0-3
26
111
    Dagens dommer, Benoit Millot, blåser i gang kampen.
    Benoit Millot tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    I Metz slår Benjamin Bourigeaud en corner fra høyre.
    2'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til FC Metz på egen banehalvdel.
    3'
    Gult kort til Rennes
    Warmed Omari
    Dommer Benoit Millot gir Warmed Omari (Stade Rennes) et gult kort.
    3'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra venstre på Stade Saint Symphorien.
    5'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Stade Saint Symphorien.
    6'
    Stade Rennes avanserer forover i Metz. Warmed Omari avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Frispark for FC Metz på egen banehalvdel.
    10'
    Dommer Benoit Millot ser at linjemannen løfter flagget, og FC Metzs Lamine Gueye blåses av for offside.
    16'
    FC Metz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Lamine Gueye (FC Metz) slår en corner fra venstre side på Stade Saint Symphorien.
    18'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark Stade Rennes.
    20'
    Gult kort til FC Metz
    Vincent Pajot
    Dommer Benoit Millot viser Vincent Pajot (FC Metz) det gule kortet.
    20'
    Gaetan Laborde
    Stade Rennes angriper i Metz. Gaetan Laborde avslutter på mål, men greier ikke å score.
    22'
    FC Metz, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    23'
    Mål for Rennes!
    FC Metz 0 - 1 Rennes
    Mål: Gaetan Laborde
    Målgivende: Hamari Traore
    Gaetan Laborde dundrer ballen i mål og Stade Rennes tar ledelsen 0-1 på Stade Saint Symphorien. Hamari Traore sto for den målgivende pasningen.
    24'
    Gaetan Laborde (Stade Rennes) vinkes av for offside i Metz.
    27'
    Offside! Lamine Gueye (FC Metz) er alene igjennom, men dommer Benoit Millot ser at linjemannen er oppe med flagget.
    27'
    Opa Nguette
    Sjanse i Metz! Opa Nguette (FC Metz) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    Rennes, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    29'
    30'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    31'
    Martin Terrier
    Martin Terrier (Stade Rennes) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Sjanse til Stade Rennes! Gaetan Laborde er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    32'
    34'
    Pape Matar Sarr
    Målsjanse til FC Metz! Pape Matar Sarr treffer mål, men keeper redder.
    35'
    35'
    I Metz slår Lamine Gueye en corner fra høyre.
    35'
    Matthieu Udol
    FC Metz angriper i Metz. Matthieu Udol fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    FC Metz 0 - 2 Rennes
    Mål: Kamal-Deen Sulemana
    Målgivende: Flavien Tait
    Mål! Kamal-Deen Sulemana gir Stade Rennes en komfortabel 0-2 ledelse. Flavien Tait var nest sist på ballen.
    37'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til FC Metz.
    39'
    I Metz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    42'
    42'
    I Metz slår Benjamin Bourigeaud en corner fra venstre.
    43'
    FC Metz 0 - 3 Rennes
    Mål: Martin Terrier
    I Metz øker Stade Rennes ledelsen til 0-3 takket være et mål av Martin Terrier. Flott spill fra Hamari Traore før målet.
    45'
    45'+2
    Spillerbytte - FC Metz
    Inn: Boubacar Traore
    Ut: Vincent Pajot
    Frederic Antonetti gjør dagens første bytte i Metz, når han tar ut Vincent Pajot og setter inn Boubacar Traore.
    46'
    Inn: Sofiane Alakouch
    Ut: Lamine Gueye
    Lamine Gueye (FC Metz) erstattes av Sofiane Alakouch.
    46'
    Inn: Pape Ndiaga Yade
    Ut: Opa Nguette
    FC Metz bytter ut Opa Nguette med Pape Ndiaga Yade. Dette er det tredje byttet som Frederic Antonetti gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    51'
    Jonas Martin
    Stade Rennes fosser forover og Jonas Martin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    53'
    53'
    Flavien Tait
    Flavien Tait (Stade Rennes) kommer til en målsjanse på Stade Saint Symphorien, men klarer ikke å score.
    53'
    Stade Rennes angriper. Gaetan Laborde får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    54'
    Inn: Warren Tchimbembe
    Ut: Pape Matar Sarr
    Bytte for FC Metz. Warren Tchimbembe kommer inn for Pape Matar Sarr på Stade Saint Symphorien.
    57'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Loic Bade
    Ut: Warmed Omari
    Bruno Genesio (Stade Rennes) gjør sitt første bytte for dagen. Loic Bade erstatter Warmed Omari.
    57'
    58'
    61'
    63'
    64'
    Pape Ndiaga Yade
    Pape Ndiaga Yade (FC Metz) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Saint Symphorien.
    64'
    Inn: Adrien Truffert
    Ut: Birger Meling
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Rennes. Inn kommer Adrien Truffert, mens Birger Meling tar plass på benken.
    68'
    Inn: Lovro Majer
    Ut: Kamal-Deen Sulemana
    Bruno Genesio (Stade Rennes) gjør sitt tredje bytte for dagen. Lovro Majer erstatter Kamal-Deen Sulemana.
    68'
    Inn: Sehrou Guirassy
    Ut: Gaetan Laborde
    Stade Rennes bytter ut Gaetan Laborde med Sehrou Guirassy. Dette er det fjerde byttet som Bruno Genesio gjør i dagens kamp.
    68'
    Farid Boulaya
    Farid Boulaya (FC Metz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    I Metz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    72'
    Amadou Mbengue
    Amadou Mbengue (FC Metz) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    73'
    Lovro Majer
    Lovro Majer (Stade Rennes) kommer seg fri på Stade Saint Symphorien, men avslutningen går utenfor.
    73'
    75'
    Inn: Baptiste Santamaria
    Ut: Martin Terrier
    Bruno Genesio gjør dagens femte bytte i Metz, når han tar ut Martin Terrier og setter inn Baptiste Santamaria.
    76'
    Stade Renness Hamari Traore blåses av for offside på Stade Saint Symphorien.
    78'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra venstre side på Stade Saint Symphorien.
    80'
    Nayef Aguerd
    Stade Rennes angriper og Nayef Aguerd får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Metz-målet.
    80'
    Inn: Cheikh Sabaly
    Ut: Jemerson
    FC Metz gjør sitt femte bytte. Jemerson erstattes av Cheikh Tidiane Sabaly.
    80'
    81'
    Lovro Majer
    Målsjanse! Lovro Majer (Stade Rennes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Frispark til FC Metz på halvdelen til Stade Rennes.
    82'
    Sehrou Guirassy
    Stade Rennes angriper. Sehrou Guirassy får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    85'
    85'
    Benjamin Bourigeaud
    Stade Rennes angriper, men avslutningen til Benjamin Bourigeaud går utenfor.
    87'
    90'+1
    Nicolas De Preville (FC Metz) løfter inn en corner fra venstre på Stade Saint Symphorien.
    90'+3
    Amadou Mbengue (FC Metz) slår en corner fra høyre side på Stade Saint Symphorien.