrep Jota finner Milner som ikke får noe fart på det skuddet.
    35'
    Porto tar seg tid og holder ballen på Liverpools halvdel. Kommer seg til en slags avslutning og får en pustepause. Diaz sitt skudd så mer ut som en pasning til Alisson.
    38'
    Liverpool fortsetter å kjøre, men mangler presisjon på siste tredel.
    42'
    Mané felles og Liverpool får frispark rett utenfor 16-meteren.
    42'
    Litt skrått, omtrent 20 meter fra mål. Fire Liverpool-spillere diskuterer løsning.
    42'
    Det blir en suser fra Mr. Henderson. Keeper slår den over mål til corner. God redning, god avslutning!
    43'
    FC Porto 0 - 2 Liverpool
    Mål: Sadio Mané
    Målgivende: James Milner
    Milner kommer på kant og slår jo et aldeles perfekt innlegg på bakerste. Der er Mané, han kan spasere den i mål. Keeper burde nok ha kommet ut og forsøkt å avskjære ballbanen, men han blir stående på streken. Foto: Reuters
    45'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Målet blir VAR-sjekket, men er godkjent.
    45'+2
    Inn: Marko Grujic
    Ut: Toni Martinez
    Bytte for Porto i pausen.
    46'
    Porto presser mer fra start nå, men Liverpool forsvarer seg godt. Skapes ikke noe farlig foran mål.
    47'
    Henderson blir taklet av Uribe i løp og får et frispark. Blir ikke noe mer med det.
    48'
    Jota over til Mané som slipper den videre til Robertson. Får god posisjon i skuddet, men Costa redder den med kneet.
    50'
    Piping på stadion nå etter en klinsj mellom Diaz og Fabinho. Sistnevnte oppgitt over Diaz som ligger og vrir seg på bakken. Blir ikke dømt noe.
    51'
    Innlegg inn i Portos boks. Corona prøver å heade den tilbake til Costa, men har ikke helt oversikt og legger den perfekt opp til Jota. Nære en tredje scoring der!
    52'
    Liverpool bruker god tid med ballen.
    53'
    Porto kommer etter nå, men i det Taremi jakter ballen dytter han også Matip over ende. Frispark til Liverpool rett utenfor egen sekstenmeter.
    54'
    To nye sjanser til Liverpool. Først setter Jota den rett på keeper fra 7-8 meter. I angrepet etter er Salah nær å skli den inn, men Porto-forsvaret får avverget.
    55'
    Inn: Vitinha
    Ut: Mateus Uribe
    57'
    Inn: Wendell
    Ut: Zaidu Sanusi
    57'
    Porto med nye bytter. Vi får se om det kan få fart på sakene!
    58'
    Robertson prøver seg på et innlegg, men det heades unna.
    58'
    Høyt press fra de røde, gir ikke Porto mye rom til å spille i de bakre rekkene.
    59'
    FC Porto 0 - 3 Liverpool
    Målgivende: Curtis Jones
    Der satt den for Liverpool! Jones tar med seg ballen fra midtbanen og beholder både ro og overblikk. Sender den enkelt over til Salah som kommer alene mot Costa - merkelig at ingen markerer spissen her. Virker som det går litt for fort for Porto her.
    60'
    Første målsjanse til Porto. Presser oppover mot mållinjen og spiller 45 grader ut til Vitinha. Helt okei avslutning. Alisson er raskt nede på den.
    63'
    Så en stor sjanse til Jota igjen. Han er sulten foran mål, men skuddet sneier akkurat til side for stolpen.
    66'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Joe Gomez
    Ut: James Milner
    66'
    Inn: Roberto Firmino
    Ut: Mohamed Salah
    67'
    Inn: Takumi Minamino
    Ut: Sadio Mané
    67'
    Inn: Pepe
    Ut: Sergio Oliveira
    68'
    Ser på statistikken at Liverpool ligger på rundt 450 pasninger og Porto omtrent 170. Det sier vel nok om kampbildet..
    70'
    Jota for ballen fra langt hold og prøver å dempe den ned til Matip på brystet. Går i stedet over sidelinja - Matip oppgitt.
    72'
    Inn: Jordan Henderson
    Ut: Alex Oxlade-Chamberlain
    Henderson av i hans 400. kamp for Liverpool!
    73'
    Mål for FC Porto!
    FC Porto 1 - 3 Liverpool
    Mål: Mehdi Taremi
    Målgivende: Fabio Vieira
    Ai ai ai! Vieira virrer godt med ballen før han får litt avstand og sender et nydelig innlegg til Taremi som kommer flyvende. Header den forbi Alisson.
    75'
    FC Porto 1 - 4 Liverpool
    Mål: Roberto Firmino
    Hva er det du driver med her da Costa? Curtis Jones sender en lang ball mot Firmino. Costa er langt, langt ute på egen banehalvdel med mål om å klarere, men Firmino kommer han i forveien. Sender ballen forbi Porto-keeperen og i mål. Skal dog sies at Costa er et halvt sekund unna å redde seg inn igjen, men ballen sklir over linja.
    78'
    Firmino setter sin andre, men linjedommer flagger for offside - den må være hååårfin. Situasjonen sjekkes på VAR.
    81'
    FC Porto 1 - 5 Liverpool
    Det blir mål det! Cutis Jones prøver seg først på et skudd, men det blokkes av Cardoso. Returen går dog til Firmino som banker sitt andre i mål.
    83'
    Minamino involvert i presset nå. Porto får så vidt ryddet unna, og ballen ender hos Jones. Han får komme til enda et skudd, men Costa er der!
    86'
    Inn: Divock Origi
    Ut: Diogo Jota
    88'
    Rett før byttet fikk Fabinho et frispark i god posisjon. Oxlade-Chamberlain prøver seg på skudd, men feier den over tverrligger.
    89'
    Glipper for Van Dijk nå. Vieira får sjanse på mål, men utnytter den ikke.
    90'
    Mye ball mellom Liverpools forsvarsspillere nå.
    90'+1
    You'll never walk alone synges på stadion nå - tydelig at bortefansen er fornøyd med resultatet!
    90'+3
    Der blåses det av. Relativt komfortabel seier for 'The Reds'. En god oppladning til Manchester City i Premier League på søndag!